vai Jums shkjiet, ka staastinji par zaljajiem cilveecinjiem ir izdomaati?

11.01.2007 01:18:47 aizsāka undergo
50 komentāri Komentēt var tikai reģistrētie lietotāji, komentārus redz visi lietotāji. reģistrēties vai ielogojies!
undergo, 11.01.2007. 01:20:12
Komentāra reitings: 1.832

dazhi ierosinaajumi:
Domaajiet, ka dievs nekur
citur visumaa nav radiijis dziiviibu, ka tas ir
pilniigi neiespeejami?
Vai iedzimtais greeks, juusupraat, ietekmee domaajoshas
buutnes visur visumaa?
Vai Jeezus izpirka visu pasaulju greekus vai tikai Zemes?
Varbuut citaas pasaulees ir cits Jeezus?
Ja attistiitos starp-planeetu transports - vai katolju
misionaari brauktu sludinaat uz citaam planeetaam? Vai citplaneeti vareetu KRISTIIT? :)))

dzēsts lietotājs, 11.01.2007. 05:55:18
Komentāra reitings: 0

mana maate citplaneetiete...

jānis, 11.01.2007. 06:46:12

Vai es varu tagad aiziet uz veikalu un nopirkt cepumu? O_O
Bet ja pa tēmu tad, es šādām muļķībām, piedodiet, neticu.

dzēsts lietotājs, 11.01.2007. 07:29:58

es ticu ka mans liktens nav sheit bezjeedziigi eksisteet un tad tikt taarpu apeestam...

undergo, 11.01.2007. 09:09:50

ierosinaajums skeptikji... piemeeram kapec lielaakais vairums pielauj domu, ka pastaav kaut kas ko ir pienemts saukt par dievu? tikai taapeec, ka mums, kas augushi mazaak vai vairaak kristietiibas piesaatinaataa pasulee ir vislaik atgaadinaats par dieva esamiibu un potenciaalajaam represijaam kas tiks veerstas pret zaimotaajiem utt... bet ja mums peeksnji visu laiku masu liidzeklji saaktu skalot par to, ka eksistee dziiviiba uz citaam planeetaam, peec kaada laika neviens taas vair par mulkiibaam nesauktu. cilveekos aatri var iedvest ticiibu. un visi beigaas saaktu pieluugt citpaneetieshus :))

dzēsts lietotājs, 11.01.2007. 09:17:38

kaadu dievu.nekaaud baardaunu kas laizj zibenjus...tucu ka man ir iekshaa kaadas augstakas speejas kas ir atkariigas tikai no manis pasha...nav jaaiet uz bazniicu nav jaaklausaas spredikji nav jaatic dievam ir jaatic sev...bazniica=mc donald

jānis, 11.01.2007. 09:46:10

Tad jau labāk ticēt ka pastāv Sniegbalīte ar septiņiem rūķīšiem :D

dzēsts lietotājs, 11.01.2007. 09:55:11

zaļie cilvēciņi (teletūbiji) pastāv!
bet dievs? aam nu beeeidz :D

dzēsts lietotājs, 11.01.2007. 11:28:36

dievs ir taapat kaa nu metaals ir tagad topaa!

dzēsts lietotājs, 11.01.2007. 11:34:17

Mans iekšējais atēists neļauj ticēt šim muļķibām. un vispār kapēc zaļi tie cilvēciņi - bībē takš rakstīts, ka Dieviņš radīja cilvēksu pēc savas līdzības, nafig citas būtnes KAAUUUTKUR citur radīt citādākas?

p.s. baznica=mcdonald.

undergo, 11.01.2007. 11:40:45

skjiet jautaajums jaauzdod nedaudz savaadaak:
juusupraat - vai citplaneetieshu ekistence runaa pretii kristietiibai? (ja nu te ir iekliidis kaads kristietis)
bet nu varbuut te nav iistaa vietaa shaadiem jautaajumiem...

