Esmu noaudzis tiktāl, ka sāk pašam nepatikt, tie mati sāk traucēt un neizskatās vairs tā, kā gribētos. Varbūt kāds var ieteikt kādu normālu frizētavu, frizieri vai kā tā. Nu vai varbūt kādam jaunajam frizierim varu būt par eksperimenta trusīti ja vien viņa/viņas fantāzijas lidojums nav pārāk traks. Baigi vajadzētu...
nēe. tikai ne to..negriez nost.nekad. ;D
I do not advise you to get a haircut. All hairdressers are in the employment of the government. Hair is your own. It picks up signals from the cosmos and transmits them directly into your brain.
Nē nu es negribu griezt nost pavisam, man vnk kretinē tās čirkas pakausī, nepatīk, ka izmazgājot tā riebīgi saveļas, vajag kādu, kas varētu nedaudz pielabot un arī pakonsultēt ko man mainīt, lai normālāk izskatītos kā tagad. Un arī garākus kā tagad es negribu, aste man arī neiet pie sirds...
es izmazgāju matus un izskatos pēc putnubiedēkļa, tev vēl ir paveicieskad izmazgāju tad otrād dienā nevaru vnk savākt kopā, plīvo kur grib, bļ.. apbesās, labāk tādi šķipsnās.sāc lietot vasku pēc mazgāšanas, tad būs ok.
želejas, putas, lakas, kondicionierus, šamtū un buus ok =D
Paldies, būs jāsāk eksperimentēt.bet - kur lai nogriež īsākus?!?
sarunā kādu meiteni, vai aizej uz random frizētavu rīgā un pasaki lai izretina matu galus un bū sok
Esmu te griezis - ir ok.http://www.studija9.lv/Tagad gan gribu pamēģināt pie vienas pazīstamas meitenes, bet tad jau manīs :)
nu da :D mazums frizeetavu..un zin,frizeetavas griež matus! ;D
uz random neiesaku-paskat uz skakri!!!
no tām želejām un vaskiem pēc pāris stundām no galvas birst ārā foršs sniedziņš...
Mnnn, vispār esmu dzirdējis, ka frizētavās griež matus. :DParsti jau gāju muteres vecajā darbā slimnīcā, bet nu tur tantuki paveci, nezin īsti, ko kā gribu, tagad jau atkal gadu pie friziera neesmu bijis.Sarunā kādu meiteni? Kaut vai džeku, galvenais lai zin savu darbu...Nu bet paldies par konkrētajiem ieteikumiem, ņemšu vērā. :)
es nez man peidur amaija, bet saalīti-15 Ls...
NEGRIEZ!!!!! NODEDZINI!!!! TO VAR IZDARĪT JEBKUR!
dodiet man šķēres voa >:D kgan labprātāk padedzinātu.varu arī kaķi uz vaiga uzzīmēt^^
Es varu nogriezt :Dtik par galarezultātu neatbildu :P
Swanka, tas nopietni?
man ir laba ietaise-giljotiinkjemme...
izdzen grebeni!
āāā nesāpiniet mani!
moš izmācies par frizieri
a es toč gribu būt friziere^^ bet pietiek jau ar to,ka savus matus ķēmoju :D
frizētava "Agonija" ljoti ieviestu uzticību ;D
zinu!
ka_maz komentārs par skakri ir varens :Dman ir friziere, mammas draudzene, vīriešu friziere vispār, bet labi griež. tik divas reizes nogriezusi man tā čābīgi.bet nav jau zobi - ataugs (:
Man ir speciālās matu griešanas šķēres un dzenamā mašīnīte īpašiem gadījumiem ;)
tādām lietām tak katram jābūt,lai var izklaidēties^^
Es ar kaut kad grasos griezt matus. :)
Nuuu, ja esi jau kādam griezusi, tad es varu pieteikties, swanka? :D
nēēē,vēlviens.es to nepārcietīšu
Nu viss skaidrs, kas notiktos frizētavā "Agonija". Pēc vismaz stundu ilgas cilvēka apskates 90% gadījumu tiktu pateikts - "Jums gari mati izskatās ļoti labi. Negrieziet nost. No jums 20Ls.";)
man bija līdzīgi, tikai paprasīja 15 Ls...
es pati samaksātu,lai tik parakstās negriezt nost^^
vispār frizētavas vajadzeetu anulēt..un šķēres ar. tas ir ļauni. griezt nost.
kā ta es pati sevi apcirpšu,ja nebūs šķēru?? ae? o.Oāā nu jā,šķiltavas^^
svilinās te kā cūkas.. =Dtu vari ar nazīti.
ai,sev es varu ar vienalga ko.citiem varu svilināt (:
citi lai labaak staigaa ar matiem..
nu es jau uz to spiežu.bet,tiem,kas grib griest,varu svilinātneatbalstu vardarbību ar šķērēm pret matiem :S
nu da.domāju, šis jautājums ir noskaidots.
