palīgā!!! gribu vinneet kaadu bileti uz kaadu forshu festivaalu vai kko - vai zinaamas kaadas iespeejas?
Jā. Čeko savas vēstules HC.LV. Esi laimējis bezmaksas ieeju Sutas Balsī no HC.LV portāla.
den2is nemānies.es uz fonofestu arī varu kādu brīvbiļeti dabūt?^_^bet uz sutas balsi var inbox fotokonkursā biļeti vinnēt.kkur foruma tēma tāda ir.tur kur tās tizlās bildes jāsūta.
Fonofest ielūgumus izspēlēja Semā! :D
Atsūti man visus IronMaiden albumus,un laimee iespeeju uzvesties manas maajas ledusskapii kaa savaas maajaas :D
man skauž.
blūmī, ceru, ka vairs neskauž ;)stulbaa_musha, es nemānos. Ja Fonofesta organizētāji būtu ieinteresēti HC.LV informatīvajā atbalstā, līdzīgi kā Sutas Balss organizētāji, tad varbūt būtu iespēja dabūt brīvbiļetes arī uz Fonofestu.Patiesībā, es pats būtu baigi priecīgais, ja es tā palūgtu, un uzreiz kāds izpildītu manu lūgumu :) Tikai parasti man problēma ir ar to pirmo daļu :D Kā teica Dievs džekam, kurš viņam pārmeta, ka nekad mūžā neko nav laimējis: "Tu būtu vismaz vienreiz mūžā loterijas biļeti nopircis..."
īstenībā bija liels pārsteigums, deni2s, uz tavu atsaucību mikuciic jautājumā. prieks. :)bet skaudība neizpalika. :)vairs jau nē, vairs jau nē...
labs.Den2iss Tu esi zelts;)labi jau labi, dēļ tām grupām jau nav žēl 8 LS tomēr:)tā pat jābrauc:D
ja par izģērbšanos plikam un skraidīšanu pa Vecrīgas ielām dotu brīvbiļeti uz četriem vasaras grandiozākajiem festiem (suta,fono,zvērā,zb) tad man i divu domu nebūtu. skrietu kā traka. :D
manī arī uzplaiksnī skaudība, bet lai jau :D tāpat ir par ko priecāties^^
A vot visiem tagad būs skaudība. Viss labs tas,kas viegli nāk (:
[ Forums ]
TedSax
online unsecured personal loans
best quick personal loans online
© 2005-2024, Konkursi un loterijas, HC.LV.