vai kaads gadiijumaa nezin kaadu labu american hubu lai no dc++ ielaadeetaas filmas buutu angliski nevis krieviski.....
Iemācies lietot torentus vai arī krievu valodu..:P
man jau copii ka jaunie neprot krievu valodu-divpirkstnieku slaavu beerni ir nepatiikami paarsteigti;DDD
es protu krievu valodu tikai man labaak patiik filmas skatiities orginaalvalodaa jo tulkojumaa pazuud daudzu vaardu noziimeka maz neliekas tu laikam es loti vecs
slaavu tulkojumaa pazuud viss....
Es ar iesaku lietot torentus.
kas ir torenti?
:DDD
1. reizi piekriitu keder :D :D
ak dizie datora geeniji piedodiet manu nezinaashanu jo es visu savu laiku nepavadu pie taas kastes ko deevee par datoru...
torrenti 4eva :Dbet fonteinu veel joprojaam neesmu atradis..ibio
un tagad latviski?
esmu ar mcjenny par to amiishu filmu skatiishanos vinju valodaa [orgjinaalizpildiijums]piem.: ieluriet jauno dukes of hazard krievisko tulkojumu!!! :griezdams zobus, rucu un situ galvu pret galda stuuri kameer nedzirdu un tad veel bishkjin ar pildspalvu katraa ausii ieduru:vaaks kaukaads! tipa tas krievinjsh atkal runaa tajaa 90to gadu tulkotaaja balsii un vispirms pats noklausaas par ko tie amiishu jefinji bazaree un tad pats piebilst kadus 3 vaardus no taa visa texta ,ko vinji norunaaja [bishkji paarspiileeju,bet vietaam taa bija] !!!tachu ,mcjenny[kaa arii citi], muuzju dziivo, muuzju maacies [UN LIETO GOOGLI]..un ja pilniigi un galiigi shvaki iet, ta es atljavju uzrunaat mani meilaa ;)
[ Forums ]
TedSax
online unsecured personal loans
best quick personal loans online
© 2005-2024, Luudzu paliidziet.... , HC.LV.