Jau vairāk kā desmit gadus es katru Lāčplēša dienu eju nolikt svecīti krastmalā. Varbūt šogad ejam kopā? :)Ir gribētāji?
Cikos?Man četros beidzas lekcijas, bet negribu pārāk vēlu būt mājās, jo rīt liels, liels kontroldarbs ģeometrijā, kur gribu noraut 10.
Valda interpretācija: "Jau vairāk kā desmit gadus es katru Lāčplēša dienu eju nolikt kluci krastmalā. Varbūt šogad dir*am kopā? :)Ir gribētāji? "
Da man parāva hohma par to nolikšanu, labāk izklausītos - iedegt svecīti. Nezinu kāpēc, bet nolikšana man parasti asocējas ar kluci!
man mazliet gribas uzšaut Valdim. tādus vēl Latvija nes? un nevajag manu vēlmi pārveidot par šīs valsts, kura izspiež dzīvības sulu no tās iedzīvotājiem, patrioti, un nevajag man te stāstīt par to, ka Latvijā slikti, krīzi un tml *uiņām, ja mēs visi labi zinam, ka Latvijas valsts armija Bermontiešus padzina, lai viņu bērniem, bērnu bērniem (tai skaitā arī mums) būtu labāka dzīve. Ne jau viņi ir vainīgi pie pašreizējās situācijas. Svecītes nolikšanai nesaskatu neko kopēju ar Kalvīša vai kāda cita "varena" vīra atbalstīšanu, bet gan ar cieņas izrādīšanu tiem, kas cīnījās par mūsu nākotni. Labi, ka viņi varēja piparu gāzi aizšaut tālāk par manu istabu atšķirībā no daža laba.. īsteniem patriotiem varu iedot arī linku (lol)http://www.youtube.com/watch?v=o_ZVCuQcr5E
I'm in :)
+1
Šodienas programma:17.30 - 22.00 Lāpu gājiens (uguns rituāls)no Brāļu kapiem līdz 11. Novembra krastmalai Brāļu kapi - Brīvības piemineklis - Strēlnieku laukums -11. Novembra krastmala (Varoņu iela, Gaujas iela, Miera iela, Brīvības iela, Brīvības bulvāris, Strēlnieku laukums, 11. Novembra krastmala)18.30 - 18.45 Svētbrīdis pie Brīvības pieminekļa Valsts himna, vainaga nolikšana, klāt pienācēju lāpu iededzināšana.18.45 - 19.00 Lāpu gājiens no Brīvības pieminekļa līdz latviešu Strēlnieku laukumam (Brīvības bulvāris, Kaļķu iela)19.00 Uguns bluķu aizdedzināšana Strēlnieku laukumā19.00 - 20.30 Koncerts Strēlnieku laukumā19.00 - 19.20 Koncerta atklāšana - Vīru kopa „Vilki"19.20 - 19.30 Folkloras kopa „Vilcenes"19.30 - 19.40 Jauniešu grupa „Pērkonieši"19.40 - 19.50 Pasākuma atbalstītāju uzrunas19.50 - 20.00 Folkloras draugu kopa „Skandinieki"20.00 - 20.20 „Tēvijas sargs" - pašaizsardzības un tuvcīņas paraugdemonstrējumi20.20 - 20.30 Seno cīņu un folkloras kopa „Vilkači"21.00 - 21.30 Uguns plosta laišana Daugavā (pie Akmens tilta)21.30 - 22.00 Kopīga sadziedāšanās pie 11. Novembra krastmalā pie Prezidenta pilsLatviešu tautas dziedināšana - vīru kopa „Vilki"
Valdis to noteikti nebija domājis kā aizvainojumu valstij, bet gan kā variāciju par vārdu "likt". Kampy, neapvainojies! :)
ja es Valdim piedevu izmenu, tad piedošu arī šo ;DPS: kāds kg zirņu pankūku, protams, atvieglotu vēl vairāk šo procesu
Kg zirņu pankūku Tev atvieglotu tikai vēdera gāzu izvadi. :)
Ja nu kas: tikšanās Doma laukumā pie Latvijas radio plkst: 19:00Gaidīti visi interesenti.
pievienošos pēc mēģa.Kampy - turi telefonu ieslēgtu un orientējies, kur atrodies, lai varu sameklēt :)
kiip in tač, mikinj end denisko ;)
Es pievienošos jums ~ ap 20:00.
kāda su*da pēc?joprojām svinu mārtiņdienu...un nelaiž vaļā...
[ Forums ]
MRT SPB_eiKr
TedSax
CHIRPzxz
© 2005-2025, Lāčplēsis, HC.LV.