Par labiem darbiem.

10.04.2007 15:08:29 aizsāka dzēsts lietotājs
27 komentāri Komentēt var tikai reģistrētie lietotāji, komentārus redz visi lietotāji. reģistrēties vai ielogojies!
dzēsts lietotājs, 10.04.2007. 15:15:25
Komentāra reitings: 1.003

Tātad šodien domāju, ka izdarīju kko labu. Notikums ritēja šādu gaitu:
Es pēc darba kā vienmēr devos mājās, bet tākā man šodien ir algas diena nolēmu iemest aci cik ta esmu saņēmis. Izkāpis es no autobusa dodos uz bankomāta pusi, bet pirms manis rindā stāv kāds vīrities un izņem naudu, viss notiek kā parasti un viņš aiziet, nu ir mana kārta skatīt/izņemt to naudu, bet es gaidu kad iedegsies tā zaļā gaismiņa, kad varēšu to karti likt iekšā tad mana acs ierauga to, ka ierpiekšejais kungs nebija naudu paņēmis, abstulbis stāvēju kādu minūti, redzu ka tur ir vismaz kādi septiņui divdesmitnieki, ko darīt? skatos tas vīritis iesēžas savā mašinā un tūlit jau dosies prom, es viksi paķēru to naudas žūksni un pieskrēju šamam klāt un sacīju - vecīt jūs kko aizmirsāt! Atdevu viņam naudu (bij kādi 140 ls) un mašinā + bija visa viņa ģimene un visi man ļoti pateicās, ka atdevu viņiem to naudu un teica , ka esmu labs cilvēks. Pašlaik manī ir pārdomas, ka esmu labs cilvkes utt. :D bet tomēr mazliet sirdī iekšā kkas kņud un doma, kas būtu ja būtu paturēis to lielo naudu, bet tad arī manii būtu vainas apziņa, bet nu kas darīts, darīts, esmu priecigs, ka izdarīju tā.

labi darbi no jūsu puses? :)

crix, 10.04.2007. 15:23:16
Komentāra reitings: 0

malacis! viss labais nāk atpakļ:)
man vienreiz gadijās paglābt kādu dzērāju bomzi. eju pēc aliņa, skatos pa priekšu iet konkrēti sadzēries vīrs, kas hops un vienā brīdī aizripo uz ielas, kur nepārtraukti lielum lielā satiksme. un atsit galvu tā ka asins līst. Es nabaga bērns ar visiem pēdējiem spēkiem atvilku viņu atpakaļ uz ielas, pagaidiju, kamēr atčoknās, un pajautāju vai nevaig izsaukt ātros! Protams bomzīts atteicās. Saņēmu paldies, sajuta bija laba:) sarugtināja tas, ka tas notika gaišā dienas laikā uz brīvības un bruņinieka stūra, un neviens pat nepalīdzēja:(

deni2s, 10.04.2007. 15:24:51

Malacis :) Kārdinājums jau ir liels, un pēc tam varbūt nožēla, ka varēji tak iegrābt, bet no otras puses, ja tev tā gadītos pazaudēt 140 Ls diez vai tu būtu paarāk laimīgs :D Līdz ar to, neatdodot to naudu, gan jau pašu sirdsapziņa mocītu vēl stiprāk :)

Bet nu jā, bieži ir gadījies, ka kāds aizmirst kkur naudu/somu/mobilo/pasi, bet cenšos visu atdot un ātrāk aizmirst, lai nav jāuztraucas par "neizmanoto izdevību". Laikam jau to daru ar domu, ka "dari tā, kā gribētu, lai tev darītu" - ja nu man pašam kkas pazudīs, tad man būs cerība, ka ir cilvēki, kas atdod lietas (skatoties uz savu piemēru :D).

keder, 10.04.2007. 15:40:10

es izglaabu mušu,lai to neapēd pretīgais zirneklis.
tas,kaa viņa tur mociijas..

klusiibaa,drošk ka man pateicaas.

ps. jā, un preiks pa tevi Aici ;D

dzēsts lietotājs, 10.04.2007. 16:40:50

malacis.
nezinu savus labos darbus, tā ka nedalīšos ar nevienu

dzēsts lietotājs, 10.04.2007. 17:03:19

nesaprotu kā var aizmirst naudu paņemt no bankomāta, tas jau izklausās pēc kkada autisma. vispār 140 lisie jau nav nemaz tik i liela nauda, vienam weekendam tā normāli nodzeries un notusēties :) es tādā situācijā pakaļ ar kāpostu toč neskrietu, bet uzkliegtu gan lai savāc.
nū pirms trīs gadi vienu cilvēku gāju aizstāvēt, kad viņam divi nariki piesējās - rezultātā man bij sejas kaulu lūzumi. paldies vēja māt!!!

dzēsts lietotājs, 10.04.2007. 17:09:15

es pa zakji braucu tramvajos...

jānis, 10.04.2007. 17:36:11

Aicis tu esi varonis ;)
Hmm mans pēdējais labais darbs bija asiņu nodošana, kā arī pēc 2 mēnešiem iešu atkal, un tad vēl šādi tādi izpalīdzīgi darbi kaimiņiem, draugiem, bet tie tādi mazi labi darbi.

adellada, 10.04.2007. 18:29:58

Droši vien tie labie darbi man arī vairāk vai mazāk saistās ar palīdzēšanu vecākiem cilvēkiem.
Atceros, kā ziemā dalīju mandarīnus ubagotājiem (:
Prieks viņu acīs un manās arī.

