Vasara nāk lieliem soļiem:Dgribas zināt jūsu domas par pasākumiem kuri NOTEIKTI būtu jāapmeklē.Trakulīgākie, jautrākie, brīvākie un tie uz kuriem noteikti dosieties paši....
sāksim ar latviešu - Fono, zvērā, zbārzemju - fluff fest un vēl viens uz jautājumzīmes
bet pa to jau ir sarakstiita pilna afisha un arii sakjekseets,kursh ies un kursh nee! [nesajuutaas ,ka es piekasiitos bet taada 1. asociaacija ar sho topiku :|]parkopee sheit afishaa asaakos izteikumus, kaa arii linkus!!! [tagad es njirgaajos!!! :D :D :P]
uz lopā toč jābrauc, tika solīts ka elektroniskā skatuve būs augstākā līmenī, ar īpašiem viesiem.. nu posmotrim... varētu kkadus trilogy sound crew vai congo natty pasaukt, vispār būtu super :)
hepatīt, tagad es par tevi ņirgājos-tikai tu nedzirdi un neredzi:D:D:D
ir tāds sens latviešu ticējums - lai vasara būtu izdevusies, jāpacienā agoniju ar alu.agōniju pacienāt iespējas būs - zvērā, zb un varbūt fono.lai izdodas^^
dziesma manai paaudzei.zaļumballe kopā ar grupu `kreicburgas ziķeri`.
esmu par briivību, bohēmu un anarhiju - he he he :DDD
bus jaapmeklē .. blomes fests, zvērs .. << tie obligati.. un laikam bus ari fono, un bauslandes pasakums .. un tad jau manis kur vel gribesies braukt :D
visus pēc kārtas.
zvērā.. :D:D
tu esi pamanīts. jā.
fono būšu noteikti.gribās vēl zb.zvērā? varbūt:)njaaa, uz Dubli gan jau arī, kas gan būs vasaras beigš vai pat septembrī, bet tikai tāpēc, ka gandrīz pie mājām:)
uš, Zvērā, ZB, Sutas balss, KVP, AVF, Borderrock, Roks pret slinkumu, freak fests, fono, ceru,ka notiks arī pārdaugavas alternativais fests, hmm, šķiet, ka kādu aizmirsu
jauki,tad tik jāgaida;)
jā, uz bauslandi jābrauc.. tā jau tagad tāda tradīcija man.. :) mazpazīstams festiņš ( salīdzinoši) bet sirdij tīkams.
[ Forums ]
TedSax
online unsecured personal loans
best quick personal loans online
© 2005-2024, Festi ko būtu noteikti jāapmeklē vasarā., HC.LV.