Ir doma organizēt 50 vietīgu autobusu uz Zaļumballi un atpakaļ. Izbraukšana no Rīgas centra piektdien 14:00, izbraukšana no Zaļumballes svētdien ap 12:00.Ja savāksies 50 cilvēki, tad izmaksās 3,50 Ls (turp-atpakaļ). Braucējiem pieteikties tepat šajā foruma tēmā, norādot cilvēku skaitu šīsdienas (trešdienas) laikā. Rīt tad tepat ziņošu vai ir savākušies pietiekami, un vai autobuss ir pasūtīts un no kurienes konkrēti izbaucam. Tikai vienā virzienā nepieteikties!
bet var tachu maksaat 3.50 un braukt vienaa virzienaa arii
cik daudz tautas tur ir ieplaanots aizdabuut pashiem zb riikotaajiem? kaada bij pagaishgadeejaa statistika???tie mazie ietilpiibas businji un visi paareejie[lielie 50 vietiigie] sabiedriskie,kas tai dienaa kursees panjems aptuveni 300-400 piipljus [no 70 kjinjkjikiem liidz 1.00 izmaksas?]??? un ir veel kaads sabiedriskais?
Spiesties ar somām sabiedriskajā un pēc tam stundu drasēt ar kājām pa putekļainu ceļu? Un atpakaļceļā zīlēt kafijas biezumos, cikos tiks mājās? Bet tā ir katra pesonīgā izvēle. Es labāk samaksātu 1,5-2 latus vairāk un neuztrauktos par to.
Deni2s, piesakos.
man plkst 14:00 ir par agru :/ sākas taču 18:00
es piesakos + veel viens cilveks
es un vēl četri
bāc biki pa vēlu izbraukšana... gribas ātrāk :D
es un vēl aptuveni četri
Es+vēl viens zvērs.
manlieks shitie varianti ''Aptuveni'' neder nekam. kkaa laikam precizi varbuut domajams buutu jaazin, lai vismaz taadi kuri nebrauc ''es+veel aptuveni 4'' zinatu vai maz ''es+ noteikti veel 1'' vel ir vietas
sorry- nu ok es + 4 vnk grūti teikt, ja reāli vēl nezin par tā autiņa eksistenci starp citu spriežot pēc šī čata ~50 vēl nav savākti.!?kapē tik dārgi 3,5, ja ar sabiedrisko ir tikai kādi 0.75
tev tas sab.transports domajams tajaa 7dienas pusdienlaikaa tieshaam neliksies tas viss tiikamaakais variants kaa nokljuut maajup ,domajams ;)
nu labi tad padodied ziņu, kad būs zināms kādi rezultāti ;)
par komfortu jāmaksā-tā nu ir kapitālisma realitāte, var jau saakt špagot arī ar kājām-būs pilnīgi pa velti.
Jābrauc ar riteni, 40km nav nemaz tik daudz, tik atpakaļ braukt būs tā čābīgi! :D
Nē es + 2
saakam atskaiti!
Starprezultāti: Ieskaitot mani te ir pieteikušies 17 gabali. Vēl citur ir savākti pagaidām vēl 10, tātad kopā 27. Turpiniet pieteikties, no ceturtdien, kad pamodīšos (ap 11iem vai 12iem) vēl pārskaitīšu, ja izskatīsies ka varēs savākt visus 50, tad pasūtīšu autobusu un ziņošu te konkrēti kas un kā. Pagaidām izskatās ļoti cerīgi. Ja izskatīsies, ka nesavāksies 50, tad īrēsim 20vietīgo busiņu, bet tur sanāk, ka 5 Ls jāmaksā, kas, iespējams, daudziem būs par dārgu. Bet cerēsim uz to labāko :)
es+1
mmm es + 1 :)
es +vēl 3 = 4
es +veel 1
es ceru uz kādu transportu pēc vismaz 16. 17..., tā kā man auto ir RIP ceru kādu sakūdīt turp braucošu uz 4 riteņiem, vai ar sabiedrisko.Bet par darba ļaužiem it nemaz nav padomājuši!... tik par bezģeļņikiem un skolniekiem :) kas var 14os jau laisties zālēs zaļās...vispār jau smieklīgi, kad te stŗidās par dārgumu ... hehe.
nu es atprasījos. :)
Piesaku vēl 4 cilvēkus!http://foto.inbox.lv/vainawienalga/karte/img.gif
Es piesakos! :)
es arīī. +vēl viens.
es + 1. būs!
