Aicinu visus interesentus izmantot manis izveidoto Pelēkās zvaigznītes portāliņa normalizēšanas rīku, kas norošina minētajā portāliņa organizētā foruma attēlošamu normālā veidā, neatkarīgi no ziņojumu vērtējuma. Tātad - nav nosvītorto un treknināto tekstu.Lejupielāde un uzstādīšana šeit: http://reinis.eu/pzpnrTeksts kļūst normāls pēc pilnīgas lapas ielādes.Ņemiet par labu! ;)
Un kā tekstu, kurš "kļūst normāls" dabūt atpakaļ oriģinālā?p.s. rxx, kāpēc tu vēlies visu normalizēt?
Tools > Add-onsTur atrodam "minus" un Disable.Tāpēc, ka normālu tekstu ir vieglāk izlasīt, nekā nosvītrotu...
visnotaļ viltīgi, jēdzīga štelle, man liekās tagad mazāk acis bojāsies.
paldies rxx, vairs nenāksies nosvītrotajiem komentiem likt plusus, lai vismaz izlasīt varētu
ak nabadzini, tas ir tik apgrutinoshi jusu acim izlasit tos tekstus, kuri ir svitrojuma. ne, nu pec idejas apsveicami, tagad vismaz dazhi izteiks daudz objektivakus viedoklus, nevis tupi saliks +/- jau novertetajiem komentariem, lai atbalstitu un nicinatu tos komentarus, kurus uzdrikstejas atstat parejie lietotaji, nebaidoties but nominusotiem. Karogu rokas rxx.
haha!rxx saveejos komentus nevareeja salasiit!!?
Jā! tenciens Reinim! :)man ar rieba tie nosvītrotie komentāri :)
paldies reini :)tgd forums vismaz ir lasaams...
varbūt ne pa tēmu bet man vispār bij jautājums par tiem mīnusiem un plusiem. tagad ir ķip no 10 punktiem vai man vnk kkas gļuko?
Ir no 10 punktiem + krāniņš aug lēnāk.
[ Forums ]
RobertSax
BrianNeway
BrianTak
© 2005 - 2026, Pelēkās zvaigznītes portāliņa normalizēšanas rīks v1.0, HC.LV.