vai mēs esam neiecietīgi?

20.05.2007 11:58:48 aizsāka dzēsts lietotājs
17 komentāri Komentēt var tikai reģistrētie lietotāji, komentārus redz visi lietotāji. reģistrēties vai ielogojies!
dzēsts lietotājs, 20.05.2007. 12:08:36
Komentāra reitings: 4.124

es par šo tematu nebiju tā aizdomajusies kopš par to vajadzēja debatēt atkal un atkal..
bet ejot pa ielu,pieķerot sevi pie domas ka dažkart nosodu tos kas man sķiet nepieņemami,par to ka sabiedrībā valda uzskats ka visi čigani ir zagļi[stereotips]..invalidiem tuneļos ir tadi celiņi ka viņi drizak var nosisties ne paarvietoties..palasot par rasisma uzbrukumiem.uttt.nevar viss būt ideāli,bet...rodas iespaids ka latvijā valda neiecietība lielā mērā. kā jums sķiet?

jānis, 20.05.2007. 12:20:53
Komentāra reitings: 12.658

Latvijā valda nevis neiecietība, bet neizglītotība - cilvēki vienkārši nekā nezin un ja kaut ko zin, tad uzvedās tā it kā neko nezinātu un neko ne dzirdētu, ne redzētu.

dzēsts lietotājs, 20.05.2007. 12:24:34
Komentāra reitings: 2.6

iespejams..un diezvai arī kāds seminārs,konference kko līdzēs..mēs neesam apmierināti ar savu dzīvi un vienigais veids kā justies labākam ir kadam citam likt justies mazsvarīgam,nevajdzīgam un zemam.

rxx, 20.05.2007. 15:02:11
Komentāra reitings: 3.066

Vispār artemijs pareizi saka... Bet es teiksim nekad principā nebūšu iecietīgs pret zināmām sabiderības grupām, piemēram, latviski nerunājošiem krieviem, stulbām meitenēm, stulbiem čaļiem, citiem luņiem...

dzēsts lietotājs, 20.05.2007. 16:21:38
Komentāra reitings: 1.055

"latviski nerunajoshiem krieviem"
un kaa ar latviski nerunajoshiem angljiem?
ta vien gribejaas piesieties pie vardiem :P

m2acis, 20.05.2007. 19:58:20
Komentāra reitings: 1.038

Visa pamatā ir viena nelaime - vienaldzība. Kamēr pie vadības grožiem ir tādi, kam rūp tik savs labums ... tikmēr varam pirkstus sūkāt un paši domāt un kopā mesties lai kaut ko mainītu.

rxx, 21.05.2007. 04:51:56
Komentāra reitings: 2.111

Dafni, neesmu vēl saticis šeit mūžu nodzīvojušu vai pat dzimušu angli, kurš nemācētu runāt latviski. Kad satikšu, skatīšos.

>>> Kamēr pie vadības grožiem ir tādi, kam rūp tik savs labums ... tikmēr varam pirkstus sūkāt un paši domāt un kopā mesties lai kaut ko mainītu.

Tas tāpēc, ka tos "tādus" ievēl visādi pirkstu sūkātāji!

dzēsts lietotājs, 21.05.2007. 06:18:58
Komentāra reitings: 0.019

Daudzi patiesi ir neiecietīgi, bet tas tāpēc, ka viņiem nav paškontroles.
Bet par pašu sabiedrību pat negribas runāt. It kā viņa Ir, bet tomēr viņas NAV!

deni2s, 21.05.2007. 09:31:31
Komentāra reitings: 2.506

Paši mēs esam daļa no sabiedrības. Nav ko daudz skatīties apkārt, jāsāk mainīties ar sevi. Lai citi tad ņem piemēru no mums.

dzēsts lietotājs, 21.05.2007. 11:46:57
Komentāra reitings: 3.131

sorry, bet lielākā daļa no čavām toč ir pilnīgi kretīni, tās savas neīstās zelta ķēdītes (es atvainojos), viņi varētu sev dirsā iebāst. vienīgais +/- pozitīvais ko čavas dara, ir gandžas tirgošana.

hepatits, 21.05.2007. 14:08:57
Komentāra reitings: -1.038

"politika neticīga taka tava auss,
visu pret sienu situ to, kas tavs!
..
diena naak,
bet vaig izdomaat.
domu neskar darbs,
dziivo neaizskarts!!!"

diez vinjsh shito mochiija pie taa skrundas lokotora. laikam jau!!! kaukad sen atpaklj redzeeju to konciiti ierakstaa!:)

kauko dereetu uzspridzinaat un uztaisiit tur konciiti!!! bet ar domu..

rxx, 21.05.2007. 14:59:56
Komentāra reitings: 1.087

>> Paši mēs esam daļa no sabiedrības. Nav ko daudz skatīties apkārt, jāsāk mainīties ar sevi. Lai citi tad ņem piemēru no mums.

