esmu agresiivs pret agresiivu laiku - SPEELEEJU BASI & DUSHOJOTIES PADZIEDU [dereetu kaadaa lielaakaa uudenstilpnee iekrist]!!! :)
kā no skolas mājās,drēbes nost un iekšā dušā,citādi nav izturams. vai ar saldējumu :) nēe,vēl labāks ir ledusjāzogas pa ielas ēnaino pusi,ta ir labivajag jūru^^
viena no fīčām ir darīt tā kā arābi tuksnesī - dzert karstu tēju.
Vajag attiecīgi (iz)ģērbties, tad nemaz un nav tik ļoti pārāk karsts. Manis pēc tāds laiciņš varētu būt visu vasaru un vēl pusrudeni :D
manis pēc tāds laiciņš varētu b\ut visu laiku... man patīk :)
ui, man gan sāk kļūt smagi laika dēļ.reizēm tiešām gribas sākt kailai pa ielām staigāt.neuztraucieties, vēl jau to nedaru :))
piekriitu agony_ ka jaazogas pa eenu...(liidz pats par taadu paliec :D)
Auksts alus! :)
mmm~pie sarkanā =D
nava nemaz tik karsti tieshi laikā nezinu ,kapēcjums visiem liekas ka ir nenormāli karsti manispēc varētu būt par kādiem 5 grādiem siltāk un būtu ideāli ne pa auxtu ,ne pa karstu ) un beidzot sauliite :D
es baudu! ziemā - salstu, vasarā - cepos! :Dšitādā laikā ideāli bīču spēlēt!
Briesmīgi šādā laikā sēdēt skolā. Gribās tik atrasties pie kādas ūdenstilpnes un viss.
šorti, krekls, kedas un auksts alus.
Jā, dažiem ir tā, ka viņu pēc visu laiku varētu būt tāds nežēlīgi karstais laiks.Bet ir tādi, kuriem ir grūti, sāp galva, sirsniņa.. :(
Karstums mani ne īpaši biedē, bet man riebjas pati saule. Nevaru panest, sāp galva gandrīz katru dienu.
nuu tupu cik vien iespeejams iekshaa, peldos, eedu saldeejumu un lavos pa eenu =D
piekrītu krama teiktajam - karsta tēja!kā sak` ar uguni pret uguni.
nu nav tač nemaz tik karsts!!!! es vēl šorīt no rīta džemperi paķēru... (vai arī es vrb atrodos citā valstī.... hmm...)
ai nē ir tomēr arī viena lieta, kas man galīgi netīk - sasvīdusi plauksta uz peles.... galīgi garām....esmu dzirdējusi, ka ir izstrādātas datorpeles ar kodicionieri - varētu mans darbiņš tādas iegādāties...
to karsto tēju dzeru tāpēc, ka man vienkārši garšo.man vienalga vai auksta ziema, vai karsta vasara - ja garšo, dzeru!;)es nemaz īpaši no saules neizvairos.nu ja gribās sēdēt, tad protams ēnā nolienu apsēsties, bet tā viss pa vecam..daudz šķidrumu dzert un ir ok;):D
meegjinu izdziiwot... jaaseezj daugawmalaa... tur taads weejinjsh!! :D :D gribeetos jaw weesaaku, bet kad weesaaks - atkal karsto!! :D :D
nu es ieteiktu peldeeties, bet ja uudens veel shkjiet par aukstu, tad var eest saldeejumu vai nopirkt veedekliiti :D
nē, bet tēja tomēr vislabākā.. zin` kā.. karstu iedzer - iekšā viņa atdziest un tad ir baigi labi.. :)e.m.mm... jā, peldes baigi labās.. super..!! :D
auksta ciska pie sāniem./labi tikmēr, kamēr ir ko dzert/
auksta duša
aukstaa zupa.
aiziet pie kāda dārzā pasēdēt un/vai pasauļoties un tad viens sāk ar ūdens pistoli uzdarboties. (un nejau tādu parasto, bet gan Super Water 200 :D :D). un vēl baigi jautri un atvēsinoši ir ar ūdeni pildīti baloni..gan no cilvēka blakus, gan no 5.stāva! :D
peldeeties naktii(veelams kailam/-ai)!!! [un ja veel ir nedaudz shmiga paurii, ta var palikties pavisam interesanti] :)naais..
izbīdam pereskopu kaptein!
doma par peldēšanos tagad izklausās šausmīgi vilinoša,bet nakts ta nav.jāiztiek ar dušu^^
Nestea ar ledu!
[ Forums ]
LeeSax
Stanmorejsd
© 2005-2025, Kā Jūs atvēsinaties šajā NEŽĒLĪGI kartajā laikā??, HC.LV.