dzēsts lietotājs, 11.01.2007. 12:32:03

citplanetieshiem nav dievs bet visuvarenais Zorgzorgs..muusu dieva kompotence nav citplaneetieshi vinjs atbild tikai apr saules siteemas regjionu ja vinjs necelj zvaniet sveetajam peeterim un sabiedrisko attieciibu dalju pa tel 7555 555 vai arii uz personaaldalju engjeljiem par sanjemtajiem pasuutijumiem.
P.S.paldies par sapratni ka sanjeemaaat divus kliniskajaa naavee dusohos naakamreiz centiisimes nekaveet.
juusu SIA ''Debesis&Co''

dzēsts lietotājs, 11.01.2007. 12:57:56

Dieva nav!
Citplanētieshi ir!
;] :D

sakuras, 11.01.2007. 14:18:32

Manuprāt mēs neesam vienīgās dzīvās būtnes visā visumā! ;)

dzēsts lietotājs, 11.01.2007. 14:21:05

protams.vēl jau ir teletūbiji, pokemoni...

dzēsts lietotājs, 11.01.2007. 14:22:00

varbuut mees dziivojam apraleeli musu pashu diziveem..neviens nav aizdomaajies?visi de ja vu utt..

dzēsts lietotājs, 11.01.2007. 14:26:59

aha , vīriešu sēkliniekosn otiek paralēlā dzīvē :DD

caps, 11.01.2007. 14:34:17

kas, jūs visi pirmajās klasēs bastojāt kristīgo ētiku?

Nekad neesmu saticis citplanātieti, tāpēc neņemos spriest par viņu eksistenci, bet no otras puses es nekad mūžā neesmu redzējis Bin-ladenu, bet tas nenozīmē, ka viņš neeksistē.

Okei, tagad sākšu nod*rst visus pēc kārtas.

Sākot ar šo dāļu ''Vai iedzimtais greeks, juusupraat, ietekmee domaajoshas ....'' tavs koments palika ļōōōti debīls.

Esmu audzis kristīgā vidē un tādā turpinu attīstīties, tāpēc ''muļķībām'' par Dieva eksistenci ticu. Bez tam ir grāmata, kurā ir uzskaitīti bezgala daudz piemēri, kas apliecina Jēzus eksistenci no zinātniskā viedokļa, tāpēc zinātniskā puse pstiprina manu ticību.

mk, var redzēt, ka tev ir 14 gadi! :)

Bez tam Kreacionistu teoriju ir daudz ticamāka par darvina teoriju.

dzēsts lietotājs, 11.01.2007. 15:02:40

manuprāt jums mazāk stulbas filmas jāskatās, jo viņas kropļo pasaules uztveri.

dzēsts lietotājs, 11.01.2007. 15:49:00

Nu bet dieva nav, pieraadi ka vinsh ir, vismaz 100 piemeerus luudzu lai es vismaz bik noticeetu... :D

dzēsts lietotājs, 11.01.2007. 15:54:00

nevins, man liekas, nav ieinteresēts tevi pārliecināt par Dieva esamību. gribi tici, gribi netici

dzēsts lietotājs, 11.01.2007. 15:55:10

caps fleitee gramata..tu maz zin kas vinju sarakstiijis un kaados noluukos?
jeezus ir tas pats kas makdonaldam tas klauns...perfektaakais ziimols ja kas...
cap tu drosh ivien tici ka tev nav tuvakaja laiaka teiksi mjaamirst jo dievs ta negrib ja?

dzēsts lietotājs, 11.01.2007. 15:56:30

un cik reizes viņa ir pārrakstīta.

dzēsts lietotājs, 11.01.2007. 15:56:43

Laba tēma lai izmežģītu smadzenes!!! :D

melomaans, 11.01.2007. 16:40:24

Runa nav par aklu ticēšanu/neticēšanu. Tas patiešām ir stulbi, taču ir simtiem veidu kā pārliecināties par elementārām lietām.
Tiesa, tiem,kam nav pienācis laiks, un , jā , godīgi pateikšu- nav pietiekami daudz zināšanu uzkrātas iepriekšējās dzīvēs, tiem tas viss būs kā ar mietu!
Var nolikt kaut vai 100 dzīvus citplanētiešus :D, rezultāta nekāda.
Tas pats ir ar visādām cita veida dogmām. For example- kristieši. Ļoti liela daļa no viņiem vnk akli tic :/

caps, 11.01.2007. 18:23:14

ka_maz_neliekas, tev es neko neteikšu, redzu, ka tev nav ne mazākās nojausmas par ko iet runa un, kas ir reliģija. :)

mk, tev es varu novēlēt visu to labāko un paaudzies. Varbūt ar laiku Tu sāksi domāt, ko runā. Tas varētu notikt kaut kur ap sesto klasi. :) Tavas prāta spējas nesniedzas tik tālu, lai spētu diskutēt par šādām tēmām.

