Šodien ārā bija tīri sakarīgs (nu labi-ļoti labs) laiks un viss notikās...Nesaprotu tos, kuri šausmīgi čīkst par to ka 13ais un piektdiena... so what?
man patīk 13un piektdienām arī nav ne vainas13!!!
nu tur jau tā lieta, ka nav ne vainas! (:
Es šodien skolā uzvārijos 1Ls spēlējot pokeru ar klasesbiedriem. Veiksmīga diena :)
Nau, nau melna!Pilnīgākās muļķībasEs esmu dzirdējusi, ka ir pat kaut kāda ciparfobija (nu no 13 datuma) vai kaut kā tā
aa jaa...Amerikā vai kur tur, debesskrāpjiem ir tā : 11, 12, 14 stāvs. 13 nemaz naw..! (lai gan faktiski ir, bet neskaitās kā 13ais..)
kaut kaadaam lidmashiinaam ir tas pats... nav 13taas vietas.. ir 11. 12. 14. liekas stulbi,bet lai jau
nu tas ir kaa kuram, mn gan diez/gan daudz neveikmiigas lietinajs shodien gadijaas. :PBET tas jau netrauceja, dziivot.
man viss šodien bija rōzā ^_^zuper zuper.
Jaa, es ar piekriitu :D :DBet maanjticiigajiem cilveekiem gan droshvien neklaajaas viegli, visur saskatiijas sliktas ziimes un viseejaadi citeejaadi bojaaja sew nervus. Naabadzinji :D
šodien gāju pa ielu un turr tāda 2stāvīga māja kurā dzīvo studenti. 1ajā stāvā baigais remonts-logus laukā utt., bet uz otrā stāva loga uzlikts maģis un pa visu ielu skan- Tikai tā, tikai tā, mēs varam kopā vēl būt..(: (tā Igo dziesma.) Itkā jaw nekas īpaš bet nu šito dzirdot nevarēja nesmaidīt! :)
Lieliska diena... sarunāju šoferīti, kas vedīs uz Viesuli!! :))
šon bija kkā baigi laba diena,tiešām.likās pat labāka nekā citas,jo atzīmes labas dabūju^^
pati labaakaa. ;Dkgan parasta diena pirms 14dat.
[ Forums ]
TedSax
online unsecured personal loans
best quick personal loans online
© 2005-2024, Melnā piektdiena naw nemaz melna....xD, HC.LV.