Man laikam pirmo reizi bija tik jauki svētki - dāvanas sagatavoju tikai īpašajiem cilvēkiem, toties labas - pašam prieks :) (vēl gan viens īpašs cilvēks nav saņēmis manu dāvanu, bet rīt pie tā piestrādāšu). Arī labi pavadīju laiku, un vispār kautkā uz Ziemassvētku pusi labas lietas atgadījās :) Kā citiem?
Baigi jauki (izņemot to ka esmu slims) :D Ir superīgi satikt savējos, izjust svētku sajūtu + uzdāvināt dāvanas un skatīties viņu smaidos un priekā! ;)
neko neuzdāvināju,apsveicu tikai vienu+radus,svētku sajūtas nekādas,nesatiku neko.bet nu jauki :D
Ai. Shitie z-sveetki galiig' garaam bij'. Taadi zalji..:D
sākās labi, bet beidzās traģiski! :|
man patika ka nebija sniega! tā forši! un tie svētki kā svētki! tikai šogad foršāki! :)
kā ikdienišķa diena/s.
Ja vien tu dzivo pudele,tad saprotams... Pat kartejo 'povodu' nevajag...
+ pie manis tagad vēl riktīgi snieg!! Tā kā ir super!! :)
pie manis nesnieg. es vēl nesaprotu vai no gandžī mežiem vai vīna man galva reibst, bet ziemassvētki taču ir brīnummu laiks! :D ticiet! :D
pie manis snieg.sliktākie Z-svētki manā mūžā,jo man ir ieģipsēta kāja un tik pat kā paiet nevarēju.visu laiku mājās..:(dāvanas bija mazas,bet no sirds:))bet tā jau viss ideāli:D
''sliktākie Z-svētki manā mūžā'' un ''ideāli'' kkā neiet kopā :D
saks! bet baigi daudz naudas sadāvināja... :P
Sākās šā tā, beidzās ar šoku- ziņa par James Brown nāvi 25.decembrī.
ble pīraagi sadega..
Piparkūkas sadega, ar pīrāgiem viss ok! Īpaši nesvinēju, viss bija kā parasti, tātad labi! :)
Sliktākie Ziemassvētki kas man bija!Noskaņojuma pavisam nebija...:(
Nevarētu teikt, ka ļoti izdevušies tie Ziemassvētki. Aizbraucu pie senčiem, pieēdos, uzliku uz ausīm Saetia un atlūzu. Pamodos, uzliku uz ausīm Saetia, pieēdos un aizbraucu prom.Ievas vārdadienas svinēšana gan izdevās - pludmales volejbols 24. decembrī ir kaut kas neatkārtojams =D
hmm,kapee tik ''daudziem'' shitie Zsv pagaaja nu taa..nekaa īpaša?es sak-jo nebij sniega :D
keder - tieši tā.bez sniega nebija noskaņojuma.agony_ - kāpēc nē??vai tad tas viss nav ideāli??:D
ja neskaita to ka no ziemassvetkiem aceros tikai to kaa dabuuju dawanas(laapijos) normaali ;).......................................shoriit gan shausmiigi galva saapeeja :(
baac dabuju kreeslu ar trijaam kaajaam un filips ausis ar vienu ausi...paldies par kuukaam!
Man gan patika, bija i ziemassvētku noskaņa, i viss pārējais.Šodien pat sniegs vēl bija :>foršiforšiforši svētki pavadīti.
izbojāta ikdiena. nebija lieks prieks.
diena kaa diena
vispar nepamaiju ka tadi ziemassveetki...vnk briivdiena..guleeju neko nedariiju sanjemu davanas..pat piparkuukas necepu;(
Tev nu gan tādi patērētāju svētki sanāca :D Pati vismaz kādu dāvanu kādam uzdāvināji?
jociigi toe z-sweetki ->sniegs nebij..gan jaunais gads bus labāks...
Xa XA Xa Ziemassvetki bes sniega!!!!Kas tas par ziemassvetkiem???:D:D:D
dzeršana - pohas - dzeršana - pohas :)
[ Forums ]
TedSax
online unsecured personal loans
best quick personal loans online
© 2005-2024, Kā ta pagāja Ziemassvētki?, HC.LV.