Varbūt padomājiet par to no sadzīves viedokļa.
Televizors.
Ataisiet vaļā un paskatieties, kas tur ir iekšā(vēlams plazminieku - sony, jo tie man labāk patīk). Daudz vadi, visādas shēmas un vēl dažādas herņas. To, kā tas darbojas, reti kuram ir skaidrs. Tie, kuri pārzin tv uzbūvi var padomāt par sarežģītākām lietām, piemēram, kaut kādi satalīti vai..
Baigais murgs. Liekas sarežģīti. BET kāds to ir izveidojis. Pats nekas no sevis nerodas. Darvina teorija? Ha, tad no kurienes radās mērkaķi? Sprādziens? Kurš tur radīja tās vielas? Protams, tagad būs dafiga jautājumi kur radās Dievs, bet mani tas neuztrauc. Neesmu tik grudrs, lai spētu atbildēt.

Gaidu, kad nobirs gudri uzdir*ieni man, bet droši - necešaties. Mani tie neinteresē.

dzēsts lietotājs, 11.01.2007. 19:05:31

Caps beidz dir*t... Labaak paskaties pats uz sevi.... Baigais gudrais atradies... :D

dzēsts lietotājs, 11.01.2007. 19:07:11

Vispār ši lieta ticēšana/neticēšana ir stulbi par to strīdēties, katram ir sava nostāja un katram savi uzskati, tāpēc cienīsim tos.

Un vispār kapēc vajadzīgi kkadi pierādijumi un fakti, ja reiz tici TAD tici.

dzēsts lietotājs, 11.01.2007. 19:08:07

pareizi!

caps, 11.01.2007. 19:12:19

hahahaha, nospriedu, ka izlasot pēdējo rindu visiem pietiks prāta neko nerakstīt pretī. :D nu neko, pasaki vēl kaut ko. :)

Piekritīšu aicim. ja reiz tici TAD tici.

Reliģija ir lieta par kuru vienkārši nevar un nedrīkst pārmest abām pusēm. Tās, kuras tic un, kuras nē.

dzēsts lietotājs, 11.01.2007. 19:43:34

sesto klasi haa es vartos pa zemi.....kad sestaja kalsee izsniedz bakalaura graadu...vaaks caps;DDD
man ir diezgan negatiiva nojausma kas ir religjija un izmisushu cilveeku eksplotaacija...nemegjini izskaidrot to ar zinaashanaam kas tev iepoteetas 2x2=4 nenostraada runaajot par visumu un pasaules izcelshanos tas kapeec tu to nesaproti ir nepareiza pieeja kas iepoteeta tajaa pashaa sestaja klasee;DDDD
laiks kaa taads nepastaav...viss ir cilveeku izdomaajums visas atskaites sisteemas vecums..nekas nenotiek daba cikliski bet gan pa spiraali nav atkaartojuma bez izmainjaam katra pirmdiena nav pirmdiena un ziema nav ziema...kapeec neviens nespeej ticeet saviem speekie mbet censhas sagaidiit brinumu?caps taa nav mazliet vaajuma paziime koa?

caps, 11.01.2007. 20:45:25

''Varbūt ar laiku Tu sāksi domāt, ko runā. Tas varētu notikt kaut kur ap sesto klasi. :)''

Nesaskatu tur bakalaura grādu tāpat kā nesaskatu vājuma pazīmi nedēļas skaitīšanas sistēmā.

''man ir diezgan negatiiva nojausma kas ir religjija'' ar to varēji arī beigt. Tālākais mani neinteresē.