Jā, es jau esmu mainījies! Mainieties līdz ar mani! Varbūt tad tie lohi sāks runāt latviski. Ja man kādreiz būs daudz naudas un normāls bizness, tad es uztaisīsu kaut kādu ieskrietuvi, veikalu vai krogu TIKAI latviski runājošiem cilvēkiem! varbūt nerentabli, bet vismaz forši! :D

=======

Biju es kaut kādā rasisma konferencē. Pieceļas viens nēģeris (piedodiet!) un sāk pukstēt: "Ja zivjuu v Latvii dvinacet ljet..." nu pilnīgi riebjas. Lohs totālākais. Un tad vēl grib, lai mēs viņu par kaut ko mīlam.

Es par šo tematu jau kādreiz izteicos centrālajā presē: http://img48.imageshack.us/img48/1531/avizeql3.jpg :D

dzēsts lietotājs, 21.05.2007. 18:25:10
Komentāra reitings: 1.038

jāpiekrīt rxx.
man, piemēram, neliekas normāli, ka ieejot veikalā, pārdevēja ar mani runā krieviski, ja iekāpjot autōbusā, šoferis man krieviski atbild utt. nezinu vai tas ir vnk aiz stūrgalvības vai kā, jo saprast viņi mani saprot, tik neatbild tā lai saprotu arī es. ja jau dzīvo latvijā, vajadzētu vismaz valsts valodu kaut cik pārzināt, jo pret krieviem kā tādiem man nekas nav pretī. bet tie "visu mūžu dzīvoju latvijā", bet valodu neprot, izved.

rxx, 21.05.2007. 18:34:09
Komentāra reitings: -0.019

>> jo saprast viņi mani saprot, tik neatbild tā lai saprotu arī es.

Tāpēc, ka "maķ rassija" visiem galvās. Lohi.

ed, 21.05.2007. 21:32:06
Komentāra reitings: 2.059

neiecietība ir nepieciešama attiecīgajos mēros.

dzēsts lietotājs, 22.05.2007. 09:30:24
Komentāra reitings: 3.595

man bieži ir kauns par latviešu sabiedrību - par viņu neizglītotību un neiecietību... Tiešām... It īpaši raksturīgi tas ir vecāka gadagājuma cilvēkiem:
1. daudzi latvijaa ienīst visus krievvaldodīgos - vienkārši tāpēc, ka krievi redz ie stulbi...
2. daudzi necieš melnādainos un saka ka viņi smird - diez cik no viņiem tiešām kādu nēģeri ir ostījuši?
3. par geju un lezbiešu tiesībām nemaz nerunājot....
man tiešām sāp, ka latvijā ir tik daudz aprobežoti cilvēki, kas neredz neko ārpus sabiedrības nospraustajiem rāmjiem... kauns....

par laimi, sabiedrība mainās, un vismaz man tā liekas, ka jaunieši ir daudz iecietīgāki un atvērtāki - it īpaši tie, kas ir padzīvojuši ārzemēs. Tomēr dzels aizkara sindroms no PSRS laikiem Latvijā vēl nav pavisam izzudis....
cerēsim uz to labāko un atcerēsimies, ka tieši mēs jau paši arī veidojam to sabiedību un sabiedrisko domu kopumā :)

dzēsts lietotājs, 22.05.2007. 09:41:36
Komentāra reitings: 3.595

nē tomēr es nevaru nerunāt par gejiem un lezbietēm....
man tā ir liela sāpe.....
tātad darbā atkal bija dikusija par šo jautājumu, un mani kolēģi, vecāka gadagājuma cilvēki, portams visi bija par to, ka visas seksuālās minoritātes ir iznīdējamas un dedzināmas bez man vai kā raganas viduslaikos..
es vienkārši izteicos, ka man ir cits viedoklis šajā jautājumā... un jums vajadzēja redzet manas kolēģes reakciju... "KO? un es ar tevi visu laiku sēdēju vienā kabinetā?" viņa to izteica tādā sašutumā ir kā es katru dienu ar plikiem pupiem būtu gar viņu berzējusies? it kā es ar savām domām vien varētu viņu aplipināt ar homaseksualitāti kā ar kādu nāvējošu slimību? man vienkārši ir kauns par mūsu aprobežoto sabiedrību un man ir žēl visus tos cilvēkus, kuri nevar savā darba vietā mierīgi pateikt, ka bija atvaļinājumā ar savu draugu (sava dzimuma pārstāvi), ka viņi nevar atlauties viens otru parkā noskūpstīt, apskauties, jo kāds dumiķis var viņiem pat uzspļaut, vai labākajā gadījumā vienkārši aizrādīt...
man ir hoamseksuāli draugi - ļoti labi cilvēki, un jāsaka, ka neviens no viņiem man nekad nav pārmetis, ka es saejos ar pretējo dzimumu.. kādas man ir tiesības pārmest viņiem? NEKĀDAS...
vienkārši cienīsim citus cilvēkus!

Reklāma
Padalies priekā
Ciao, volevo sapere il tuo prezzo.

MiaSax

Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

DimaSax

ЛАДА деталь: качественные автозапчасти, которые не подведут каталог запчастей ваз <a href=zapchasti-vaz-01.ru>zapchasti-vaz-01.ru</a> .

lada_detal_vlmt

ienāktreģistrēties