Gitarists mekle grupu!

17.04.2007 06:29:03 aizsāka dzēsts lietotājs
2 komentāri Komentēt var tikai reģistrētie lietotāji, komentārus redz visi lietotāji. reģistrēties vai ielogojies!
dzēsts lietotājs, 17.04.2007. 06:30:34
Komentāra reitings: 0

Sveiki! Esmu gitarists, kursh mekle grupu. Mana pieredze ir aptuveni 5 gadi, ir ari skatuves pieredze. ja ir interese tad rakstiet uz beepoisond@inbox.lv vai zvaniet uz 26323034

hepatits, 17.04.2007. 08:15:12
Komentāra reitings: 0

"kaukas" chataa teica: "aici reku viens gjitaarists meklee grupu"
aicis chataa teica: "tolks no taada? kuru nepazisti nemaz! ta nav grupa. visiem grupa jabut čomiem :D "

nu a ko dariit, ka tie paziistamie tik bumbulee un nuugjojas [nu citi dara ko nopietnaaku], bet domaa taada, ka nav taads gars iekshaa ar kuru tu gribeetu rauties taalaakajaa laika sishanaa!!??!! visaadi citaadi jau ar vinjiem jautri utt. bet taa viena - [dziljaaka] muuzikas interese!!!

man piemeeram tas shkjiet jauns izaicinajums! iepaziit veel kaadu kam ir interese un kursh veel nav choms!!! kaukaa nepatiik aprobezjoties ar domu, ka nechomi nav tikpat svariigas personas kaa chomi. bet tas viedoklis skan laukaa no taada, kas nebaidaas pameegjinaat. un galu galaa taa ir attieksme. aicim izstiijaas taada miizaliiga taa attieksme :| [zjeel] moshk nevisai veiksmiiga pieredziite. gribeejis streebt karstu! :)

NU KAROCH SKATATIES kaadas sajuutas rodas juusu iekshaas un kaadas gribeetos!!!

tenacious D - tribute izgriezums : "..And the peculiar thing is this my friends:
the song we sang on that fateful night it didn't actually sound
anything like this song!

This is just a tribute!
You gotta believe it!
And I wish you were there!
Just a matter of opinion.
Ah, fuck!
Good God, God lovin' ,
So surprised to find you can't stop me!!!!!!!!!!!!!!!"

Reklāma
Padalies priekā
Ciao, volevo sapere il tuo prezzo.

MiaSax

Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

DimaSax

ЛАДА деталь: качественные автозапчасти, которые не подведут каталог запчастей ваз <a href=zapchasti-vaz-01.ru>zapchasti-vaz-01.ru</a> .

lada_detal_vlmt

ienāktreģistrēties