Padalieties, kā tikāt izjokots :D
čalis mani izjokoja ar šo te ---> http://lol.orgfree.com/8666366/friend/9870515/
mani patreiz vel neviens neizjokoja.. 8)
mani pie*isa jau šorīt 3 no rīta ar klasisko joku par caurumu zeķē :Dbet es dzeēris biju, tā ka neskaitās :P
man iestāstīja, ka mani vakar ziņās rādīja
Neviens nav paspējis mani izjokot :)P.S. Valda sēru noskaņojums.
mani arī nē.neviens nemaz tā īsti nav mēģinājis.it kā..:)kad saņēmu pirmo vēstuli, kādu norādīja swanka, uzreiz sapratu, ka tas nav pa īstam.pat vēl neesmu skatījusies kas tas ir.visu dienu man tādas sūta.
man iestāstīja,ka tajā adresē,kas cits esot ;)uzķēros ar :Džetōniņš čalim :P
Mani, savukārt, pamodināja no saldā miega un pateica, ka pie vārtiem kāds mani gaida... es izvilkos ārā, bet tur neviena nebija... demit! es tā arī neatriebos ar aprīl, april :)
Mani arī vēl neviens nav paspējis izjokot!
Es arī esmu bēšā, bet nebēdājos par to.
he he swanka! :D kad es dabūšu to savu žetoniņu?! :) :D
a mani no rīta klapēja ar pūpoliem:@es tikai k-ko esot nomurminājusi, lai liek man mieru:D tik žēl, ka neko tādu vispār neatceros;DD
Es vakar nedabūju savu pūpolu pērienu ;( ar veselība iekša, slimība ārā!! :)
es vakar gan dabuju puupolpeerienu tik ne ar puupoliem, bet gan ar gludeklja vadu!
vieniigo ko es vareju izjokot bija mans suns jo vinsh ticeja visam ko es teicu:Dmani ar izjokoja-pateica ka sacensibas jabuut..bet tas taa
Es biju pavisam piemirsis par pirmo aprīli. Nu nekas, vismaz neviens mani neizjokoja, nūģi!! ha-ha-ha-hāāā!
7dien atrāvos ar pūpola zaru, kas ir lielāks un garāks par mani :D (auch :D )mani izjokoja 7dien no rīta, kad tiko biju pamodusies....sēdēju krēslā un man teica ka man šņore ir vaļā, kaut arī zināju, ka man kājās ir zeķes, es paskatījos :Dsaucas labi pavadītas brīvdienas un smagie 7dienas rīti :D :D :D
1. man nebija puupol sveetdiena, bet gan dabuuju to veseliibu ieksha ar kaarkliem.. shvaki, bet vismaz :ppar jokiem, nu galvenais, ka es biju uzdevumu augstumos un apceelu savu blondo maasinju ar vienu joku peec otra :D un man pashai taadi smiekli, ka vinja tic visam ko saku :D
Mani apveda ap stuuri ar veco labo joku, ka man it kaa kkas tur kkur ir netiirs! ;D protams - uzkjeeros - divas reizes!! ;D ;D ;D bet tas labi, taa vajag! ;D
Pagājušo gad, kad man vēl patika Tokio Hotel mani izjokoja pasakot, ka būs koncerts un ka var biļetes atrast www.bilesuparadize.lvIzmeklējos, un kad jautāju, kur īsti ir man teica april april1 :DBet šogad tas pats joks tikai ar Nirvanau! :DEs jau biju aizmirsusi, ka Kurts ir miris! :\\
muļķa skuķis
nirvana :DDDDD
kobeins ir dzīvs! aizvakar pat divus gabalus redzēju!
Es arī esmu redzējusi viņam līdzīgus! Bet dzīve ir skarba, viņš ir miris. :\
Neviens mani neizjokoja :( Netaisnība kaut kāda!!! :@
Šis ir labs: https://www.youtube.com/watch?t=51&v=P2SsIYEbCio
[ Forums ]
Garminzmdq
Weaponhpn
OliviaSax
© 2005-2024, Labākie joki 1.aprīlī :), HC.LV.