Palasījos forumā tēmu "Kādas filmas ieteiktu noskatīties" ( http://www.hc.lv/forums/parejais/258/ )Iedomājos, varbūt ir vērts uztaisīt atsevišķu foruma sadaļu filmām, kur par katrai filmai būtu atsevišķa tēma un tad visi varētu izteikties? Ko domājat?
maybe.... vai arī atsevišķu sadaļu, kur tiktu atfiltrētas pretīgās holivudas grāvējfilmas un tam līdzīgi mēsli... lai arī ''tamlīdzīgi mēsli'' ir nenormāli subjektīvs jēdziens, bet ja kas varu uzņemties bargā atfiltrētāja lomu, jo.... es.... labīīī! labāk nemaz neizteikšos! :Dko???????
baigais atfiltreetaaajs..baac man liekas filtrs ar vislielaako safiltreejumu;D
jā jā un izdzēst emo tēmas. ar derētu.
Nav jau jēgas tās dzēst - padzēsisi vecās, parādīsies jaunas. Lai tik raksta tais pašās dažās zināmajās, kas ir.
nu tad kkā izdarīt tā, la iviņas uzreic nelec ārā nu kurā ir ierakstīts pēdējais komentārs. kas TIK ļoti gribēs TUR KKO ierakstīts, lai arī tur ir. bet vispār man vienalga :)
tu tiec banots,jo pieminēji ''emo''!
nū es domāju ir beztolks šitāds variants tjipa ->>--> kā jums patika filma ''žigulīts 24. jūnija krāsā''?labāk ir tā ka tjipa kāds uzņēmīgs cilvēks uzraksta kko krietni vairāk par pāris vārdiem par kkadu filmu, pameģina ieinteresēt pārējos noskatīties. nu kkā tā.
tb ''žigulīts 24.jūnija nakts krāsā'' :)
aj nu taču. ir pilns interets ar filmu forumiem. kam vajadzēs tas atradīs.
es - pardomāju, ka šeit "tamlīdzīgo mēslu" tomēr būtu mazāk nekā kādā interneta filmu forumā.
Viss jau atkarīgs no mums pašiem, cik mēs to visu piemēslosim vai nē ;)
es gan esmu par :p kāpēc gan ne?! ja jau ir mūzika, tad kāpēc lai nebūtu atsevišķa sadaļa kinogardēžiem :) nevajag jau sīki un smalki iedziļināties katrā filmā..taisam tik augšā :D un jo vairāk diskutēs, jo vairāk tas viss vilksies garumā un rezultātā nekas nebūs..
Donnie Darko - iesaku noskatīties
es arī domāju, ka vajag.varam vismaz pamēģināt - kā būs!?:)ja nekas normāls nesanāks, var taču dzēst ārā:)
stulbaa_musha, mosties:http://www.hc.lv/forums/kino/
deni2s, a nekribi uztaisīt arī atsevišķu kamaza&krama sakasma sadaļu.. tas būtu ļoti izglītojoši :DD
tb negribi nevis nekribi :D kkā šodien neraxstās un vispār jautājien zīme ar beigās aizmirsās
jaa jaaa!tad ar visiem busu miers!ka teikt peles graudus paaedushaas gulees sveetaa mieraaa...
:D:Djap.tagad kad tā paskatos, to kino sadaļu biju redzējusi, bet k-kā iebraukusi nebiju:D
stulbā muša, nē nu neko.. viss ko es varu pateikt - dzert vaig mazāk! :D
vai skaabeet mazaak skaabi....
Laba doma. Parasti BitCometaa naw nekas praataa ko novilkt.Buutu labi smelties idejas no foruma.
[ Forums ]
TedSax
online unsecured personal loans
best quick personal loans online
© 2005-2024, Atsevišķa foruma sadaļa filmām?, HC.LV.