vai kaads 6dien Riigaa dodas uz sho kampanju?!nenormaali labs.. ljoti patiik.. :) http://youtube.com/watch?v=vr3x_RRJdd4 Viss kljuss skaidrs, ja kaads nezin! :D
Forši! Ja būtu sestdien noteikti ietu ;)Jackass vienā sērijā arī bija šitais - tikai tas džeks nosmērējās ar kaut ko un tad gāja apkampt visus :D
jaa, es ar` to Jackass seeriju esmu redzeejusi :) bet cilveeki tik un taa gaaja un apskaava ! :D:Dbet domaaju, ka latvijaa tik atveerti cilveeki nav tik daudz.. bet.. meegjinaat var ! :)
Jaunieši gan jau iesaistīsies ;)
AAww!!! Superiigi! Mmm.. es gan buusju 6dien Riigaa!! :D Wii...Bet nu man jau ar skjiet, ka starp amerikanju temperamentu un letinju temperamentu ir vienkaarsji bezdibenis... 10 000 token nebuus ;) lai gan esmu optimiste :))
Emm tu esi drusku nokavējusi šo pasācienu :D
Redzēju vienam puikam bildes albumā no tā pasākuma ^_^Sirsnīgi.
Tas viss ir ļoti jauki, bet kā tad paliek ar blusām???
pie velna tavas blusas!
emm... ups... :Daber zjeel gan.. tad vajadzees uzriikot veel kaadu reiziiti shaadu pasaacienu! Starp citu, tad kaadas ir atsauksmes no shii pasaaciena???
gaju garam gar origo un man uzbruka kkadi friki!man nepatik apskauties ar sveshiem cilvekiem..nu sorrryy varbut tiesham mentalitate...
bija ļōti, ļōti forši! drošvien izklausās jancīgi (hīhī) , bet uzlādējas tāda enerģija! vsp šausmīgi laba sajūta. un jā, twinkle, ja es tur nebūtu bijusi, un neko nebūtu par šito pasācienu zinājusi (kā bija starpcitu) tad man tas liktos dikti žobīgi (nezinu ko tas nozīmē :/ ) .
Kad nākamais?
hehē,es ar dabūju vienu apskāvienu :)
Būs pārmaiņas pēc savā ģimenē šāds pasākums jāsaorganizē :D
deni2s, dzirdētas baumas, ka varētu būt maija beigās. ja ko uzzināšu sīkāk, tad noteikti zinošu ;) galvenais sekot līdzi info.
ārzemnieki visatsaucīgākie :) Latvieši tādi auksti /Jā, būs maijā beigās pasākums :)
vot vot saķert vēl kādus parazītus....
es vinju no malas redzeeju ieprieksheejo reiz.Atsauce bija tik nozheelojami maza, ka ..padomaaju: ai stulbie latvieshi :DD taadi jau vinji ir..Bet juus sakaat ka tagad bija labaak? :) Nu tas priecee.
tas ir tik uzkrītoši, kā atsaucās, piemēram, ārzemēs un kā šeit - latvijā.. bet pasākums pa pirmo!! =]
hmm, ja ietu baigais bars, pieņemsim, urlām, kuri ir noorganizējuši paši savu free hugs pasākumu, neviens tak neļautu sevi tādiem apskaut :P
nevis'' free hug'' bet free ''strugle''!;Dnav jāiet klāt paši pienāk, un pēc tam japarakstās un janofotografējās!
Es domaaju- ideja staaw paari wisam..!
[labu laba]
piedalīšos nākamajā ar lielu prieku.info lūdzu sagādājiet, kad nāks tuvāk.
Sviestmaize, draugos ir domubiedru grupa Frī Hageriem. Nākamais datums būs 19.05. Šobrīd tiek lemts par 12:00 vai 14:00. Tas nu tā. Ja interesē.
labāk pasaki vnk kur notiek. zināšu kurai vietai mest līkumu
Oo, forši, es rēķināšos ar to.Moš pieklīdīšu jums :)
Jo vairāk apskāvēju un prieka devēju, jo foršāk! x]
sXe kaulu lauzējam jau lielai prieks kādu apskaut :D he
gandrīz vai praids!kas tālāk????free ****?
apskāvēju praids! :P
http://www.krabjiem.lv/foto/213_krabjiemlv_akcija_free_fuck/ - re ku parodija par "free hugs", man patīk daudz labāk :D
nu bet kā jums patika..
07.07.07. Rīgā būs. es iesju :) ja viss bars , tad tie tiekas pie laimas pulksteņa :)
doma neslikta!vieniigi nepatiika ka ATKAL aizguuts no aizokeaana..kas mees arii nevaram kautko forshu izdomaat?
Jāpiekrīt endo, jo patiesi visādas akcijas šovi un vēl sazin kas tiek aizgūts no citiem pašiem gan nekā nav!Būs drusku ne pa tēmu, BET cik esmu no mammas un vēl pāris cilvēkiem dzirējusi, ka TĀ akcija prezidentei ar tiem ziediem Turaidā nekur pasaulē nav bijusi, ka nu to mēs vaŗetu uzskatīt par savu ideju!! ;)
un paskat kaa "mums" pariik haloviini un veel valentiindienas..bishkjinj nozheelojami mees esam.negribam zaudeet savu kultuuras mantojumu bet tomeer leenaam padodamies.kapeec mees neejam kjekataas bet gan skrienam pa maajaam un prasam kautkaadus dumjus saldumus>?baigais sviests iisteniibaa ja taa padomaa..
Laika gaitā mēs esam daudz ko zaudējuši no tās bagātības, kura mums pieder!Pati esmu dejotāja tāpēc prieks ir par Dziesmu un Deju svētkiem..
Šitais viss būtu baigi forši, nu un kas, ka no kaut kurines nošpikots... BET nah tam jāsaucās "Free Hugs"?, varējāt izdomāt kaut ko latviski un viss būtu kedās, a tagad tiešām liekas patizli...
[ Forums ]
TedSax
online unsecured personal loans
best quick personal loans online
© 2005-2024, Free Hugs! , HC.LV.