Nu kurš tad uz ko dosies 14. aprīlī? Es vēl nespēju izlemt :/
es došos uz "Viesuli" , bet žēl , ka tik jauki divi pasākumi vienā dienā, bet nu ko padarīt .
neviens no abiem :)
Viesulis :> tuvāk mājām, tuvāk sirdij :D tā teikt :D
VIESULIS!!!! ;Djesjes
endo,tā nedrīkst :Des uz viesuli :)
liekas ,ka nekur :[ja tomer izdodas tad viesulis :)
endo tava vaardaa ir nodeeveetas agony apenes!
:D
:DEs uz Viesuli! :)
ka_maz pacentās :DDendo tāpēc tev ir jābrauc :D jā :D
es teikšu to pašu,ko iepriekš :D
dikti dikti gribas peldbaseinu, bet viesulī būs Callisto.. :( grūti izlemt
Bet oranžajā Pienvedēji un Voiceks :/
oranžajā? :Dbet tikai viņi :|pārējie. ekh.
Mona De Bo, Daksi un Soundarcade arī protams gribās dzirdēt, kaut gan Soundarcade spēlē arī viesulī :DBet nu Pienvedēji un Voiceks palaist garām negribās + uz Zabadaku uz Voicekiem arī netikšu :/
dilemma tevi moka :D aiiaiai :D:|
gan jau ka nekur, jo hvz vai kāds ar tačku vedīs, a sabiedriskais transports ir vnk totāls atstois! es labāk ar velosipēdu tad braucu.
kamaz paarcentaas ;)nebraukshu nekur ;Dnekur nav tik labi kaa maajaas :D
dilemmachinekur gribēšu tur braukšu
Es došos uz Nokia Open Stage Andrejsalā. Gribās redzēt lietuviešu Sportas, tāpat mūsējos Tribes of the city.Ieeja par brīvu ( vairāk infas- www.nokiaopenstage.lv ) Gribētos jau uz peldbaseinu,bet tur ieeja tikai no 18 gadiem. Riebjas šī diskriminācija.
tribes of the city sux hard
Ja sarunāšu auto, tad uz Viesuli, jo gribētāji no mana ciema ir daudz! :) :) Ja nesanāks, tad labāk mājās palieku nekā ar sabiedrisko kratos!
Es varu piedāvāt taksi no Tukuma uz Džūksti XDvismaz par puscenu, ja ne vēl lētāk :Dmana ōme ir taksiste, vnk :D
viņa nebija vilcieniste?
Universālā ome :D bet jāapsver šī doma. ;)
nau ko domāt, - JĀbrauc ;D
Ai maucam uz Viesuli! Lai man piedod Voiceki un Pienvedēji!
uz tikšanos ta jau :D
Aha :D
viesulī labākas grupas
Mana ōme toč ir universālā :Dkeder, viņa gan tur, gan tur strādā :D nav miera šai :Dartemijs, jeeej :D
Viesuli :)
rozaa peldbaseins :}
viesulis, viesulis, viesulis! gribu viesuli. :)nepatīk tas, ka roza beldbaseinā ir dress code. vot tā. un tās grupas sirds arī īpaši neatbalsta.yo!
jes.jes.viesulīis. :)
rōzā īpaši nepatīk, vienīgi mati :Dlabāk viesulis, labas grupas, laikam arī lanbs alko
edit laikam vēl nav iestrādāts :(
mhmhm. dress code :| es laikam nejustos īpaši laimīga visu vakaru kleitā un tā :|
Peldbaseins protams!man pirece ka no 18un dresskods...neieveroshu! :pmmm pienvedejimmmm
Nekārdini mani!! Jāzvana pienvedējiem, lai brauc uz viesuli un miers :D
absolūti nesaista grupas,kas tai baseinā^^
artemijs, tā nu tu pierunāsi viņus :Dnemaz nedomā ,ka viņi tā ļausies :DD
Es nemaz nezvanīšu, tas bija joks, vispār stulbs joks, jo tu atkal uztvēri to nopietni!
:D artemij, tu gan esi jocīgs :D
t.i.- iesaku paanalizēt simbola '':D'' nozīmi ;) Varbūt tad taps nedaudz skaidrāks ,ko cilvēki saka nopietni un ko nē ;)
viesulis ;) :)
melomaan vnk vajag domāt loģiski un neuzskatīt citus par muļķiem..:P :D
melomaans staprcitu ir arī neglīts ;)
Nepatīk man šitā uzspēlētā emociju izrādīšana internetā, var sapīties!
a es nekur.toties mājās siltāk ;P
swanka, taa nesaki. gan jau =D
a kjip beldbaseinaa shogad nepingadiigie netikshot iekshaa.....taisniiba?
brauc, gan jau būs feiskonrol :D
tb kontrol
Nolādēts!!! Man 14. aprīlī ielika spēlēt korim pavadījumu! Tas nebūtu traki, ja vien nebūtu viss šis pasākums ielikts vakarā un uz Viesuli nekādi :/ ehh sanāca, tā ka netieku nekur, endo piesauca nelaimi :D
man jau šķiet, ka diezgan atšķirīga stila mūzika skanēs vienā un otrā festā. tā ka izvēlēties nevajadzētu būt pārāk sarežģīti
baseins baseins baseins
B A S E I N S ;D
V I E S U L I S!
ne-e.. BAAASEEEEEIIIIIIINS!!!!!
rōzā peldbaseins. :)staigāšu savārkos un klausīšos BPP un Plūmi un būšu laimīga.un arī Soundarcade un Daksi un Voiceks voiska. būs pozitīvi.a man nav tikai transporta uz turieni.un naudas arī nav pietiekami.būs jāstopē.
basins :)...
baseins :)...
a Viesulis ieliek :P
[ Forums ]
TedSax
online unsecured personal loans
best quick personal loans online
© 2005-2024, Viesulis fest vai Rozā Peldbaseins?, HC.LV.