taatad lieta taada,ka rakstu zpd [zinaatniski pētniecisko darbu] par teemu "jaunieshu darbs un izgliitiiba aarzemees". luudzu rakstat man uz e-pastu njaaa@inbox.lv japats esi maaciijies/usies aarzemees vai arii paziistat kaadu shaadu jaunieti! vai arii piesakaties sheit.luudzu!ljoti nepiecieshams :)
nevaru atljauties...
ZPD, izsaku līdzjūtību, par laimi man nekas tāds vairs nav jāraksta! Varēji izvēlēties vieglāku tēmu, es pag. gad. rakstīju par smaržu, respektīvi, copy - paste!
haah ssie triis milji burtinji-ZPD..dievinu :D :Daam. ssajaa vasara 5cas gaaju dienas viena anglju skolaa..bet tas bij mini apmainja. nekas ipass, taka nevaru paliidzeet..
Es pazīstu tādu meiteni :) Baigi superīgā :)
Noderīga info www.cilvektirdznieciba.lv
noderīgs info - www.zpd.lv vai www.zbd.lv ;D
Vairāki mani bijušie kursa biedri ir mācījušies ārzemēs. Diemžēl pašreizējo e-pastu zinu tikai vienai meitenei, viņai arī padevu ziņu.Un vai tik Deniss pats kādu laiku nenodzīvoja Kanādā...
man arī draugs aizbrauca uz štatiem, pameta mācības 2. kursā, vairs nemācas,tagad tikai strādā
diniss daudz meitenes pazīst.
Es dzīvoju un strādāju pusgadu Kanādā, bet domāju, ka tas neder, jo es nebiju tad jaunietis pēc Latvijas standartiem (<25 gadi). Pēc Kanādas gan (<27 gadi).
Baigais standartu pārzinātājs... :D
[ Forums ]
Feederuge
Incipiozst
Nespressomhc
© 2005-2025, Lūdzu mīlie cilvēki! izpalīdzam! :), HC.LV.