Domas, izjūtas, idejas jau nāk galvā, ko varēšu darīt ar pirmo silto dienu - asfalts, skeits, draugi, akustiskā ģitāra, negulētas piektdienas un sestdiens naktis vienkārši sēžot zālē, spēlējot un dziedot kopā ar draugiem. ;)Pavasaris galvā!! Jes Jes! ;)
tas toch`.. veel no riita sauliite sejaa spiid, kad piecelies, tad liekaas, ka paskatiisies pa logu un viss buus zaljsh un asfalts sauss...mm.m. :p skeits.. :p taa kaarojaas.. :D
saule ēd man acis ārā.pretīgi karsts paliek.un tas taurenis vēl,bļ... x/
nesapriecājaties pa agru~
Par vēlu keder :D
vēl jau visi šļuri priekšā. aii
man tas ļot patīk.
kōma...
Viss nāk un aiziet tālumā........
man paliek karsti
runči ārā gaudo :D
Aha. Mana kaķene arī tāda tramīga palikusi :D
ne tikai kaķene, mani šodien pretējais dzimums pilnīgi uz izķeršanu grābj.. :|:DBET :D PAVASARIS. bļāviens, SAULĪTE un mākoņi :> sniegpulkstenīši un gaiši rīti. mīlumīlumīlu
sniegam atkūstot parādās visādas nejaucības...
Galvaspilsētā tā ir problēma, bet tur, kur es dzīvoju to tik ļoti nevar manīt.
piekrītu plovam, visur kur eju suņu mīnas sadētas :/
Ja kādam karsti, lai izģērbjās =D
tie brūnganoranžie toņi sāk pamazām dominēt :D
mani kakji ir kastreeti..miers uz zemes un kakjiem labs praats.
mans neredzamais kaķis gan mierīgs,kā jau parasti^^kad ir karsti,jāattaisa balkons,nevis jāizģērbjas Oo
Nolādētais sniegs visu izbojāja xD
Līdz ar pavasari man pilnīgs haoss galvā...
tomēr artemijs mani piečakarēja, ārā ir dranķīgs rudens :D
Es pats sevi arī piečakarēju xDNekas, atgriežamies šajās diskusijās, kad atkal būs saule arā ;)
vai pavasari gaidot mēs nenojūgsimies???!!! ;|
Vai tad pavasaris nesākas tikai kādā 20-tajā datumā?
yess yess yes...... katru dienu ir arvien gaišāks un man līdz ar to arvien līelāks prieks :)ai ai, kā gribētos ieelpot svaigo gaisu pēc pavasara lietus; pagulēt zaļā zālītē un paslaistīties....iet pa ielu un sajust, kā manu augumu noglāsta silts vasaras vējš....uzkāpt kokā... dzirdēt, ka urdz strauts.....nozagt sarkanus tomātus no kaimiņu siltumnīcas :)skraidīt ar suni pa pļavu ;)braukt ar riteni (labāk no kalna nekā uz)sēdēt ārā visu nakti un nenosalt :)aiiii....... lai tak viņš nāk vienreizz ātrāk.......
aii..cik romantiski..
zogot tomaatus toch var sanaakt skraidiit ar suni pa pljavu!anologjisks gadiijums bija ar aaboliem..vispaar es tagad dzirdu kaa kaads atlej man pie maajas:(
fūūuū... jā ..... pavasaris taču arī saistās ar čurāšanu vārtrūmēs..... vēēēēstarp citu.... suni nevar ņemt nīdzi tomātos, jo, pirmkārt, viņam no tomātu iegūšanas nav pilnīgi nekāds labums, un, otrkārt, viņš var nodot ar savu vaukšķēšanu :(:)bet nu saulainu pavasari visiem!!!
Dārzā zied sniegpulksteniiši :))
vislatvijas ūber kōma nāk ar vien tuvāk un tuvāk.. šodien ejot uz darbu pēcpusdienā, man nenormāli sagribējās sēdēt uz soliņa un strēbt alu ar draugiem, un ņirgāties par garāmgājējiem :D
alu gribas vienmēr un visur, laikam pavasaris n;ak!
tomati pavasari neaug.ja vien kaiminju siltumnica nau marupes darzenju audzetava...
laukā ir saule ;D jau 3ā diena ;D
garstaavoklis arii pacilaajosh! tik laba sajuuta iekshaa!! :P
Biju mežā, ķēru sniegpulksteņus :> vooot
.. sēdēju uz perōna, aizvēru acis, un sajutos kā vasarā.. putni, silta saule. lai gamn visi , kas nepamanīja, ziemā ja saule bija, tad bija silta. es jutu arī tad vasaru sitamies sejā :D
ir gan :) (nu tā mārupes dārzeņu audzētava :D :D :D)
twinkle tu gan attapīgs..... ir, ir tā pati mārupes dārzeņu audzētava :D :D
Beidzot. vismaz var sakt braukaties
svētdien atklāju sezonu, ar publisku litra tulamora tukšošanu oger centrā :D
[ Forums ]
TedSax
online unsecured personal loans
best quick personal loans online
© 2005-2024, Pavasaris nāk!, HC.LV.