Jums pēkšņi paziņo, kad Jums ir atlikušas tikai dažas nedēļas/mēneši, lai dzīvotu. Ko Jūs šajā laika periodā gribētu izdarīt/paveikt?!
pamestu mācības, sāktu vēl vairāk dzert, obligāti kādu nogalinātu un vairs jau neko laikma, gaidītu nāvi
toch nopaardotu visu ko var nopaardot un salietoties visus iespeejamos drankjus kas ir uz shiis zemeslodes...a mosh ar izdariitu kaut ko labu...
Baudītu dzīvi ātrākā tempā! Nodarbotos ar sex :D :D :D darītu kas vien ienāk galvā!!!
pievērstos meitenēm,ko citu
apestu dazzus "aizliegtos augljus"..
apzagtu veikalu, pēc tam vēl kaut ko..piekautu, novāktu, salietotos..vaj, laikam jau daudz ko sliktu:DDlabās lietas kaut kā nenāk prātā..vienīgi savējiem no sazagtās naudas kaut ko uzsaukt vajadzētu!:p;pp
dotos kalnos mediteet!
visu vēlvairāk.
Ja kāds svešs cilvēks man to teiktu, es viņu pasūtītu nafig (un izbrauktu no valsts, ja gadījumā viņam ienāk prātā savus plānus realizēt).Ja tiešām būtu skaidrs, ka es atdotu galus... nezinu. Apgādātos ar lielu daudzumu zāles, LSD, meskalīna un heroīna un aizdotos uz kādu pasaules malu, kur mierīgi zem augstākminētajām vielām varētu atdot galus un pēc tam varētu kļūt par paiku kādam lopiņam.
Satikt visus savus draugus. Domājams, ka man iestātos dziļa depresija.
nodotu sevi orgaanos (nu tos kuri veseli protams)..kaut kam gan jau deriiguma terminsj iestaajies ja jau lieku karoti...
emm... pagulētu...
Darītu to pašu, ko tagad-dzīvotu tā, lai pēc tam neviena diena nebūtu jānožēlo. Kas to lai zin, kas ar mani notiks nākamās minūtes laikā...
shitas taads jautaajums... hmm, droshi vien dariitu visu, kas vien ienaak praata aun nemaz neraizeetos par sekaam.. Dariitu to, kas ir aizliegts.. :D:D bet ja taa pavisam nopietni, tad droshi vien iestaatos depresija normaali padomaat toch` nevareetu... varbuut arii daudz un dikti raudaatu.. kas zina, kameer nav taada situaacija.. neko nevar zinaat..
donorētu orgānus, ja būtu iespējams
atlaistu labi hehe
[ Forums ]
LeeSax
Stanmorejsd
© 2005-2025, Tā nejauši. Kāds svešs cilvēks. , HC.LV.