Nesen ar draugiem sākam runāt par stereotipiem. Izsakiet arī Jūs savas domas!

31.01.2007 11:30:29 aizsāka aliceveremea
15 komentāri Komentēt var tikai reģistrētie lietotāji, komentārus redz visi lietotāji. reģistrēties vai ielogojies!
aliceveremea, 31.01.2007. 11:30:45
Komentāra reitings: 0

Nesen ar draugiem sākam runāt par stereotipiem. Stereotipiem kuri valda vēl mūšdienās, un negrasās rimties. Runājām tieši par dzimumnevienādībām.
Piem. Vīrietim vienmēr jābildina meitene! ( Vai tad?) Meitenes kuras pārguļ ar vairākiem džekiem ir maitas un slampas, bet džeki kruti! (vai tad?) .
Svarīgākos lēmumus ģimenē jāpieņem tieši vīrietim. (Vai tad? ).
Izsakiet arī Jūs savas domas!

Žopelnieks, 31.01.2007. 11:42:40

Manuprāt, tas ir tikai stereotips, ka šie visi ir stereotipi! :)

aliceveremea, 31.01.2007. 11:45:59

Drauga draudzene gribēja bildin;at draugu.
Viņa to pateica man, un vēl dažiem draugiem, un protams- vecākiem.
Lekcija tika nolasīta pamatīga , rezultātā, ar šo meiteni vecāki nerunā. Stereotipi- paši sev stereotipi, es viss tā neteiktu.
Vecāka gājuma cilvēki tā nedomā viss.
Tas , ka mēs dzīvojam citā gadsmitā, jaunā seksa un laikmeta ērā .. mums nāk par labu, bet nāk par ļaunu attiecībām ar vecajiem!

jānis, 31.01.2007. 11:53:07

Tavai draudzenei vecāki laikam no PSSR laikiem, tā kā viņu reakcija ir tikai saprotama. Bet nu ko tur daudz diskutēt.
Ar brīvu prātu uz priekšu. ;)

deni2s, 31.01.2007. 11:56:08

Es nedomāju, ka meitenes, kuras pārguļ ar vairākiem džekiem ir maitas un slampas. Viss atkarīgs no situācijas, bet šai gadījumā nav nozīmes, vai tas ir džeks vai meitene.
Svarīgākos lēmumus jāpieņem ģimenē abiem, bet abiem var būt veto tiesības.
Par to bildināšanu gan man tā dīvaini liekas, ja meitene bildinātu. Man vispār tā bildināšana liekas tāda novecojusi tradīcija - sarunājiet precēties un precaties. Bet pieļauju, ka meitenes man nepiekritīs - viņām patīk romantika, kāzu kleitas, princeses un tādas lietas par kurām pasapņot.

aliceveremea, 31.01.2007. 12:17:27

Artemij, taisnība - vecāki viņai ir PSSR laika, nu kā jau vairākumam manu vienaudžu!

dzēsts lietotājs, 31.01.2007. 13:03:43

stereotipi tomēr nerodas ne no kā..tiem tomēr ir kāds pamats kadeļ tādi radušies .protams ne jau visi ir tādi kuriem var piekrist,jo katrā stereotipā ir izņēmumi..

dzēsts lietotājs, 31.01.2007. 13:10:41

vispār kura, šeit vecaaki nav no PSSR laika? nedomā par to, liec tās savas sūdzibas leitā, kad viņas ir "nepieciešamas"

aliceveremea, 31.01.2007. 19:57:51

Oū. šīs ir sūdzības??

dzēsts lietotājs, 31.01.2007. 20:14:40

par bildināšanu - kas tā tātāda?? tipa es tagad aiziešu pie kādas sakarīgas būtnes, nometīšos uz ceļa dubļos un prasīšu "kļūsti mana sieva" un tad man tipa vajadzētu aprecēties ja?

tas kā katram veidojas attiecības ar otro pusi ir indivudāla darīšana, un ja paris tiešām ir kopā ilgu laiku, viņiem saskan un viss ir vis labākajā kārtībā, tad viņi vienā reizē vnk izrunājas par šito tēmu...

