Forumu diskusijas.

19.12.2007 14:34:54 aizsāka lieliskais kārlis
30 komentāri Komentēt var tikai reģistrētie lietotāji, komentārus redz visi lietotāji. reģistrēties vai ielogojies!
lieliskais kārlis, 19.12.2007. 14:37:24
Komentāra reitings: 24.014

es emsu ievērojis ārkārtīgi interesantu faktu, ka, gandrīz jebkurā daudz maz populārā foruma tematā, vnm viss izvēršas asi, t.i. asas vārdu apmaiņas un virtuāli nogalināšanas mēģinājumi. Šajā gadījumā gribas izcelt rxx. Protams, es nemaz to nenosodu, jo cik cilvēku, tik viedokļu, bet nu, nvk gribas zināt, kāpēc vnm ir tik asas domstarpības, un ja šis viss norisinātos dzīvē, tad, dažkārt man liekas, ka tas viss nebiegtos vien ar vārdu apmaiņām...

es nezinu, varbūt mani vienīgo tas uztrauc?

plovs, 19.12.2007. 14:53:02
Komentāra reitings: 8.267

Labs piemērs būtu tvnet vai alt.lv diskusijas.
domāju, ka cilvēkiem nav ko darīt, tas arī viss.
kādam pofig, cits pārāk daudz ņem pie sirds.

dzēsts lietotājs, 19.12.2007. 15:05:54
Komentāra reitings: 13.942

Vienkārši ir tādi cilvēki kuri vienmēr domā,ka viņu viedoklis ir vienīgais pareizais,es esmu viens no šiem cilvēkiem,tāds pats ir arī rxx.
Vienīgā atšķirība,ka man nepatīk pārāk neko kritizēt,ja nu vienīgi sliktu mūziku kuru klausās labi ļaudis.
Vienkārši man daudz labāk patīk ciniska ņirgāšanās-nu pieņemsim par valdībā valdošo liekā svara problēmu vai arī par testasterona trūkumu,jaunās Latvijas mūzikas cerības-Goran Gora,ķermenī.Nu tā.

dzēsts lietotājs, 19.12.2007. 15:10:01
Komentāra reitings: 15.997

Protams es vienmēr esmu gatvas ielaisties asās vārdu pārmaiņās ar rasistiem,homofobiem un Tautas Partijas atbalstītājiem.

kas_te, 19.12.2007. 15:16:25
Komentāra reitings: 11.343

Katrs izsaka savas domas. Kādam vienmēr ir problēmas.
Vēl kāds domā, ka tikai viņš visu zin, bet kamēr pirmais domā, otrais pa to laiku jau kko pretīgu atbildējis, neiedziļinoties pirmā teiktajā.
Varam minēt vārdus, neminēt vārdus..
Pie nekā laba tas vēl nav novedis!

dzēsts lietotājs, 19.12.2007. 16:22:52
Komentāra reitings: 5.349

Cilvēki vienmēr meklē problēmas,kur tās nav.
Kā saka-nav tādas problēmas,kura neturētu rokās dāvanu,kas domāta tev. Tu meklē problēmas,jo tev nepieciešamas šīs dāvanas.

Tātad-kko no tām asajām diskusijām ieūt tomēr var.

dzēsts lietotājs, 19.12.2007. 16:32:06
Komentāra reitings: 13.175

turpmāk izteikšu tikai savu pozitīvo viedokli un rādīšu savu pozitīvo pusi_jo man rūp mans krāniņš..

rxx, 19.12.2007. 17:17:31
Komentāra reitings: 2.091

1. Ja nebūtu šo aso vārdu apmaiņu, te vispār nebūtu, ko lasīt.
2. Es nekad nesāku pirmais, vienmēr kāds paspēj notizloties, dodot iespēju man analizēt viņa tekstus.
3. Nezinu, kā jūs, bet es dzīvē neielaižozs tik tālu, un uzskatu, ka te nav dzīve, te ir tīmeklis, te ir citādāk.
4. Taisnība katram sava, bet patiesība viena.
5. 86, nu kāds viedoklis, kāds pareizais? Tu te izsakies tā kā mana pamatskolas audzinātāja. Nezinu, vai tu te notiekošo uztver nopietni (es ne), bet, ielaižoties nopietnās un garās diskusijās, es strīdos nevis tādēļ, ka man svarīgi savu viedokli te paust un aizstāvēt, bet gan azarta dēļ, jo ir interesanti gaidīt atbildi un tādā veidā "cīnīties". Un, starp citu, tas ir labi un noderīgi, jo trenē spēju izteikties argumentēti un saturīgi.

