domaajams ka vismaz 82,465% shii portaala lietotaaji pamanija zinju ka ir apzagta paaris grupu meegju zaale..taatad jautaajums.. kaads nezin vai kkas no nozagtaa ir arii atguuts?
beidz uzdot muļķīgus jautājumus!
vot vot...
jums pauris nerubii??es jums prasiju nevis par to cik sakariigs,nesakariigs ir mans jautaajums,bet gan par to vai kkas ir atguuts !!
ar saviem jautājumiem tu traucē izmeklēšanai!
tad apgaismo mani,kaadaa veida?un varbuut likshos mieraa un netrauceeshu izmekleeshanu
ļaundariem būs vieglāk būt nenotvertiem, uzzinot to ko zin kriminālpolicijas, valsts drošības dienesta un federālā izmeklēšasnas biroja pārstāvji.
vai tad latvijai pats savs FBI ir? :D
atkal tu uzdod muļķīgus jautājumus!
sastingsti!
laikam jau esmu par stulbu shim gjeeniju portaalam :)
vai arī otrādāk :D
galvenais- neņem aiz vaiga, tad viss būs labi!
ei tach nahuj dzoanna saprotu kaapeec citi veelas lai tev izbano jaacer ka mani vismaz izbanos par rupjo vaardu lietoshanu
banānu aiz vaiga par lamāšanos!
esmu dzirdeejis ka hc.lv agraak esot bijis daudz forshaaks kaa tagad,laikam jau taapeec ka nihilists ar dzoannu sheit nebij pieregjistreejushies
Nu vecīt, izsaku līdzjūtību! ;)
tuulinj taisiishu "pashnaaviibu"denis,gaidi zinjuja nu tomeer veelaties man veltiit kaadu rupju vaardupat vai vairaakus ja vaardus kraajums ljauj,droshi, skaipaa mani var samekleet kaa Juziks Bljaha un ee pasts man ir liecinieks@inbox.lv
lieciniek, aiziet, aiziet!pievērs sev vairāk uzmanības :D
atceros reiz bija tāds disidents tīnis-tik pat tieš un nikns, kur palika-nezinu...
to man patiik darit festos ar maaksliigajaam kruuti(prezi) zem maikas vai kaadaam citaam tizlaam izdariibaam..*pilniigs offtopic
Tad nu gan sakasījāties par neko :DMainījās hc.lv veidols ,visi nīgrāki palika ;D
neuztraucies dzoanna,denis jau ir sanjeemis veestuli par banunevermind.. vai tad tev ar kaadreiz negribas kaadam aizradiit par jautaajumiem, kas tevi neinteresee, kaut tie jautaajumi, nav adreseeti tieshi tev ..
nevermind, visu cieņu par īso hc.lv anotāciju :D
lieciniek, sorry bet šoreiz tu pats esi pie vainas! nav ko likt sev profilā tādas divdomīgas bildes!
kas prieksh tevis, jaunskungs, tur ir divdomiigs??
da tu jokus vispār nesaproti!
da kaa tad lai es zinu kad kursh te joko un kad neemusdienaas jau visi taadi bravuuriigi palikushi ka bailtad mosh man veel tag katram aizrakstiit ko taadu kas vinjam nepatik un beigaas pateikt - kas tu jokus nesaprotiun visi vareesim kopiigi smieties.. ha ha ha
Paklau, vecais, priekš tevis ir tā kaste "Padalies bēdās!".. ;D
lab,ieshu nu uz to kasti nomirt
vajaga sadaļu ''es vēlos par to parunāt..'', bet laikam jāraksta citā forumā tēmā...
domaa ka ar tevi kaads veeleesies runaat? :D
tas īsti nebija domāts man;D
vieglas smiltis! izsaku līdzjūtību tuviniekiem!tā tie hc.lv lietotāji kkur pazūd!
Par hc.lvesot biji agrāk labāka aura, kā saka. :DBet sabiedrība degradējas, un mēs ta līdzi.Tagad jau cilvēkiem jabaidas izteikt savas domas, jo pastāvīgi atrodas kādi varoņi, kas noliek zemāk par zemi.
hc.lv evolūcija!
bet varbūt tas ir pelnīti? da jūs jau nemaz ne sūda neizlasijāt par ko iet runa un samočijāt man mīnusus. paldies!
http://web.archive.org/web/20040210124353/http://hc.lv/Šis bija īstais hc.lv, ja kāds ir jau aizmirsis. Tādam viņam bija arī jāpaliek.
Pieļauju tādu iespēju, ka lielai daļai nemaz nav ko aizmirst.
bet dažreiz liekas, ka jūs tiešām šeit mēraties krāniņiem, izsakot bezjēdzīgas piezīmes par bildēm, Normālas diskusijas pārvēršat par kkādu vārdu spēli un ņirgājaties par citu cilvēku viedokli.
1. Cik cilvēkiem te vispār ir viedoklis?2. Un tas, ka ir kaut kāds akšens ir labi, jo pretējā gadījumā vispār forumā kaut kas jauns parādītos tikai kādu reizi dienā. Skat. 1. punktu!
rxx, apsveicu! (nu ar jauno mašīnu es domāju):D
Paldies, bet vēl pāragri! :)Tā gan vēl nav iegādāta, bet tāda ideja ir..
