Kāda tipa palīdzība? :]]
lieta taada.. es zin - ka shii nau piemeerotaakaa vieta, kur izlikt kko taadu - bet nu.. iipashi atjautiigajiem - taadiem kaa man.. 8) ir ljauts.. :Dkaac nezin - kur riigaa kaac centraa iziiree istabu - vai sliktaakajaa gadiijumaa dziivokli par ljooo - ho - hoo - hooo - oooti zemu cenu..?
nezinu.ss.lvgoogle.lvavīzesskrejlapas
Gan jau, ka kāds zin', bet tā, diemžēl, nebūšu es.. :( paprasi kādam sētniekam 6os no rīta... viņi zinās...! :]]
wooow.. no kurienes tev tik neticama info.. :O esmu shokaa.. :P tas viss jau sen kaa ir paarskatiits..
seetnieki..? :D esi paarliecinaata, ka vinji zinaas..? :D
nu tad skaties atkal vēlreiz un vēlreiz
nu man teica, ka viņi zinot... bet pati praxē neesmu pārbaudījusi! :]]
vēl varētu zināt kaimiņi..tie vienmēr zin visu..it sevišķi pavecas tantes..nopietni
Meklē pie paziņām..! Ja nebūs kāds, kurš aizliek labu vārdu par tevi, var baigi uzcelt cenu... Kāpēc centrā? Centrā būs dārgāk...
Vecais Āģis ir jauks rajons... ;)
cenraa skola / darbs - taa tam vajadzeetu buut.. :(
Bomzit a tuc tac dzivo zem tilta ? laikam zem salu ? tad parcelies dzivot zem vansu tilta ! dzivosi centra vecrigaa forss skats. Un kas ta vispar par runu Bomzit iret dzivokli asi nokaunies un nosarksti !
Tu mācies vidusskolā? Tad mēnešbiļete visiem transportiem maksā Ls4,60. Padomā, vai tomēr nav izdevīgāk dzīvot kaut kur necentrā! :)
Mani tāds pats jautājums nodarbina. Ja 1istabas dzīvoklis bez ērtībām maksā vismaz 70 Ls mēnesī, tad kur nabaga nabags lai dzīvo? :)
Zem tilta ka bomzite !
kopā jautrāk :) da nē, es laikam tomēr atradīšu kādu vislētāko iespējamo varinatu un īrēšu ar kādu kopā. Kopā jautrāk, bet ne jau zem smirdīga tilta. :)
principaa - tas jau nau tilts, kas smird.. bet lai paliek.. :)rxx - tu kaa vieteejais, pasaki man - aagenskalnaa - 40 ls pa istabu - tas i daudz..? gribeetos zinaat - vai tas i ar visiem komunaalajiem vai bez - slinkis zvaniit - tad nauda jaateereee.. :D*bomziite saslima - viena ar savu angiinu - uz tilta malas..
Es painteresēšos, kā te ar cenām ir...
pateicos, godaatais.. ;))
40 ls ko smejies ? da tas bus kads ukis kur WC ir kaut kur pagalmaa par vannu i siltu udeni pat nedomaa ! pa tadu cena cenu sanak 1 ist kadaa komunallnikaa ! Takaa labak ieesaku ziemai nopirkt atrast kadu biezaku kartona kasti : )
Njā man arī lieks ka diezgan neiespejami atrast tik leti! Vari samesties vienīgi ar kādu kopā un īrēt dzīvokli pa diviem! ;)
Bet tam otram jābūt normālam cilvēkam, kas nekritīs uz nerviem!!
Tas gan :D citādāk tds murgs būs dzīvot :D
Iedomājies - ar kaut kādu hiperaktīvu klaunu, kurš tevi rauštīs uz visām pusēm un tarkšķēs bez apstājas visādu sviestu. Ir tādi cilvēki! :)
eem.. tu runaa par mani..? :D tad jau driizaak es = tas hiperaktiivais klauns.. :DDdziivoshu viena - a to - cik man nau naacies dziivot ar kaadu kopaa - visi ir vienliidziigi neapmierinaati par manaam veelmeem - kko spontaani nakts viduu izdomaat un kkur braukt - ir bijushi varianti, kad pat nelaiz.. nejau tapeec es aizgaaju prom.. ;) atradu ziepniekalnaa kkaadu istabu - eertiibas blaa blaa - 20 ls - vanna un tolete dziivoklii - bez komunaalajiem - kkad buus jaabrauc skatiities.. nu un tas vareetu buut slikti..? :)
Npietni pa 20 Ls? Normāli. A man savukārt ir bezmiegs. Ja es guļu ar kādu kopā, tad gan pats neguļu, gan otram nedodu gulēt.
20Ls? Skaties ka pirms iešanas dzīvoklī nevajag vilkt gāzmasku un istabā nav caurums, pa kuru var nokrist uz citiem stāviem :DBet ja tiešām atradīsi normālu dzīvokli pa 20Ls , tad tev būs super paveicies!!
20 LS MENESII ? :D neticu !
istabu.. ne dziivokli.. :D dooh.. ISTABU..! :D cerams, ka buus pienjemami - riit zinjoshu - ja buushu izdziivojusi peec apskates.. :D
[ Forums ]
jugabet bonos
Charlesdaf
Focuspel
© 2005-2025, steidzami nepiecieshama paliidziiba.. boo nokauneejaas..:), HC.LV.