Mēs runājām par reliģiju, starpcitu(tas attiecās uz tavu otro rindkopu, jā es to izlasīju) ;)

Biju sagatavojis Tev atbildes palagu ar ievadu, iztirzājumu, nobeigumu, bet nolēmu, ka nav vērts šeit diskutēt par laika mērvienībām. Ja vēlies ej un ievies revolūciju, bet, kas attiecās uz reliģiskajām lietām, tad cilvēku, kurš tic Dievam Tu par pretējo nepārliecināsi.

dzēsts lietotājs, 11.01.2007. 21:31:27

caps, televizors kā tāds nav nekas sarežgīts, es tv pamatos examenaa dabuju 5, kaut vai vispār gandrīz ne vienu lekciju nebiju apmeklējis.
runājot par dievu, nez vai ir jēga gurdi spriedelēt par lietām par kurām mēs ne mazākai mērā nevaram būt paarliecināti..
un vispār - jaunā paaudze nav nekādi sektanti!

dzēsts lietotājs, 11.01.2007. 21:32:40

nu es zinu tie kas tic liela dalja ir kaa noleemeti...jo ta ir vieniigaa lieta kam vinji speej ticeet..kaada revoluucija vienkaarshi varbuut visuma izcelshanas izprashana nav iespejama ddeelj muusu ierobezjotaas domaashanas un uz apkaarteejaas pasaules ierobezjojosho(visam jaabuut saakumam un beigaam augshai un apakshai) skatiijumu...viss zinaatnees ir izdomaats peec cilveeka uztveres speejaam nevis peec kaut kaadiem augstaakiem standartiem..vienakarshi taa ir vieglaak lietas saprast bet ne izprast...

dzēsts lietotājs, 11.01.2007. 21:36:32

kriestība nekas labs nav un nav bijis no pirmās tās atzīmēšanās dienas. teorija (bībele/baušļi/tēvreize u.c.s.) un prakse (kari/draudzes/ziedojumi baznīcai [kam?]/pašnāvniecisks fanātisms u.t.t. u.t.t. u.t.t.) ir kā diena pret nakti. nu tad pašol čerez vindov šitād melu kaste!

a citplanētieši ir reālas dzīvas būtnes, tikai viņi nav no mūsu planētas. cilvēki, kas ar to nekādi nespēj samierināties ir ar iestigušu pasaules uztveri kaut kur 17. gadsimtā, kad visiem jau likās, ka viss, kas vien spēj būt, jau ir un nekas jauns vairs netaps un netiks atklāts.

bija gadījums, kad francijā vairāk nekā 60 zinātnieki/profesori/un citi izcilie tā laika prāti, pieņēmi oficiālu lēmumu/atzinumu (un iegrāmatoja to), ka no debesīm pilnīgi nekādā gadijumā nevar krist akmeņi (jo tad jau kādam tas ir jāmet vispirms debesīs). neilgu laiku pēc šī notikuma, indijā nolija meteorītu lietus, pēc tam nedaudz vēlāk meteorītu lietus skāra pašu franciju. citplanētiešu NAV! es saku! es redzēju, ka NAV!!! :D

vēl interesanti ir tas, ka visām psaules releģijām, kas spēja un spēj pieturēt cilvēkus, ir ļoti līdzīgas lietas un uztvere, kaut gan visas attīstījušās neatkarīgi viena no otras uz dažādiem kontinentiem un dažādos laikos! ja gribat piemērus, meklējiet internetā vai grāmatās!
ja nepatīk - grieziet vēnās

dzēsts lietotājs, 11.01.2007. 21:43:39

a ir jau vel tā filma ''citplanētieša uzšķēršana'', kas pat varētu būt ka nav padjobka, jo tad jau vel nebij tādu specefektu kā tagad. moš kāds zin kā viņa angliski saucās? deretu emuļā nokačāt

dzēsts lietotājs, 11.01.2007. 21:56:57

sviests taa filma... filma ir jauna tika ar to tizlo vecas kameras efektu bez maz vai...un vispaar tas biaj pashas ASV armijnieku padjobka lai buutu atbalsts ciinjai ar nezinaamo ienaidnieku...ar komunistiem jau vien nepietiek...tur pat bija inscineeti NLO uzbrukumi..kaut kaads sviests...un bez ruupeem var ieguldiit naudinju visus verkjos lai veelaak bliestu debiilus musulmanjus augshaa vai netieshi karotu ar tiem pasjiem komunistiem pastarpinaataa variantaa...

