* Kur: Saulkrasti, mājas "Bušas" * Pilsēta: Saulkrasti * Kad: 4.04.2010 * Ieejas maksa: 5.00 Ls * Kontaktpersona: 26785909, 28889868Sākoties aktīvai peintbola sezonai, mēs turpinām grupu kopējās spēles. Šajā spēlē piedalīties var visi, kas vēlas izkustināt savus ziemā mazkustinātos kaulus :) Spēle rit aptuveni 3 stundas un ikviena fiziskā sagatavotība jutīs kārtīgu adrenalīna pieplūdumu un interesanti pavadīs savu laiku :)Kas jādara, lai pieteiktu spēli ? Jums jāiepazīstas ar mūsu mājas lapā www.busas.lv esošo informāciju, jāapskatās bildes un atrašanās vieta,drošības noteikumi un jāpiezvana uz - > 26785909 tel. num., jāpiesaka vēlme piedalīties. To pašu var izdarīt arī atsūtot pieteikumu uz epastu. info@busas.lvPeintbola parks "Bušas" ir kvalitatīvs zīmols visiem, kas spēj novērtēt savu brīvo laiku!
reklāmas protams nerulz, bet nebūtu nekas pret hc.lv peintbola maču :) tikai vai būtu kāds spēlētgribētājs vēl bez manis?
edgars lasa manas domas, es tieši gribēju ierosināt hc.lv maču. jaunībā tīri tā neko sanāca nošaut visus ciema puikus, spēlējot kariņu.
Un, kad visi būs salasījušies, lai kāptu vilcienā, kāds izrēķinās, ka par to naudu sanāk nenormāli daudz sarkano, un Andrejsalai atkal būs jāuzņem sportotāju bariņš. :)
acīmredzot biežāk vajag apmeklēt hc.lv sporto, lai pareizi spriestu par sportotāju aktivitātēm un mērķiem
Gribi teikt, ka hc.lv lietotāji bieži tērē vairāk nekā 5 Ls, lai kopīgi veiktu kādu fizisku aktivitāti? Man likās, ka pārsvarā notiek bezmaksas futbols kādā parkā...
paskaiti transoprta/ceļa izdevumus, formas regulāro mazgāšanu pēc katra sporta (pulveris+elektrība), botas, bumba (esmu nopirkusi vismaz 3 futbola bumbas kopīgai lietošanai) minerālūdens/ūdens un iespējams vēl kas cits neminēts. neuzskatu, ka man hc.lv futbolu kāds iedotu pilnīgi pa velti. + visas smēres pēcsporta zilumu ārstēšanai. man parasti ir vismaz kādi 7 fingālīši, kas nežēlīgi sāp vismaz nedēļu. sorz, bet tādi, kas izvēlas sporta vietā iedzert sarkano- uz sportu nerādījās visu iepriekšējo "hc.lv sporto" rudens sezonu.
Štrunts par peintbolu! Drīz būs jāatklāj hc.lv sportošanas sezona - basketbols un futbols, voila!!!
Varētu arī badmintonu pieķert klāt,lai tie kam man vietas komandā nesēž malā ;)
nu ko mīļie, es varu notraukt putekļus bumbai. balsoju par 08.04. uzvarniekā. ha davai ziedoņdārzā :D kurš ir gatavs atklāt sezonu?
Neesmu sportiste nekāda, bet kad būšu atkal vesela un iegādājusies trenuškas - count me in ;)
Tikšanās vietu mainīt nedrīkst - Uzvarnieks! : )))
Par Ziedoņdārzu pat es padomātu.
zeme jau vēl pamatīgi mīksta.. dubļi.
[ Forums ]
jugabet bonos
Charlesdaf
Focuspel
© 2005-2025, Pavasaris ir klāt - ieplāno aktīvu atpūtu!, HC.LV.