sakarā ar pārvākšanos no mājas uz mazāku dzīves vietu.nolēmu tikt vaļā no krāmiem ,kurus vairs nelietoju ;)ja nu kas tad visam vēl cena runājama un apsvēršu arī bartera iespējas :) http://foto.inbox.lv/nintendocore/garage-sale
KO tu ar to krēslu esi darījis? :D Un par radio - vads, kuru "var pielikt" nāk līdzi?Un vai cilvēks, kurš var renovēt riteni arī nāk komplektā? :D
vai tad ir vēl mazāka iespējama par to kurā tu dzīvo? ;D man pleisi uz dzē dē lūdzu. kringlita: es varu ieteikt fantastisku velo brigadieri, kurš no pannas uztaisa pat motociklu
Kampy - dārgs brīnumdaris?
pāris kausiņi dzīves un sataisa visu ;) varu iedot kontaktus.
Es gribētu ričuku, bet baigi sālīts.
jā, smuks. bet rūsa un sāls tiešām neiet kopā.
pa cik tad tas braucamais nāk vai ir jau aizgājis?
braucamais tikko pirms minūtēm 2ām aizceļoja ;)pārējais vēl spēkā :Dkrēsla apgānīšanā jāvaino brālis.tur kautkādi sveķi satekuši virsū - laikam sēdējis un turējis klēpī sveci - nevis zem pūra :Dpar radio-vads nenāk līdzi gan bet varu provēt sačinīt vadu-ja tiešām domā ņemt :Dneesmu jau valainis bet šo to protu un rokas no ānīša arī nav izaugušas ;D
Činī vadu, ja skanēs, es ņemu. :)Par vadu bonusā dabūsi kafiju.
Gameboy mainu pret folleri.
Neko Tu nemaini!
Brīnos, kāpēc jums vēl nav kopīgs profils izveidots :D Noteikti Ķuse grib, bet Šizatroniķis aktīvi pretojas, vēlēdamies saglabāt brīvību vismaz virtuālajā telpā :DBet, ja nopietni, tad man baigais prieks par jums :)
krams der!kad varētu notikt apmaiņa?
Man arī prieks par mums.Jā, protams, ka es gribu kopēju profilu. Kā profila bildi varētu ielikt peintā salīmētu, kur vienā stūrī ir manējā, otrā - Valda fotogrāfija, trešajā stūrī tāda, kur mēs abi jūras krastā bučojamies, un ceturtajā ar rozā burtiem rakstīts "LOVE 4evaaa!!!" Un visam pāri, protams, rozā sirsniņas. Un fonu varētu tirkīzzilu. Jā, tas ir mans sapnis, tik tiešām!
[ Forums ]
Eileen
Forest
Candyicn
© 2005-2024, garage sale, HC.LV.