šodien biju vienā firmā un riktīgi labi sapirkos visādus nieciņus - auskariņus un matiem nieciņus..:) Tur bija viskautkas, arī somiņas un kaklarotas, nu katrā ziņā daudz un par ko man bija lielākais izbrīns... cenas diezgan zemas, nu vismaz ar veikaliem nevar salīdzināt..:) Bija arī kruti pīrsingi nabai, veikalos nebiju tādus redzējusi un arī cenas zemas! Nu katrā ziņā, ja kādu interesē, tad iesaku, jo man baigi patikās :) Varu pateikt kur tas atrodas - vieņiem nav veikals, tas viss ir ofisā. Varat rakstīt uz epastu dumduma@one.lv, vai varu arī šeit iepostot adresi...
kas tad tie "matu nieciņi" tādi ir? :D
Met tik adresi te iekšā, gan noderēs.
aicis, sprādzītes un gumijiņas, īmō matu stīpiņas un tādi verķi :D
Verķi :DDD
man vajag pirmaas nepiecieshamiibas antiemo paliidziibas komplektu!
īmō matu stīpiņas? Kas pie joda tās tādas?
:D viņu adrese ir Dzirnavu 140 - 612, tas ir 6tajā stāvā, tāds mazs ofisiņš, bet viskauko var nopirkt :)
Hmmm... bet laikam tur bija jāpiezvana vai jāaizsūta e-pasts pirms iet, jo viņi citreiz izbrauc. sapnurotas@inbox.lv un ofisā ar bija numurs, bet tas man jāsameklē...
tie tak kkadi nelegālie!!! http://www.zagtasmantas.lv
kāpēc Tu domā, ka nelegāli?
taapeec,ka vinji ik pa laikam aizbrauc kkur prom :Dbeeg no policojas-varu dereet
:D nu var jau būt, var jau būt... bet tad jau viņiem arī ofisa telpas būtu bieži jāmaina :D
tāpēc ka vispirms jāuzzvana, tas tā baig aizdomīgi. starp citu arī zagtu mantu uzpirkšana ir noziegums!
haā!!!! Nav viņi nelegāli, vai tad tas ir noziegums, ka ofisa cilvēki kaut vai izbrauc pusdienās un tajā laikā ofisā neviena nav? Un ja kāds atnāk, tad netiek iekšā... kā tad ir labāk?
pilniigi prieks,cik tu naivinja esi :)vinji nebrauc pusdienaas-vinji vispaar need.tajaa laikaa vinji brauc uzpirkt jaunas lietinjas
hāhā! labi, īstenībā kāda starpība :D
Klau, runājot par visādiem nieciņiem priekš matiem - neviens nav kaut kur redzējis tādus spirāļveida matu ruļļus ar gumiju pāri? Ļoti gribu ko tādu dabūt!
Uzņēmu gana daudz C vitamīna! :D
iimos stiipinja-eerkskju kronis!
" http://www.zagtasmantas.lv " :D:D:D:D:Dvēl sirsnīgāk es smietos, ja tāda adrese patiešām eksistētu, piemēram, ar dažādu zagtu mantu foto. :D:D:D:D
īpašniekiem uzrādot attiecīgus dokumentus, 20% atlaide :DD
:D:D:D:Dman liekas, ka es te pa fōrumu rokoties drīz jau pa zemi vārtīšos. :D:D:D:D
[ Forums ]
TedSax
online unsecured personal loans
best quick personal loans online
© 2005-2024, baigi forši iepirkos!, HC.LV.