Khem.. Meklēju kādu (būtu vēlams vīriešu dzimtas pārstāvi, bet derēs arī sievietes, vai arī kaut kas starp sievieti un vīrieti). Tātad meklēju kādu, kurš GRIBĒTU no septembra līdz decembrim (3 mēnešu periods) braukāties ar STOPIEM pa ES valstīm - dzīvot tā nekonkrēti (ideāli būtu, ja šis cilvēks būtu draugos ar ĢITĀRU!) es vēl tikai mācos, bet dziedu samērā labi (tas tāds sīks mērķis - izdzīvošanai - sēdēt visvisādu valstu vecpilsētās pie strūklakām un uzpelnīties muzicējot).. Nu jā, es saprotu, ka izklausos pēc potenciālo pašnāvnieku meklētājas un noteikti arī pēc Nieru pircējas, bet patiesībā es ļoti ceru, ka pastāv tāds cilvēks, kuru tas interesētu. 8) Tātad. Piesakieties! Nekāda konkursa nebūs, vajag tikai gribēt. :) Starp citu – es nemaz nejokoju.
nuu forši!uz priekšu!!
Piekritējs, ja? :D
Piedod, skola :( Bet nu, es arī esmu par to bieži domājis, un tas būtu ārkārtīgi liels piedzīvojums, bet pagaidām man vnk nepietiek laika.
Atliek vienīgi piebilst, lielum - liels - NOLĀDĒTS! :D
Pēc skolas pabeigšanas mīļuprāt.Vai gaidīsi? :D
kaapeec tieshi shie triis meeneshi un kaapee 3? 0.o
Viņa tā nolēma :D
Nebija īstais moments, lai smietos par mani! :p :D:D:DPROTAMS, ka NE - gaidīšu! :D:D:D:D Nu piedod. Gada laikā es varu nomirt. :DTieši trīs mēneši. Jo. Jo. Es nezinu. Es tak tā nolēmu. :D Tā laikam arī sanāk, līdz decembrim būs kaut cik silts, lai dzīvotu - "nekur".
Skan ļoti labi, bet - skola!Veiksmi!
Ja būs ēst un dzert pa velti - piedalos. :>
[ Forums ]
jugabet bonos
Charlesdaf
Focuspel
© 2005-2025, Tu? Jā! Es? Arī! Es zinu, ka tu.. to vari. :D, HC.LV.