pārsvarā repojot!
interesanti! ar vecajiem draugiem, iepazīstot jaunus, smejoties un ar apziņu, ka rīt varu gulēt līdz 14:00 :))
naacas palaist visu forsho tadu vai citadu iemeslu deelj , bet bija ari dazhi forshi briizhi -kopuma priecajos ka vasara prom , gaidam nakamo cerams ka bus forshaaka :D
reaala vasara.baudiju, kas baudaams.. vsp karsta vasara, un vasaras nogales lietus..gan bij tizls.bet nu jau viiss ir pardziivots. nesam jau no cukura, tik dazziem vinjsh birst araa.a 8)
jā.viena no labākajām vasarām, vismaz man.2mēn. pa darba dienām strādāju, un tad nedēļas nogales/brīvdienas likās vēl foršākas, jo pa nedeļu sakrāto īgnumu un nogurumu varēja viegli izdzīt ārā.nekā netrūka, nekā nebija par daudz - galvenais, ka kopā ar draugiem, ģimeni un tā.protams, dauz jaunas sejas, daudz apmeklētu pasākumu utt.bij labi.nu jā, vasaras beigas arī tika nosvinētas godam.neskatoties uz to, ka tas bija 1.septembrī, bet vienalga.iiir labi:):)
A! vislabaakaa vasara manaa dziivee!biju visur [atskaitot Sutu un ZB un DL;] un iepazinos ar visiem!!!vaaks, vnk naakoshgad taadu pashu tikai 5x garaaku xDDDpaudies visiem!!!!!!! ;DD
skābi
avuga!
boring..
Daudz spilgu iespaiduGalvenais, ka šī vasara tika pavadīta foršu cilvēku pavadībā un nu vienkārši brīnišķīgi bija iepazīties ar tik daudz jauniem cilvēkiem.Izārdījos, izālējos un nu lai nāk rudens 2007 :Dgribētos tikai lai šis būtu ne tik traki lietains un ar skaistām birstošām lapām, nu tāds romantiskais kā bildēs un filmās (:
Saule + Daugava. Jauni draugi, žēl, bet piemirsti vecie. Daudz jaunu iespaidu un notikumu, pasākumu... Daudz nepadarīts.
yeah ! yeah! concert of the summer- Badly Drawn Boy! :)
nkeā nepagāja. aizskēja vēja spārniem. priecājos ka beidzot ir septembis. un gaidīšu nākamo vasaru..
Piesātināti ;)Dažs labs fests, koncerts, vidusskolas piebeigšana un tikšana LKA kultūras teorijā un vadzinībās, ceļošana apkārt ar teltīm, vesela kaudze atgadījumu, ko pēctam varēs i bērniem, i mazbērniem stāstīt un, kurus atceroties, viešas smaids :)Iepazīti arī daudzi forši cilvēki utt :)
darbs, festi, koma...
šosejas un teltis
Tā aiziet dienas labākās, tā aiziet pašas sliktākās....ar smaidu uz lūpām pārcilāju visus šīs, notikumiem piesātinātās, vasaras piedzīvojumus, un varu teikt, ka esmu pieļāvusi gan milzīgas kļūdas, kuras nav vērts nožēlot, jo tā ir tikai kārtējā pieredzes gūšana, gan arī brīnum jaukus mirkļus, kuri iespiežas atmiņā, un vel ilgi liks pasmaidīt. milzum liels paldies lindačkai, ka viņa sastādija diezgan lielu daļu no šīs jaukās vasaras. un ome, es tevi mīlu, un prieks ka tagad strādāju, un prieks ka izārdijos pa vasaru, nemelošu, līdz riebumam izārdijos :D brīžiem jau viss bija tā apnicis, ka it-ne-ko negribējās, bet ar jaukiem cilvēkiem vienmēr prieks pabūt kopā.. ;)
ātri un bez žēlastības piesātināti.