meitenes - slampas: ja meitenei vienlaicīgi ir intīmas attiecības ar vairāk nekā vienu cilvēku - slampa, ja bieži maina džekus, bet skatās ar ko laist - nu labi, katrs taču dara kā grib, lai jau! bet ja 15gadīga jauniete katru nedēļu ņemās ar citu džeku - viņa ir vnk maza šalava.. novēlu tādām nesaķert aids, nepalikt stāvoklī, bet no otras puses - kam gan otrā dienā gribas vilkt kājās netīras zeķes...

džeki - kruti: noteiktā vecumā savu vienaudžu barā protams ka kruti... bet par tādiem ātri izplatās visādas runas, un vot gados 17, 18 kad takā vajadzētu saakt tādas nopietnas attiecības ar kādu puslīdz nopietnu meiteni jau ir pa vēlu.. atliek vienīgi vilkt netīrās zeķes...

steotipi - vecu tantu ģēla... vai tiešām nevienam nav sava viedokļa lai izvētētu konkrēto faktu un loģiski pieturēties pie sava viedokļa nevis "lekt līdzi"? jeb varbūt piekrišana stereotipiem ir drosmes trūkums? hm... sorry ka tik gari ;)

aliceveremea, 31.01.2007. 20:47:34

Saproti - domājam jau mēs katrs individuāli un katram , nu taa vismaz vajadzeetu buut, ka ir savs viedoklis.

Saliidzinaat vareetu piem . zem udens tu elpo ar savu gaazes balooninju , savu viedokli, bet uz sauzzemes gaisu ,stereotips, . Var izveeleeties vienu celju no diviem
vai lietot savu baloninju, vai elpot citu sasmeereetu gaisu.
man pie sirds tuvaak pirmais ..

par bildinaashanu :
nenosodu taas meitenes kuras bildina puishus, shajaa gadiijumaa savu draudzeni, un nevis taapeec ka vinja ir mana draudzene, bet gan taapeec, ka saprotu vinju, un kaapec gan ne?

par šļuhu un kruto lietu :
meitenes krutas kuras paargulj, bet dzheki maukas! a kaapeec gan taa nevareetu teikt???

dzēsts lietotājs, 31.01.2007. 20:52:34

piekrītu!

a kapēc gan nee? bet vēsturiski ir tā iegājies un viss.. vienīgi vārds ma*ka nenoteiksmē ir "mau*a" attiecīgi sieviešu dzimtē ;) :D

mana nostāja šādos jautājumos - kamēr tas neskar mani, netiek spiests man acīs, man ir vienalga, jo kāda jēga būtu lieki cepties situācijā kas tevi neskar ;)

deni2s, 31.01.2007. 21:03:57

Man šķiet, ka tādas meitenes sauc par maukām tie kuriem skauž. Tie ir vai nu džeki, kuri nevar dabūt itkā viegli dabonamu meiteni, vai arī meitenes, kurām nav tik interesanta seksuālā dzīve. Tā ka es meiteņu vietā to iespējams uztvertu savā ziņā kā komplimentu. Nav jau noslēpums, ka skaistām meitenēm grūtāka dzīve dēļ apkārtējo skaudības.

mis sus, 01.02.2007. 00:14:09

ufff... bet STEREOTIPI tomēr ir un paliek stereo-tipi.
Ja reiz i TIK LIELI un PIEAUGUŠI
, ka var bildināt viens otru, tad arī
paši katrs var to izlemt un darīt patstāvīgi...
Pie tam - katrai sabiedrībai savi stereotipi...

dzēsts lietotājs, 01.02.2007. 01:29:31

gribam gribamies dobonamies dabuunamies...zelta bakljazjaami peld pie zelta- sudraba pie sudraba...

Reklāma
Padalies priekā
Ciao, volevo sapere il tuo prezzo.

MiaSax

Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

DimaSax

ЛАДА деталь: качественные автозапчасти, которые не подведут каталог запчастей ваз <a href=zapchasti-vaz-01.ru>zapchasti-vaz-01.ru</a> .

lada_detal_vlmt

ienāktreģistrēties