Ir tāda cilvēku kategorija, kura savu sakāmo/rakstāmo nespēj pasniegt normāla garuma saliktos un argumentētos teikumos, nespēj saprātīgi analizēt oponenta sacīto, nespēj domāt loģiski utt. Un tad tiem arī dikti krīt un nerviem tie, kas to spēj. Tā ir tīrākā skaudība, kas tik raksturīga mums - latviešiem. Latvietis vispār gandrīz nekad nenovērtē tos cilvēkus, kuri ir par viņu gudrāki/veiksmīgāki, jo viņam liekas, ka tas nav godīgi, tas ir nepareizi, tas ir iedomīgi utt. Latvietis ir pieradis būt kalps, ēst auzu putru, dubļainā laukā lasīt kartupeļus un klausīt "kādu no augšas", pie viena to apskaužot un ienīstot. Bet tālāk par skaudību šie cilvēki savā dzīvē parasti arī netiek, jo kad kaut kas ir jādara pašiem, tad nekā.

dzēsts lietotājs, 19.12.2007. 18:00:26
Komentāra reitings: 15.481

Ir cilvēi,kuriem ne vienmēr IR atšķirīgs viedoklis, bet gan cilvēki,kuri VĒLAS, LAI viņiem BŪTU atšķirīgs viedoklis![UDS? :o]
Godīgi-es vienkārši jau sen nelasu rxx komentārus -ups :)

ilzzee, 19.12.2007. 18:02:23
Komentāra reitings: -1.094

kas vispār ir rxx? :D

save_ass, 19.12.2007. 18:22:03
Komentāra reitings: 10.723

rxx - 1. nepiekrītu, jo daudzi te iegriežas informācijas dēļ, un bieži starp daudzajiem komentāriem, kas ir vnk vārdu apmaiņa, sev vajadzīgo atrast ir grūti

2. nepiekrītu, jo ir diskusijas, kur tieši tu sāc, ja ne vārdu apmaiņu vispār, tad aizskarošus komentus gan...

3.nepiekrītu, jo šī tomēr ir vide, kur sazinās cilvēki viens ar otru, un viņu teiktais ļoti daudz liecina par viņiem. tāpēc cenšos būt te tāds, kāds esmu patiesībā. Ja Tu saki, ka "reālajā dzīvē" šādās diskusijās neielaidies, secinu, ka esi 1 no tādiem [cenzēts] kas piedrazo čatu blakām inbox.lv spēlēm tēlojot baigo dūzi, lai gan patiesībā nevari pat muti atvērt, kad Tev kko uzbrauc (tikai piemērs, novests līdz absurdam, baz gaidām uz atbildi)

4.nepiekrītu tīri filozofisku domu vadīts (neņem vērā)

5. Beidzot piekrītu, tik tas uzbrauciens MAN nepatika

rxx, 19.12.2007. 18:39:49
Komentāra reitings: -4.065

1. Nez, vērtīga informācija forumā? Kad, kur? Es laikam arī būšu palaidis garām. Ja nu vienīgi te: [ http://www.hc.lv/forums/nejedzibas/232/ ]
2. Es nekad nesāku tukšā vietā. Nu labi, kā nu kuram izskatās.
3. Nē, es arī dzīvē ielaižos nopietnās un garās diskusijās un nebaidos būt nesaprasts, tāpat arī daudziem piesienos. Vnk te es mēdzu kasīties arī ar cilvēkiem, ar kuriem es dzīvē vispār diez vai runātu, jo tam nev nekādas jēgas. Es runāju vēl labāk kā rakstu, ja kas.. :D
4. Šitais ir mana vēstures skolotāja teiciens. Pats viņš ir baigais maitasgabals, bet teiciens man dikti patīk, jo tas ir samērā patiess un es tā uzskatu. Jautājums tik, vai kāds šo patiesību vienmēr tiešām zina... :)
5. Hāj faiv!

Bet tas beigu uzbrauciens man pašam arī ļoti nepatīk, jo arī es piederu šai te tautai (tātad uzbraucu pats sev), taču ir jāapzinās ne tikai sevi, bet arī visu tautu kopumā.

asd, 19.12.2007. 18:48:36
Komentāra reitings: 9.847

Patiesību sakot-sāk izlausīties,ka rxx tagad sāk pamatīgi attaisnoties-oj oj oj .
Un kāds bija tas teiciens,?-kas vainīgs, tas bailīgs?

rxx, 19.12.2007. 18:54:03
Komentāra reitings: -4.674

Es nevis attaisnojos, bet sakarīgi atbildu. Ja tev tas nav skaidrs, tā nav mana problēma.

dzēsts lietotājs, 19.12.2007. 18:54:17
Komentāra reitings: 17.182

kurš ir gatavs cīnīties ar mani repā? vai tās ir bailes, ko es tevī jūtu, lasītāj?

