Mekleju cilvekus kuri grib spelet SKS,SKA-reggi,indi.Vajadzigi:gitara,saxsafons,trambons,klarnet-pistons(taure),Labak ar pieredze,bet va un bez ta!!!Numurs:29738352.Maksims.
Žetons par to, ka rakstīji latviski! Malacis!
Labak muzikus atrodi!!!!
Ej dillēs! Es tevi paslavēju, a tu man brauc virsū. Laikam nesaprati ko teicu.ja skazal: žeton dļa ķebja, tagada pa latišski gavariš! malaģec!S etom ja dumal tagda eta očen horošo tak čelovek pa latišski gavarit.Poņel?
garik tak vnk meklēja mūzīķus, ko tu te rxx dari?
pelnu mīnusiņus, kā parasti... Bļaviens, es paslavēju čali, ka cenšas latviski runāt, bet man te tikai - un -...
Bet vinjsh jau tev neko sliktu nepateica :DNomierinies !
bļin, ko var kasīties? džeks tik meklēja sev muzikantus, bet atkal jau aizgāja temats par kko citu.
TAS nekas!!Katram ir savas domas!!!!!Man parasti bajgi vajadzigi muziki un vis!!! 2-rxx:es sapro tu ko tu raksti!!!Rakstu ta ka varu!!!!Es parasti nevaru zina 4as valodas perfekti!
Nē, es tev neko nepārmetu un ļoti novērtēju to, ka tu raksti latviski... nevienā brīdī neko sliktu nebiju domājis.
(: Vis ok
igratj ne umeju. ska reggi etc ne nravitsja. po latishski ne pishu. izvenitje
Nu,tad xnefx derētu tākā iemācīties i rakstīt,i runāt,i domāt latviski,to padsmit gadu laikā kurus te dzīvo.Cītādi neizprotu kādēļ tu šeit šinī valstī uzturies un kādēļ šeit esi vajadzīgs.
Varbūt pārtaisam šo tēmu par citu valstu pārstāvjiem Latvijā, kuri atsakās runāt latviski? Tā būtu interesanta tēma! :D rxx, savus - dabūji nost ar pēdējo komentu! :D
germsburn86 es jokoju. man vnk patik lasit komentus no tadiem fashistiem ka tu. :)
Piekrītu Capam!
[ Forums ]
TedSax
online unsecured personal loans
best quick personal loans online
© 2005-2024, Mekleju muzikantus!!, HC.LV.