Ok, rezultāti tādi, ka visi cilvēki ir savākti un autobuss pasūtīts. LŪDZU FORUMĀ VAIRS NEPIETEIKTIES!Tūlīt ierakstīšu sīkāku info!
Pēdējā mirklī + vēl 2 :D
Izbraukšana no Rīgas 14:00 no Abrenes ielas (tur kur autobusu galapunkts, 10 minūšu gājienā no Centrālās stacijas, var apskatīties kartē kur tas izskatās te: http://www.hc.lv/karte.gif )Izbraukšana no Zaļumballes 14:30.Ja kāds ir pārdomājis, tad zvaniet man un ziņojiet pa tel. divi seši četri viens viens trīs trīs nulle. Ja kādam nežēlīgā vajadzība pieteikties, tad arī zvaniet (nepīkstināt, neatzvanīšu).Busā lūgums nesmēķēt un nelietot alkoholiskos dzērienus - nav tālu jābrauc, var paciesties.
Tātad pieteikto braucēju saraksts:katrii.naloteens+1rokijs+4nevermind+2maksliniece+4laumai+1deni2saicis+1blūmī+3vinodzinja+1vainawienalga+6skakrigintiņš+1elīn+1Kopā 39, +vēl 10 cilvēki, kas sarunāti citur=49. Cerams, ka pa ceļam varēsim arī daudz stopētājus nolasīt, bet tā, lai nebūtu kā reņģes mucā ;)
Smēķēt - protams ka nē - bet to otro neviens neapsolīs, ai sink. Forši, es pat svētdien laikā tikšu uz darbu!
Stundiņu var paciesties arī bez dzeršanas, nav obligāti jāpielaista viss autobuss. Atcerieties, ka arī atpakaļ būs jābrauc ar to pašu autobusu, tāpēc uzvedamies ar cieņu pret sevi un apkārtējiem. Ja kādu šoferītis vairs negribēs vest atpakaļ, tad nauda atpakaļ netiks atgriesta. Tāpat jau visi savējie tur būsim, derētu arī teltis daudz maz kopā uzcelt, lai var pieskatīt viens otra mantas vairāk vai mazāk.
Ideāli :)
piesakos +2 cilveki.kopa 3. kad jamaxaa?
dabuuju citu variantu, diemzhel nesanaak...
Nu jā, no tāda viedokļa protams. Bet viens kokcis jau nekaitē. ;)
blūmī+3 = 4-2 = blūmī+1 galarezultāts.
Atkārtoju vēlreiz - izmaiņas ziņot man personīgi pa telefonu (skatīt augstāk).
faaak...nemaaaceeshu autinjua trast ;( :D
t.b.atrast
ir tak iespēja labot komentāru. piedodiet par offtopiku
eevv... mosh sarunaajam kaada dalaja tikties pie origo plkst.. un kopigi iet uz autinju... ??? tas buutu baigi labi!! :)
es ar čomiem tiekos 13.00 pie Origo pulksteņa
es ar chomakiem:laaci un +veel vienu ar 13os pie origo!
moš visi kādos 13.30 tiekas un iet :/
ok, skarli, tad es arī 13-os. Varēsi parādīt ceļu; esmu topogrāfiskais idiots. ;)
es ar vakar dziivokli skatiijos...
Šķiet ka bija forši :) Ceru, ka nevienam nav iemesla sūdzēties par busu :) Šoferītis bija labais - un ka piedāvāja minerālūdeni visiem - tas vispār bija ūberkūl :)Laikam uz nākamā gada lielākajiem pasākumiem arī būs jāorganizē HC.LV buss, ne? Kādas atsauksmes? Vajag vai nevajag?
šķiet ka pat divus.... ēēēāāāžžšš, eju uz darbu. :P
obligāti vajag :) tas ūdens bija tieši laikā :D
jaa es ar domaaju ka vajag businju noriikoot uz naakamaa gada pasaakumiem... un viss bij baigi forshi!!! un uudens.. oooo jaaa... tieshi laikaa... :) paldies organizatoriem.. un paareejiem.. :)
vajag. (y)
kā tad ka vajag!liels paldies hc.lv cilvēciņiem!tas tiešām bij baigi labi noorganizēt autiņu!:) un tagad man vēl ir hc.lv uzlīmīte ;) :D
[ Forums ]
TedSax
online unsecured personal loans
best quick personal loans online
© 2005-2024, Autobuss uz Zaļumballi un atpakaļ!, HC.LV.