Feini!! Saule un jautrība, darbs un pienākumi. Darbi un nedarbi. Mazliet romantikas, skumju un apātijas. Jaunas iepazīšanās, šķiršanās.Kopumā vasara zaļa un neaizmirstama. Laba. :))
viena no labākajām vasarām, kas man bijusi! koncerti, festi, tikšanās ar draugiem, jauni draugi.. viss. viss, ko vien vasarā var gribēt. :]ak, kāpēc vasara nevar ilgt 6 mēnešus vismaz.? šī pagāja kā viena diena. jāgaida nākamā..
vismaz jūs neviens nemēgina nošaut:(
Pārāk ātri, bet saka jau, ka tas laiks, kurš paskrējis vēja spārniem ir tūkstoš reižu labāks kā tas, kas vilcies lēni, lēni..(:
Piekritīšu.. (:Un vēl gribēju piebilst ka darbs kuru darīju vasarā man patika miljonreiž labāk nekā tagad rudenī vilkties atkal uz to cietumveidīgo skolu, atkal satikt lielu daļu tos pašus purnus, kurus nemaz negribās redzēt. Tiešām kādēļ vasara nevarēja būt kaut nedaudz ilgāka?;D
Joan, tev kāds gribēja nodarīt pāri? :(Ā, un mana vasara no sākuma bija diezgan garlaicīga, bet uz beigām kļuva interesanta un sasodīti sirsnīga - jauni paziņas, lietas un brrr! ^_^
ļoti, ļoti, ļoti labi. :) kgan šī bija pirmā vasara, kad strādāju, bet biju daudzkur vairāk visur kur nekā citas vasaras - piedzīvojumiem pilna vasara he :) patika, tik žēl, ka beidzās..
<?phpecho "Visai labi, nevaru sūdzēties! ;)";?>
ooo, theivis.man tieši tas pats.esmu ļoooti apmierināta ar savu 2 mēnešu darbu vasarā, jo tas kolektīvs ar kuru nācās kopā strādāt - nu vienreizēji!:):) kad gāju prom, šie teica - nu ja kas, nākamgad zini, kur mēs tevi gaidam:) labi, kautvai gandrīz visu vasaru nostrādāju, vienalga atradu pietiekoši daudz brīvā laika, lai baudītu, izklaidētos un atpūstos.viss pa pirmio;)šitā vasara čist bij kapitāla!!jo gadus arvien labāk...
BOHEEMIJA! vnk totālaikais čill out! visas vasaras iespaidu es varētu apkopot kkadā milzu enciklopēdijā! šioi vasara tiešām bij' izdevusies :) un milzum liels prieks par to.pilnīgi gribējās atkal skoliņu un palik nedaudz, pavisam nedaudz prātīgākai! :D visi festi bij' izdevušies, kompānijas bij godam, atklāju to, ka esmu no klaiņojošo cilvēku apakšgrupas.Dzīve bez naudas, darba un tīrāmdrēbēm ir neiedomājami forša.Tiai viens gan trūka - vasaras ļubestībiņa! Bet par to pat prātā neināca! vnk vējš galvā un viss notiek! Tiešām ar smaidu uz ģīmīša atceros visu, ko esmu un neesmu darījusi! Bet pašlaik manas aknas grib skaļu mūziku un plaušas ūdenspīpes dūmus! pieradums pie brīvības nedaudz traucē koncentrēties, bet domaju, ka tas pāries!
Pagāja labi, bet pārāk ātri. Pārāk.
neskreeju kails pljavaas,nemiileju sevi,pabiju mazdruscinj tavaas skavaas,un tas bija tas, ko vasaru tu man devi!
Guļot!
Ceļoju pa visu latviju, ar minimāliem iztikas līdzekļiem. Nakšņoju tur, kur man labprāt neatteica naktsmājas, pelniju iztiku piestrādājot lauku sētās. Jaukas atmiņas, un fantastiski pavadīts laiks, iepazīti visi latvijas nostūri, un daudz jaunas informācijas par zemnieku dzīvesveidu :)Vienvārd' sakot - vasaras plāns izpildīts!
shiii vasara bija burviiiiiiiiiiiga!beidzot tiku aaraaa no videnes uniemaaaciiijos mest ritentinjujipiiii!
proporcionāli- 1mēnesi strādāju, 1 mēnesi tusēju, 1 mēnesi gulēju mājā!!! jautri... ;D
[ Forums ]
TedSax
online unsecured personal loans
best quick personal loans online
© 2005-2024, Un kā Jums pagāja šī vasara 2007?, HC.LV.