māsas & brāļi vegāni! klau!novembra sākumā no sala izglābām acīmredzami izmestu un ļoti grūsnu kaķeni, kurai 20. datumā piedzima seši skaisti, pūkaini bumbulīši. šīs mājas ir tikai pagaidu, jo mums jau ir divi astainie. mājas ir atrastas diviem kaķēniem, taču četri puisīši un pati mamma vēl meklē mūžu mājas! kad viņi būs gatavi šķirties no mammas (pēc 29. janvāra) atdosim veselīgos, potētos, attārpotos un labi socializētos kaķus gādīgās rokās. lūdzu, palīdziet nodrošināt labu dzīvi kādam, kurš būs mīlošs un pateicīgs kompanjons uz mūžu!ja pats vai jums kāds zināms cilvēks ir ieinteresēts, rakstiet uz kakjeeni@gmail.com !
nu gan jau nevegāni neapēdīs.
opā, tieši vēlējāmies kādu mincīti paņemt savās gādīgajās rokās :)
ed - ne jau, ka apēdīs, vnk gribēju saistīt ar hc tēmu, lai neizskatītos pēc galīga spama! :)
intuiicij - atšauj man kādu epastu, sarunāsim ciemošanos! ļoti priecāšos novelt vēl vienu šo mazo akmentiņu no sirds...
man gribas bērnu!bet laikam būs jāsāk ar kaķi ;D
endo - ja tiešām gribas, atsūti epastu! t.i. kaķi, ne bērnu! :) ja paņemsi, ļaušu Tev paspaidīt mana n64 pogas, ja neesi pārāk oldskūlīgs tādam modernam aparātam... :D
ja vien es spētu.. paņemtu to augšā pa labi. šamais tā ielaidis segā nagus un viltīgu skatu iešķībi lūr.. mums būtu par ko parunāt! bet tā kā pati esmu bezmājis tad novēlu krustkaķītim atrast gādīgus saimniekus un apsolu atdot viņam savu žurku, kad kaķis paaugsies. (sauciet viņu par Kārli (es jau pēc acīm redzu, ka tas ir čalis) tā sauc manu riteni un vienu varenu kadiljaku)
Kampy nedrīkst dot kaķus, viņai jau ir divi, tikai viņa tos ir pie milža nogrūdusi, kur tie netiek baroti!
dārgais bijušais vīrs: kamazs tiem kaķiem tagad speciāli ietur diētu, lai slaidus, steriliziētus un attārpotus pasniegtu tev kā vārda dienas dāvanu ;) :* gaidi mūs visus 4us ciemos
nav ko runāt aplinkus!rīt eju izvēlēties :)
endo, rokas nost no tā kas apakšā pa labi - Tas būs mans ^.^Šim kaķēnam tiks sniegts tik daudz mīlestības kā nevienam :0p.s. vai iespējams šīs nedēļas beigās aiziet raudzībās ? :)
piedod anna :DDDes viņu izglāšu no tevis-tgd man ir vēl lielāka motivācija ;D
pēc šī sludinājuma pat sāku apsvērt dzīvesbiedra iegādi :D vēl izvērtēju plusus un mīnusus, tpc, lai gan uz šiem minkāniem, šķiet, nepaspēšu, paldies par vielu pārdomām ;)
[ Forums ]
Eileen
Forest
Candyicn
© 2005-2024, atdosim gādīgās, dzīvniekmīļu rokās, HC.LV.