Viņš tev seksuāli uzmācas?
Eu, nu tas nav smieklīgi ja bērnam uzmācas, jādomā kkas nopietns. Pirmkārt, pasaki vecākiem vai kādam pieaugušajam, kuram uzticies. Ja vecais tevi aiztiek pasaki, ka izsauksi policiju. Ja viņš tev kko mēģina teikt, ka ir jokojies vai nedomā to nopietni, tad pasaki, ka tev šadas lietas nešķiet smieklīgas un, ka ja viņš to neizbeigs tu vērsīsies pie atbilstīgajām iestādēm. Ja viņš tev ar varu uzmācas, bliez pa pautiem tā, ka maz neliekas! Un srien prom. Vnk ko kājas nes! :) Pēc tam dodies ar vecākiem vai viena, vai to pašu draudzeni, vai vienalga cilvēku, kuram uzticies uz policiju. Šitādas lietas jau saknē vajag izcirst.Basta.
nezinu.parasti jau vecīši nelien tā pat pie sīkām meitenēm,ja vien pašas neprovacē.pavēro kā tu uzvedies viņa klātbūtnē.
nesmaidi truli un nemirksķini ar actiņām-pirmais likums!uzvelc tak kārtīgas bruņas un uzliec slēdzeni bruņubiksām-otrais likums!P.S. virs bruņubiksām nekad nevilkt stringus, jo opji mēdz būt tuvredzīgi un biezji iereibuši!
zajavu jāiet uz miliciju rakstīt, un miers!
vai tad tev žēl?lai tak vecais papriecājās! :D :D
daž labs noticēja!! tas bija domāts kā joks!! :)
ko darīt uzmācīga angļa gadijumā???
Humoriņš,amazone? Baigi labi izdevās,pasmejies nu tālāk par to,ka kāds tev arī deva padomu.
joan- pacienā ar tēju un viss būs kārtībā!
Neaizmirsti smalkmaizīti pie tējas!Un nekādā gadījumā kruasānus nē - viņš nodomās,ka joan ir fricis!
esmu jau ariii!saki sendvichus ar vistu?
sendvičus ar perversu gaili.
Drīzāk perversu gaili ar vistu,sendvičus vari nemaz nenest! :D
es labāk tam maitam iedošu pasūkāt savu sudraba zobenu!
un naakamreiz, kad kaadam cilveekbeernam gadiisies kas nopietns un vinsh veersiisies peec padoma, visi nodomaas, ka tas ir kaads nejeedziigs joks un nenjems par pilnu. shodien, kad apkaart notiek tik daudz nelaimju, es domaaju, ka ir pilniigi nevietaa jokot par taadaam lietaam, kas citiem shkjiet ljoti nopietnas. un tur luuk arii rodas nesapratne un skumjas pasaulee..
gans un aitas ja?
pasaki ka tev jau ir cits opis un taaadeeel saprotams ka vins tev neizraisa nemazaaako interesi!
cik zinu tad Žanna d'Arka bija no Francijas.Tātad viņa nevar būt frice.Ja nemaldos, tad savā laikā par fričiem saukāja vāciešus!
un kur problēma čali?saukāsi mani pēc tam uz pakaļas braukāsi...
reivena, man liekās tu joko! kur vispār kads, kādu ņem par pilnu, viss internets ir viens vienīgs sarkasms. jautāt foromos ūber nopietnos jautājumus ir bezpridjels! tā ir cita vide, nu... ai.. da.. ko jūs saprotat, jūs vel runāt nepratāt, kad jau internetā sērfojāt...
es zem ķebļa pagāju tajā reizē, bet neko neatceros...
es droši vien pateiktu draudzenes omei un tad šī to visu nokārtotu. :D
šitais fōruma temats atgādina keder ōmes veci ;Da bet vismaz dabujām 5iecīti autobusam :D
e?
iedod opim šmigu, lai piedzeraas un atlūzt..vismaz uz momentu būs miers...bet ja nopietni, tad iesaku pastudeet latviajs kriminaallikuma graamatu, to pantu, kas par pedofīliju..un tad točna iet rakstīt iesniegumu par uzmākšanos...
bet ja opis dod šmigu..?
bezizejas gadījumā - vienkārši iespert pa veco pupu maisu (y)
pasaki, ka tev zināma lenķī zobi sakozjās nāvējošā klikskjī...
Vajag uzmākties pirmajai.
[ Forums ]
LeeSax
Stanmorejsd
© 2005-2025, ko darīt ar uzmācīgu draudzenes opi??, HC.LV.