Vēl viena darba vakance

15.08.2006 20:42:44 aizsāka deni2s
8 komentāri Komentēt var tikai reģistrētie lietotāji, komentārus redz visi lietotāji. reģistrēties vai ielogojies!
caps, 15.08.2006. 20:44:04
Komentāra reitings: 0

es vienmēr esmu gribējis vēl vienu darba vakanci!! :D

deni2s, 15.08.2006. 20:52:55

1) Vēl aizvien ir aktuāls darba piedāvājums te: http://www.hc.lv/forums/parejais/166/

2) Sakarā ar tehniski materiālās bāzes paplašināšanos tiek meklēts datoradministrators/datorklases laborants privātā skolā. Jābūt uz vietas vismaz 3 darbadienas nedēļā, diezgan brīvs darba grafiks. Īpaši daudz nopelnīt nevar, bet darbs kaulus nelauž, ir superīga attieksme no "priekšniecības" puses un iespējas darbu savienot ar studijām. Darba pienākumos ietilpst ~40 datoru normāla uzturēšana (15 datoru datorklase ar WinXP, 5 atsevišķi datori ar WinXP, 20 datoru datorklase ar Linux un 2 serveri - Win2003 un Linux). Spēja uzinstalēt visu no 0 tiks uzskatīta par priekšrocību, bet nav prasība. Jāpārzin MS Office programmas, un jāzin, kurš taustinš ir "any". Angļu valodas zināšanas tiks uzskatītas par priekšrocību. Kaut kā tā. Ja ir interese - dodiet ziņu!

dzēsts lietotājs, 15.08.2006. 21:43:43

Diemžēl es ienīstu datorus.

jānis, 16.08.2006. 06:59:31

Pārdodiet man kāds laiku! :)

dzēsts lietotājs, 16.08.2006. 08:51:34

es strādāju darbu, kurš kaulus nelauž, man ir superīgi priekšnieki, bet atalgojums nav liels... vai es ar to esmu apmierināt? - protams, ka nē!!!

jānis, 16.08.2006. 08:55:23

Presli tu ne pa tēmu tagad te :D

dzēsts lietotājs, 17.08.2006. 12:30:49

Varetu par so uzzinat ko tuvak? kur ta skola atrodas, precizaki darba pienakumi, cik tad isti liela(maza) bus alga?

deni2s, 17.08.2006. 12:43:54

Skola atrodas Netālu no Lāčplēša un Avotu ielas krustojuma (tuvumā ir Sapņu fabrika). Alga VISMAZ 100 Ls uz rokas (uzreiz nepateikšu konkrēti), bet tas atkarīgs no darba pienākumu daudzuma (nevis darba apjoma - lasi nākamo rindkopu), par kuru sadalīšanu (ar mani) jāvienojas ar mani. Lieta tāda, ka es pats nevaru būt darba laikā uz vietas (lietotāju atbalstam), bet pēc darba laika varu risināt lielākās problēmas. Līdz ar to alga atkarīga no tā, cik lielas būs tās problēmas, ar kurām vairs nevarēs tikt galā bez manas palīdzības.

Un kas ir labi - tad tur darbojas tas princips, ka labāks admins skaitās tas, kurš nestrādā, jo viņam viss ir tādā kārtībā, ka nekas nav jādara.

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Ciao, volevo sapere il tuo prezzo.

MiaSax

Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

DimaSax

ЛАДА деталь: качественные автозапчасти, которые не подведут каталог запчастей ваз <a href=zapchasti-vaz-01.ru>zapchasti-vaz-01.ru</a> .

lada_detal_vlmt

ienāktreģistrēties