http://www.hc.lv/konts/vestules/It kā strādā, bet ja nu kādam rādās kādas kļūdas vai problēmas ar to, tad rakstiet man vēstuli (vēlams pievienot screenshotu ar kļūdu) :)Drīkst man arī pateicības vēstules sūtīt - priecāšos saņemt :D
kkā jēgu neredzu šim pasākumam, bet nu varbūt , ka vajag. paldies tāpat :)
Ir jau tā, ka kādreiz gribās kādam aizsūtīt kko, ko citiem nevajadzētu redzēt. Forši! :)
aicis, kādreiz arī čatam HC.LV nevarēja jēgu saskatīt, taču tagad ir savādāk.Jebkurā gadījumā, čats, vēstules un komentāri ir labi veidi, kā HC.LV lietotāji var izpausties, iepazīt viens otru un sazināties savā starpā. Rīki hc.lv community veicināšanai.Vienkārši apbrīnojami, cik grūti daudziem ir pieņemt jaunas iespējas.
Paldies! Tu esi unkāls cilvēks. Es, piem., diez vai kaut ko tādu taisītu bez normāla $$$, bet Tu to dari. Īstenībā kolosāli, lai neteiktu, ka visai dīvaini. :) Lai laba veslelība un valīds kods! Paldies! Pie viena uzliec BB tagus forumā.. ;)
Jauki, ka kaut kas tāds te pieejams :) Cerams, ka man ar kāds kādreiz atrakstīs :D
Stratēģisks komentārs rxx :D
nu jā ir jau forši, ka es varu uzspiest uz kāda profila, piemēram, kurš taj brīdi nav čatā, vai draugiem.lv , vai face.lv, vai oho.lv, vai tanks,lv, vai one.lv, vai UTT. un nosūtīt viņam vēstuli, bet tikpat labi es varu uzspiest uz tā profila redzu VIŅAM TAČ ir ēpasts :) un varu arī nosūtit uz ēpastu savu vēsti un tur man tā šķiet , ka varu pievonot failu līdz pat 30 MB (precīzāk jau laikam 26, bet nu nav svarīgi). Nu man jau netraucē šī funkcija gan jau arī kādreiz es viņu izmantošu :)
deni2s komentēja 07.05.2007. 15:51:28 :"Vienkārši apbrīnojami, cik grūti daudziem ir pieņemt jaunas iespējas."tas man pasham sevii nepatiik! taa kaa kaukaada piepe tu esi piesuucies vecajam un pat reizeem necenties izveerteet kaartiigi + un - tam jaunajam. vai ta kolumbam bija viegli??!?? lielajam cilveeku vairumam ,ka tik uzbraukt augumaa!!! piepiskums plaukst, ja kaads tik iepiikstas. fakin' NEUZTICIIBA vai KAS???
jā.jā.man šķiet, ka vēstules ir laba lieta.gan jau noderēs kādā situācijā.
forši! gan jau kkad noderēs vēstuļ fīča.
Ir priekšlikums pārdēvēt Vēstules par Vēstulītēm... ;) Ko sakat?
nekādā gadījumā! ta jau labāk par mesāgiem (mesidžiem) vai vnk msg
Nē. :D Tas liek domāt, ka drīzumā arī vajadzēs vienu puķainu un rōzā izskatu priekš HC.LV :D
Loģiskāk būtu saukt par ziņojumiem (Es mājās izcīnīju kauju ar sievu par to :D), bet domājot par nākotni un ņemot vērā HC.LV potenciālos attīstības plānus (atvērt dažas lapas saistībā ar citām jomām, kuras neiederas http://www.hc.lv ), var saukt arī par vēstulēm.
vajag vienu melnbalto daltonikjiem!
nāaat... tīri pozitīva iespēja!Piekrītu rxx par tiem $... varbūt vienkārši citi to nenovērtē.
reaļna!
euuu! a pats sev ar var sūtīt vēstules! super!
tā kā misters Bīns..
[ Forums ]
TedSax
online unsecured personal loans
best quick personal loans online
© 2005-2024, HC.LV vēstules, HC.LV.