kas juus visvairāk mulsina vai satrauc stopeejot, maldoties, uzslienot telti velnsvinjzin kur, staigājoties pa veel neapguutu teritoriju [pilsēta, ciemats, lauki, mezji, lielceljsh un ne jau nu nozjogota un pamesta stroika]!!! un varbūt ir ieteikumi.., kaadu vaagji nestopeet, kur neliist, ko neest, nevilkt..?
:Dbail no meža...
visvairak jauzmanās no mazpilsetam un ciematiem .. jo parsvarā tur ir naidigi noskaņoti jaunieši pret svešiniekiem .. rūgta pieredze, bet nospīdeja ka mani tur neatsita utt..
slikta pieredze ar mežacūkām.ja ieraugi, mūc ko kājas nes!!
grind varbuut tieshi pasaki kur un cik ilgu laiku atpakalj un kas taa bija pa nedeeljas dienu [ tas ir no svara]!!!jo saproti, reizeem ir baigaa lazja ar tiem pirmajiem iespaidiem un stereotipiem!!!
ceļavēzis, ka saku jums!!!!!!!!!!
vienmēr nazi nēsā līdzi, magaiveram ar vienmēr nazis bij līdzi. un no sakaltušām govs kakām var uztaisīt spridzekli.
mīnas..
ehh.. pirmais iespaids ja paskatas uz mani ir šausmīgs ... :D tur jau nebija nedeļas diena bet gan nedēļa. un nācas visu nedeļu sedet mājās,
bail no cilvēkiem bez matiem,kas apstājas,nekāpju mašīnā pie tādiem.mati vieš uzticību^^dažreiz bail,ka nenobrauc,jo ir bijis,ka speciāli gandrīz virsū brauc,un ne vienmēr tas ceļš ir tik pārredzams un tā,dzēruši cilvēki pie stūres...bet tas tik tā.ja kkas baigi satrauktu stopējot,tad jau tā nedarītu.stopēšāna tāda izprieca^^
atkarība..
tik traki nu nemuldi.ja būtu mašīna,stopēšana nebūtu tāda aizraušanās ;)
ja tantei būtu ritenis viņa būtu tramvajs..
agony, tātad - tu, mani = dievini? (es pēc noauguša jēzus izskatos) :DDD
baigi biedē kad sāk beigties alko :D
tu esi attapīgs,kram!bet patiesībā tu vairāk pēc kkāda terōrista izsties.nemaz nezinu kāpēc...mana apmātība ar matiem nav ārstējama
iesaku izvairīties no runājošiem vēršiem ādas vestēs, tie daudzus gadsimtus dzīvājās pa Kurzemes mežiem, bet pēc cilvēku nežēlīgās šamējo māju izpostīšanas, tie sāk līst cilvēkos, aplaupa vientuļus velosipēdistus un stopētājus, dažreiz pat ņirgājās un ir diezgan atriebīgi...iesaku tiem, kas sadomājuši uz Kurzemi ceļot, apbruņoties līdz zobiem ( ķiploki un miets šoreiz nepalīdzēs ) iesaku arbaletu...
he .. viens liels bieds ir rūjienas pilsēta .. itka tur ir ko skatīt, bet no vietējiem /no lielakas daļas/ var dzīrdēt tādus visādus teikumus, kā piem: eu matainais, pa seju negribi? /tas ja ir matains/ , tad,, eu kropli es tev seju izsitīšu.. utt .. protams viņi to arī dara.sit. bet ja vel pateiks ka no naukšēniem, tad pus rūjiena saskries sist :DD
ceļotāja bieds ir slikts ceļotāja biedrs!
jaa, piekritiishu ka_maz_neliekas :DVispaar draazeeji,[stopojot], maniaki, psihopaati un izmisushi nekrofiili -slepkavas nav labaakie draugi celjojot, iipashi vientuljos apvidos :D
nu moins.kur tu tādus satiki? :D
Izmisušus nekrofīlus-slepkavas?Tfu,tfu vēl nesatieku, bet es tā analizēju uz priekšu ka tie varētu nebūt tie paši labākie draugi īpaši vientuļos apvidos :D
[ Forums ]
TedSax
online unsecured personal loans
best quick personal loans online
© 2005-2024, celjotaaja bieds, HC.LV.