Aaam, vari no sākuma nezinātājus apgaismot, kas ir "New Rock" zābaki, un ar ko tie atšķiras no parastiem zābakiem?
iekšā sabērtas naglas!
Kārli, Tu tāpat nepirktu zābakus par 140 Ls. :)
varētu būt kkas līdzīgs -> http://images.google.lv/images?q=New%20Rock&ie=UTF-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&um=1&sa=N&tab=wivasarai atbilstoši :)
140 Ls par šitādiem zābakiem :D
vasaras laikā ziemas zābaki un pie tam tādi naidīgi..nez vai es zolīdā vidē varētu vilkt šādus...
Nu, uz balli ar tādiem tiešām nebūt ne paši atbilstošākie :D
neviens, Sarkasmā apsargam ar cirvi, tādi bija ;D
neatceros nekādus apsargus un tikai pāris cirvjus...
kā var neatcerēties Dzelzi ar cirvi ??? :D
kā var aizmirst tās acis... tfu tb cirvi!a kas viņš tāds?dzelzs malkas cirtējs?
tie zābaki tak ir pretīgi!
kas tik te neatklaajas, Dzelzis Sarkasmā ar cirīti rokā tēloja apsargu??? :D:D:D:D:D tas tik ir kautkas, Dzelzim zābīši ir labie, bet ar cirvi rokā dzenāt Sarkasma publiku uhhhh, jāierunā ar DL org komu lai ar uzaicina Dzelzi par apsargu....
Tak DL tāpat viņš arī ar cirvi apkārt staigā.
man ar bij kāds cirvi uzdāvinājis, bet beigās atņēma. domājams mega promile varētu radīt letālas sekas!
un ar pistoli ne?nažmi na kurok ļa ļa ļā...:(
oi, atkal vecā dziesma sākās! nu cik var? tas bij nelaimes gadijums, negribēju es tevi sašaut.
jā jā, nelej - tiešs mērkjējums galvā (labi, ka netrāpiji).nebija kāds denisa sarīkots attentāts?
nu uz DL vinsh staigaa ar cirvi apkaart tape ka ir no Vakc Crew un paliidz ar darbiem, pagaishgad jau vinjam gandriiz sanaaca likt ciriiti lietaa jo jaunatne bija nokurinaajusi zoga mietus un atlaavaas pajautaat vai nevar dabuut veel .... gandriiz dabuuja ar ciri...
[ Forums ]
RobertSax
BrianNeway
BrianTak
© 2005 - 2026, Pārdodu 'New Rock' zābakus, mazlietotus,40. izmērs. 140 ls, bet var vienoties., HC.LV.