Vai cik jauki. :) nu ja redzi kādu dienu mani ar mazuli stopējot, piestāj un pavizini ar savu megamobīli. :D
bet viss taču bij pa tēmu, labi ne noliegšu, ka ar labi daudz sarkasma, bet ar pilnīgi pareizu ideju. šeit nu man nevar nepiekrist! ...kamēr viņš pateica, ka ir par stulbu priekš šī portāla.
are you on drugs? :D :D :D :D Nē nu lai nu kā, tu pašlaik taisnojies nezinu kam kā mazs bērns. :)Atlābsim un dzīvosim saticīgi. :DAll right, chill out!
Bet protams.. ;)
tobis, es netaisnojos! ja es esmu pelnijis banu, sakarā ar līdzdalību joan noziegumā, kā rezultātā aizgāja cilvēks no mūsu vidus (vieglas smiltis), tad saņemšu banu, un lieki neizrunāšos. bet ne man un arī ne tev to izlemt!
man taja bildītē likaās, ka leiciniekam, kaut kas aiz tā vaidizņa..izteicu mazu sarkastisku piezīmīti..ja viņš ta apvainojās par tādiem niekiem, tad es nezinu-grūta dzīve jaunietim...
guess whoo's back bit**e's !! 8)liecinieks gurkja veidolaa
Apsveicu ar atgriešanos, bet nu Tev krāniņš būs jāaudzē par jauni. Pasteidzies apsteigt citus.:D
gurķi, bildi var nomainīt pie opcijas ''mans konts''-prieskam suicīdēt?
man jau liekas nekur ka jau nav jaasteidzaas.. :pvai arii esi paarbaudijis tiem visiem paargudrniekiem kraaninja garumu? :p
nu pārbaudiijusi vēl neesmu, bet show must go on! Jāturpina mērīties, savādāk vairs nebūs tas, saproti? :D Tāpēc lūk.
kāda jēga ir izdzēsties un atkal piereģistrēties? tak varēji tikai to bildi izņemt, un beigta balle...
dzoanna tu esi pusteevinsh?
nihilst,tavu padomu es neprasiju,taa kaa droshi var doties tur kur pat kjeizars iet kaajaam :)
nihilists - liksim cilvēku mierā un ļausim viņam reģenerēties par gurkji. :)
tu tā arī vel neatbildēji uz manu jautājumu!nelikšos es mierā, vnk kkā dīvaini, bezpridjelaini.
nelien manaa privaatajaa dziivee! :)
nelien manā maisiņā!;D
kammmmoooon! tas nebūt nebij retorisks jautājums! ko tu ieguvi izdzēšoties?
ko es ieguvu ?pozitiivi noskanjojumu pusgadam :)*can't touch this (dance)
nu nez, diez ko pozitīvs tavs noskaņojums neizskatijās nākamajā komentārā, kad joan bij ieteicis, lai tu neņem aiz vaiga.
chali, tagad iet runa par to ko es ieguvu PEEC izdzeeshanas :pun to es ari itev skaidri un gaishi pateicu ,pozitiivu noskanjojumu pus gadam :)
nihilists komentēja 05.11.2007. 22:28:47Komentāra reitings: -3.674tobis, es netaisnojos! ja es esmu pelnijis banu, sakarā ar līdzdalību joan noziegumā, kā rezultātā aizgāja cilvēks no mūsu vidus (vieglas smiltis), tad saņemšu banu, un lieki neizrunāšos. bet ne man un arī ne tev to izlemt!Vajag banu.
tev toties tagad ir cazzo piccolo!
skatos ka tuvojas 100. komentars kaa mees to vareetu atziimeet? :)
ar gurkja banu 2x;D
varbuuutarkraaninjmeeriishanspaartijuungrillbaaru? :)
nepiedienīgs piedāvājums-Tu noteikti esi kaads anglju separaatists(acis nodod)!;D
nee,patiesiibaa es esmu no chigaanijas :)starpcitu kad biju jaunaaks kalu visadus plaanus pardazhaadiem ljaunu nesoshiem darbiem un kaa izvairiiities no soda :)
Gurkji, tu man besī!
Lai nebūtu jāšķoba acis un jālasa tie gurķainie komentāri, vieglāk viņus ir izsvītrot !!!
rxx,tu domaa ka man tas interesee? :Dtak ej nomirt ja es tev dziivot trauceeju :)kas_te,ja tev tie komentaari nepatiik tak nelasi un attiisties vien taalaak tajaa savaa kurpju kastee :)
Bāāāānūūūūū!!!!(varbūt uzreiz IP banu?)
viking,arii tavaa profilaa ir poga ar uzrakstu "Dzest profilu neatgriezeniski" , taa poga straadaa,pats izmeegjinaaju,to tu dorshi vari spiezt jo peec tava komentara izskataas ka tu esi ar kko neapmierinaats :)
visiem kas šai tēmā kko ierakstija - banānu, un miers!
nu tad beidzot
[ Forums ]
Rubberfis
Franziska
programmi 1s_xrea
© 2005-2025, Nozagtie muuzikas intsrumenti?, HC.LV.