dzēsts lietotājs, 11.01.2007. 22:05:38

kā jauna?? viņa tak kkados 60'tajos man liekās kļuva pieejama plašākai sabiedrībai.

dzēsts lietotājs, 11.01.2007. 23:01:26

http://www.alienvideo.net/video-cow-abduction.php

dzēsts lietotājs, 11.01.2007. 23:32:25

http://video.google.com/videoplay?docid=-5830866813023883728&q=alien+autopsy

dogs, 12.01.2007. 00:02:44

Alien Autopsy. Man augstskolā bija lekcija par mazajiem zaļajiem cilvēciņiem. Ir cilvēki, kas saka ka arī visi video un attēli no amerikāņu izsēšanās uz Mēness ir feiks.

Godīgi sakot, man ir vienalga.

Es ticu tam, ka viss nereāls. Vairāk vai mazāk, tas viss ir tavā galvā. Atliek tikai izvēlēties, kurai nerealitātei ticēt.

Caps - tu ne tikai neesi tik gudrs, lai atbildētu, tu pat nemēģini rast atbildi pats. Jo ir kāds, kam paprasīt un pēc tam akli ticēt. Un tas kāds kārdreiz ir bijis tāds pats kā tu un prasījis. Un tā pagātnē līdz tam punktam, kur kāds to izdomāja, lai varētu gudri atbildēt uz pirmā kristieša jautājumu. Monoteiskās reliģijas ir radītas absolūtai kontrolei. Krusts nevis aplis.

dzēsts lietotājs, 12.01.2007. 00:07:23

sakumā man bij doma, ka tā filma saucās ''repše knifing'' jo tas tak ar cipītis :D

caps, 12.01.2007. 18:25:36

dogs. reliģija ir rīva izvēle un es pats izvēlos kam ticēt un kam nē. ja es izdomāju, ka, manuprāt, man vispiemērotākais ir kreacionisms, tad es pie tā arī palieku.

ne tu, ne ka_maz_neliekas necenšaties man pierādīt kaut ko pretēju vai citu.

dzēsts lietotājs, 12.01.2007. 18:48:48

taču pats vienā dienā nesāki iet uz baznīcu? bērnībā jau nemaz tev tur tā nepatika noteikti, ne?

dzēsts lietotājs, 13.01.2007. 10:53:09

POTE!

dogs, 13.01.2007. 16:28:39

Bērnībā ticēju dievam un pret baznīcām ar itkā nekas nebija (garlaicīgi tas gan), bet tad sāku pārāk daudz domāt.

dzēsts lietotājs, 14.01.2007. 21:38:59

"bet tad sāku domāt." :)

b-d, 30.01.2007. 19:11:38

mani vecaki ir no citas planetas ;( bet visuma ticu ka nav ^^
cerams , ka mana ticiba dievam atmaksasies

dzēsts lietotājs, 31.01.2007. 00:17:45

nviens neko nepieraada dieva pastaaviibas ticamiiba peec vienas nesen izgudrotas formulas ir visai liela bet tas ne par procentu nepalielina manu ticiibu vinjam...pat ja vinsj nsotaatos man priekshaa man pirmais jautaajums buutu: ''kapeec man jaatic tev ja neticu pats sev?''

mis sus, 02.02.2007. 23:51:25

vispār smieklīgi... runai būtu bijis jābūt par MAZAJIEM ZAĻAJIEM, a
te akal visi kā uz adatām "Dievs ir/nav...."

Par to,manuprāt, diskutē vairākus tūkstošus gadu,KHMM...
un re nu - cilvēki kā nemainās, tā NEMAINĀS.

Reklāma
Padalies priekā
Ciao, volevo sapere il tuo prezzo.

MiaSax

Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

DimaSax

ЛАДА деталь: качественные автозапчасти, которые не подведут каталог запчастей ваз <a href=zapchasti-vaz-01.ru>zapchasti-vaz-01.ru</a> .

lada_detal_vlmt

ienāktreģistrēties