Juhū! :D
rxx :Dvaine.
Maajas lapaa www.racing69.lv ir iespeeja pasuutiit noziimiites! :p Kaa arii iespeeja pasuutiit noziimiiti peec savaam veelmeem! :))Varat intreseeties gunciite@racing69.lv un sadarbosimies! :))
aha! :)) Netici - paarliecinies! :))
Vaine, kūl kā tad. 0,50+ 2ls pastā. Tad es labāk aizeju uz Istabu un sataisu :> vai arī iegūstu par velti :Da vōt, runājot par nozīmītēm, man ir līdzīga cepure kā rxx un tieši tāda superstar nozīmīte pie cepures :>vispār pēdējā laikā man nozīmītes čota sāk pieriebties. cik nu var. 2gadus jau visās iespējamās vietās man viņas ir/bija.
Nav nemaz tik daargi tie pasta izdevumi un var arii iztikt bez tiem... Var arii sarunaat sakshanos... Bet, ja Tev taas nepatiik vairs... tas nav prieksh Tevis... Paldies par viedokli! :*
eu bet kūl :D
hi - zinjo, ja ko izdomaa! :))
uz driizu sadarboshanos :DDDD
;)
Eu, aktīvie hācēešņiki! Būtu interese pasūtīt hc.lv nozīmītes? Varētu uzreiz vairumā pasūtīt, lai lētāk un par pašizmaksu tirgot.gun:) pie cik pasūtītām nozīmītēm sākas atlaides un kādas?
hee, super, ka ir interese! :)) Peec briitinja nosuutiishu Tev e -pastinju! Sazinamies tur! :)
Adellada, man baigā škrobe, ka šitā cepurīte pazuda, bēdājos kādu nedēļu... :'(Bet Super star nozīmīte bija iemesls, kāpēc es pirmo reizi mūžā savas gribas pēc iegāju BIK BOKā.. :D
bik bokaa tādas varēja izķer pa 20saņi.kūl :D
Ja es gribētu pasūtīt, tad man vienkārši jāaizsūta adrese un nummurs piespraudītei? Vai man jāmaksā pastā arī par nozīmītēm?:)
gun, man laikam vajag vairāk info ;)vari lūdzu uzsviest uz the_okulaars@inbox.lv ?apsveru domu pasūtīt pāris ;D
ramatahatta:jaa - uz gunciite@racing69.lv ! Ja izmantosim pasta pakalpojumus, lai Tu sanjemtu noziimiitees, tad jaa - maksaashana par noziimiiteem arii notiekaas pastaa... Bet pilniigi iespeejams, ka sarunaasim tikshansos. Sazinamies e-pastaa! :)
passenger:oki - bliezhu e - pastu! :)
viss tik mīlīgi te izklausās :D
:) Pasmaidu par sho peedeejo tekstinju!Miilli! :D
Vajadzēs man ar to aparātu iegādāt... :)
es to superstar ieķēru vācijā, tur viņas tik lētas, ka latviešu naudiņās sanāca 4arpus[:D]nozīmītes - 0.50ls :>
Fak, nozīmītes un uzšuves tak sen no modes izgājušas. :(
Pievienojos hvz
www.racing69.lv... noziimiite makasaa arii 0,50Ls ... ...par gaumi nestriidaas... citam patiik - citam ne... :)
:*
...
Es sestdien uz Ceesiim www.racing69.lv sakaraa! :p
man šitā reklamēšanās ir piegriezusies:/peace.love&freedom.
hi - reklamē arī Tu kaut ko!!! :D
gun:) - izproti atšķirību starp spamošanu un reklāmu/sludinājumu. Pagaidām draudzīgs brīdinājums.
Piepraudes piesprauzh, nevis ar piespraudem piesprauzhas.
Ja kādu interesē kvalitatīvas, stilīgas nozīmītes , tad šeit atradīsiet lētākās cenas. www.velgme.com.
Varu piedāvāt domēnu - nozimites.com, ja nu kādām komersantam vajag.. ;)
[ Forums ]
Stanmorecrl
MRT SPB_eiKr
TedSax
© 2005-2025, Noziimiites! :p, HC.LV.