Es iesaku audzēt un audzēt! ;)Vismaz galva nenosals! :D
Arii.Bet ja kas- es varu nogriezt :D :D :Dman patiikaas!
ļaunaa..
šķiltavas ir ļauni
jaa vot- shkjiltavas vareetu buut tieshaam nezheeliigi....Iipashi ja vispirms galvu aplietu ar benziinu :D
Nu tad The Ivi, gribi pierādīt savas spējas?
Oo tu to nopietni? :D
eee.. bet es principaa vareetu..Daudziem esmu griezusi :DKad winji atguvaas no stresa radiitaa shoka, mani nesita :D
Jā, tiešām nopietni, neko daudz es negribu, tikai atbrīvoties no tām čirkām un nu biki īsākus, asti negribu, man kaut kā neiet tā aste... Ja tiešām Tu to vari - pado ziņu skybrake@inbox.lv vai skype vikings_32bit
jāiet apcirpt ōmi ;)
Noskuut omi :D
man izlasījās foruma virsraksts netīšām šādi : "Kā, lai pārgriež vēnas" , bet nu tas tā :D
nu jaa..omei ar esmu matus griezusi..uzliku bļodu, ta apgriezu apkārt. un bij ok. =D
omei bljoda :D Forshi.Omes vispaar stilo..
draugos pa pilno visādi amatieri meklē modeļus. (:
Offline aicis komentēja 14.04.2007. 09:39:07 :DD sentimentālas atmiņas.
ja kāds zin kādu normālu frizieri dod ziņu..es pat solonfrizētavām neuzticos-jātur nazis pie rīkles..
Ja tev tik ļoti nepatīk savi mati, tad nogriez pats.
kampy zin vienu labu frizieri,ne?
jaa. meenesi gan jaapaseezj maajas peec tam, bet ir ok. vismaz ienaidnieki uz ielas neatpaziist.
es zinu tādu Bandoni, varu iedot telefonu, ja vajag, viņš ir uztaisījis tādu kā savu studiju mājās, bet piķo tā tīri normāli 30.ls tikai par griešanu, bet reizi mūžā katram pie viņa jāaiziet, nu tādus brīnumus uz galvas ilgi nevarēsiet aizmirst.
brīvajā laikā piestrādāju par frizieri :D :D
tevi jau rekomendēja kāds..tik kusāks baigais...
Heh, mana diskusija atdzīvojusies. :D Patiesībā kopš tā laika es tā arī neesmu aizgājis pie friziera, ja neskaita, ka vienreiz pats ar šķērēm nogriezu asti īsāku (un drīz tā laikam darīšu atkal).
tev ir aste?????tāds šunels;Dp.s. astes negriezj..vinjas kupē!
kā īsti bija ar kaķiem, ja nemaldos tad viņus nevis kastrēja bet izrūnīja, a ja sunim grib apgriezt auzis tad tās arī kupē, vai arī griež un kāda ir atšķirība starp kastrāciju un rūnīšanu, kā vēl to sauc?
es jau mēdzu braukt arī uz Rīgu.. nav grūtību :Dstrādāju visur. esmu griezusi matus pat pie jūras. :D
biju friziera, nogriezu matus, domādams, ka sliktāk jau vairs viņi neizskatīsies...fāk, kāpēc es tur aizgāju! izskatās, ka tagad pašam nāksies dzīt pa urliskam. :Dbet lai jau cilvēki papriecājas.
nevajag griezt nost.. panēsā cepuri :D būs labi.
drīzāk varētu būt jānēsā pēc tam, kad nogriež - čolku, kas krīt acīs:D
Kur Rīgā par var lēti un daudz maz normāli nogriezt matus?
mājās ar mašīnīti :D
paziņa piedāvā šādu variantu - http://www.draugiem.lv/friend/?openBlog=1&fid=335843&pid=5644631 ja neesi draugos, tad kopsavilkuma info tāds - Matu griezums TIKAI Ls 0,98!!!!!Viss pārējais arī ir nežēlākais lētucis (2X, 3X un pat 4X lētāk nekā Jūs maksājiet parasti) - krāsošana, balināšana, ķīmiskie ilgviļņi, frizūras īpašiem gadījumiem un tā...Šīs štellītes darās Rīgā, Āgenskalnā, ellē ratā, Mārupes ielā 39, RSMPV jeb ex 34. vsk. mācību frizētavā. Viss tur ir ļoti jauki. Kafiju, tēju ar var padzert.Šīs laimīgās dienas ir pirmdienas un trešdienas, par laiciņu vajadzētu vienoties telefōniski: 26357384pašai gan vēl nav bijusi vajadzība, bet nu - tas ir viens no variantiem :)
[ Forums ]
Eileen
Forest
Candyicn
© 2005-2024, Kur lai nogriež matus?, HC.LV.