wztr, 10.04.2007. 18:56:17

pareiz aici izdarīj! tiktiešām

dzēsts lietotājs, 10.04.2007. 19:05:40

jāa,tu esi mans varonis! :D
nu labi darīts tb pareizi.ko es būtu darījus... Oo

neatminos labus darbus,bet zinu,ka ir neskaitāmi,katru dienu palīdzu cilvēcei neizmirt

keder, 10.04.2007. 19:09:32

ja jaa, Laur, ko es bez tevis dariitu.. =D

dzēsts lietotājs, 10.04.2007. 19:26:14

ar naudas atdoshanu veel paradiizee netikt...

deni2s, 10.04.2007. 19:40:47

Tā jau runā, ka ar labiem darbiem ir bruģēts ceļš uz elli :) Nav ko paštīksmināties, jādarbojas vien tālāk :)

afra, 11.04.2007. 06:34:43

saap tas asinis nodot? es ag gribu ,bet bail nenormaali

dzēsts lietotājs, 11.04.2007. 10:18:00

vo - baigi labais darbs ir tas, ka es nenododu asinis, savādāk vel kāds karoti noliks :D varbūt tā ir tikai mana paranoja, bet man liekās, ka esmu diezgan padaudz darbā svina tvaikus saelpojies pa šitiem 4'iem gadiem, bet kā zināms svins paliek asinīs.

jānis, 11.04.2007. 10:54:39
Komentāra reitings: 1.003

afra nē, tikai kad iedur, bet tas mazāk sāp kā bite kad iedzeļ. ;)

Nu tad tā, šodien izdarīju labu darbu! :) Gāju cauri Galerija Centrs un izdomāju ka jānoņem kāds lats no kartes, piegāju pie unibankas bankomāta lieku karti iekšā bet nevar ielikt, paskatos uz ekrāna tur jautājums "Vēlaties veikt citu darbību?" un atbildes "Jā" un "Nē"! Kāds atstājis savu karti iekšā + es varu visu viņa naudu savākt! :D Ja nospiestu "Jā" varētu iztukšot visu karti, ja nospiestu "Nē" karti iznāktu ārā. Lieki nedomājot un nefantazējot nospiedu "Nē", pat nedomāju daudz, zināju ka tā ir pareizi darīt.
Uz kartes ir kāda vīrieši vārds un uzvārds, sameklēju viņu draugim.lv un aizsūtiju vēstuli, kad varam sarunāt satikties, lai karti viņam atdotu. ;)
Kaut gan labi rīkojos un ar sevi lepojos, tomēr ir tāda pretīga sajūta brīžiem, ka tomēr varbūt tur bija liels piķis. :D aizsh! Bet es rīkojos pareizi. :)

dzēsts lietotājs, 11.04.2007. 11:13:54

varbuut tur bija liels sazagts pikjis...tu vareeji to iznjemt un ziedod labariibai, bet es jau neko...

dzēsts lietotājs, 11.04.2007. 11:18:38

artemij, nedomāju ka unibankā pilnīgi idioti strādā, un nav uzlikuši, ka veicot nākamo darbību neprasītu pin kodu. katrā ziņā hansa bankai ir tāda fīča uzlikta, un pilnīgi pofig ka karti aizmirsti, vienīgi tas ka uz banku pēc jaunas jāiet.
a tas vecis jau nebij nobloķējis to karti? es pat ja neesmu pazaudējis, jau rauju paranoju un zvanu nobloķēt :D

jānis, 11.04.2007. 11:26:05

Hmm par tiem pin kodiem jāpačolē. Nu šaubos ka bankomātā tā karte stāvēja ilgāk par maksimums 5 minūtēm, jo vienmēr pie bankomātiem tur ir rindas.

čalis, 11.04.2007. 11:33:10

a es atradu maku, kurā bija ~ 40Ls. vienkārši gāju mājās no skolas un uz ielas ieraudzīju. tā kā aiz manis gāja mazie urļiki, tad domāju labāk lai man tiek nekā viņiem! :)

un tā nauda stāv vēljoprojām- izmantošo kādam festam.
bet tā jau es būtu mēģinājis sazināties ar īpašnieku, tāču nebija ne vārds, uzvārds, nekādi citi dokumenti. tikai nauda un viss! :)

dzēsts lietotājs, 11.04.2007. 11:38:33
Komentāra reitings: -1.003

man kādu aliņu izmaksāt-vot tas būtu labs darbs(tb labs pielietojums taviem 40 latiem) ^^

jānis, 11.04.2007. 12:01:31

He sazinājos ar tās kartes īpašnieku izrādās grupas SILS vokālists :D

dzēsts lietotājs, 11.04.2007. 12:06:15

ta jau ka_maz_neliekas kunga nojauta bija pareiza :DD

dzēsts lietotājs, 11.04.2007. 13:26:34

mazaak lieties vajag....

keder, 11.04.2007. 16:06:21

vairs nekad nekad.
apsolu.

dzēsts lietotājs, 11.04.2007. 16:38:43

pielīdēja :D

Reklāma
Padalies priekā
Ciao, volevo sapere il tuo prezzo.

MiaSax

Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

DimaSax

ЛАДА деталь: качественные автозапчасти, которые не подведут каталог запчастей ваз <a href=zapchasti-vaz-01.ru>zapchasti-vaz-01.ru</a> .

lada_detal_vlmt

ienāktreģistrēties