dzēsts lietotājs, 19.12.2007. 18:59:28
Komentāra reitings: -0.197

Nu es jūtu,ka tūlīņ,tūlīņ panesīsies :)

dzēsts lietotājs, 19.12.2007. 19:06:12
Komentāra reitings: 0.233

da man rxx nekad nav paticis... :D

asd, 19.12.2007. 19:10:17
Komentāra reitings: 15.248

rxx tu tākā sīks skuķis-no sākuma pasaka savu vienīgo,orģinālo viedokli,bet pēc tam,kad pārējie tajā saskata kakas-tad uzreiz izrādas,ka tu paskaidro! gribētu ieteikt-paskaidrojumus uzreiz pie viedokļa,savādāk sanāk tā neveikli..jo..tāpēc,ka...es ar to gribēju teikt...Nu labi...
un protams orģinālā atbilde -tā nav mana problēma.<vo šitā saka samākslotie pofigisti -brr baisi metas~!

dzēsts lietotājs, 19.12.2007. 19:12:19
Komentāra reitings: -2.388

cik esmu manījis ieiejot diskusijās ar viņu, viņš ir tas tips - viss ko pajautā atsitās kā pret sienu - kapēc viņu neizbano? :)

rxx, 19.12.2007. 19:18:07
Komentāra reitings: -1.807

Redzi, asd, ir ļoti atkarīgs, kas, ko un kāpēc saka... Ja cilvēks smuki atbild, es labprāt atbildu viņam un viss ir vairāk vai mazāk ok. Bet, ja cilvēks nemāk smuki neko atbildēt, bārstās ar dumjiem izteikumiem, kuriem nav reāla pamata, tad man nav nekādas vēlēšanās ar vieņu ielaisties kaut kādā konverseišenā, jo man tas nav interesanti.

dzijas_kamolis, 19.12.2007. 20:53:17
Komentāra reitings: 11.019

rxx- bet Tevi arī dzīvē daudzi necieš.
Izdari secinājumus pats...

dzēsts lietotājs, 19.12.2007. 21:16:52
Komentāra reitings: 13.554

get a life....

rxx, 19.12.2007. 21:44:36
Komentāra reitings: 7.67

Dzīvē mani necieš tie, kurus neciešu es. Tas ir abpusēji. ;)

lieliskais kārlis, 19.12.2007. 21:52:50
Komentāra reitings: 15.822

Nu, tie, kas varbūt lasa diskusijas, bet neko neraksta, tgd mani sapratīs, palasot, šos komentus, atkal viss noveda pie asu vārdu apmaiņas. Bet nu, es netiku tālāk par rxx garo runu, bet tev taisnība, ka tiešām tas IR interesanti, jo, piemērma, es iesaistos tāas diskusijās, kur par saviem vārdiem varu abildēt.

Un man patīk viņa attieksme, viņam ir reali pie d****s, vai viņš kādam patīk, vai nē. Pieļauju, ka viņam ir noteikts draugu loks, kuru viedokli viņš arī ņem vērā. Malacis, tālu tiksi ;)

tobis, 19.12.2007. 22:01:45
Komentāra reitings: 7.051

Kārlis man vārdus no mutes izrāva.
tādi (..) gabali tālu tiek. un to laikam sauc par paradosku
;)

rxx, 19.12.2007. 22:24:08
Komentāra reitings: -0.182

Tas nav paradokss, bet loģika... ;)

dzēsts lietotājs, 19.12.2007. 22:39:40
Komentāra reitings: 12.949

Ar tādu attieksmi vai nu tālu tiksi vai arī pāragri mirsi.
Bet,lai tālu tiktu arī ir jāmāk ielīst pareizajiem cilvēkiem pareizajās vietās,cerams,ka nezaudē savus principus teikt visu ko domā brīdī,kad Tev tas nepavisam nav izdevīgi.

Un vispār ko nozīmē tik tālu !? Vienam tas nozīmē daudz naudas un pakaļu vienmēr siltumā,citam pilnīgi ko citu.

lieliskais kārlis, 19.12.2007. 22:42:14
Komentāra reitings: 7.28

Šis bija defaultais - daudz naudas, lielu māju, veiksmīgu un stabilu karjeru utt.

dogs, 20.12.2007. 09:27:19
Komentāra reitings: 7.537

Jā tādi tālu tiek. Tāpēc jau mūsu brīnišķīgā valsts ir nonākusi šādā politiskajā stāvoklī. Tāpēc mums ir pasaules lielvara, kuru vada bariņš "Jeilas nesekmīgo studentu".

dzēsts lietotājs, 20.12.2007. 19:16:46
Komentāra reitings: 3.949

taisnība vien ir. Kalvītim ir liela māja, daudz naudas un vara, bet visiem viņš tāpat besī. :D

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Ciao, volevo sapere il tuo prezzo.

MiaSax

Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

DimaSax

ЛАДА деталь: качественные автозапчасти, которые не подведут каталог запчастей ваз <a href=zapchasti-vaz-01.ru>zapchasti-vaz-01.ru</a> .

lada_detal_vlmt

ienāktreģistrēties