Cik bieži Jūs apmeklējat mākslas galerijas un izstādes?
Neko daudz jau nesanāk...
A es kādas trīs reizes esmu bijis. :) Ne no brīva prāta, piespiedu kārtā ar klasi, bet tas bija sen :) Atceros, ka tur bija visugrāmata, kurā varēja ierakstīties da jebkurš. Manuprāt, to atceras arī muzeja īpašnieki. ;D Bet tas bija ļoti sen! Ā, esmu gan bijis arī no brīva prāta. Bet nesanāk tik daudz, cik vajadzētu. Lai gan manos gados reti kuru aizrauj mākslas galerijas.
Ja pie mākslas galerijas var pieskaitīt galeriju Istaba, tad ļoti bieži.
ir gadījies,sen sen kādās ekskursijās.tāpat neko no mākslas nejēdzu
tad kad ir muza tad var aiziet paskatīties tas ir skaistums!man personīgi ļoti patīk mākslas galerijas!
mākslas galeriju katru dienu
man vairāk patīk pa muzejiem,izstāžu zālēm....un eju tikai tad kad nav ko darīt vai ir kkas neredzēti labs:)
Laikam jau tiem kam ir tuvāka māksla tie apmeklē šādas izstādes ;)
nee. neintresee ssi lieta. vai iipassiiba.
Ikdienaa neiedomaajos aiziet, vienam arii garlaiciigi. Bet ja ir kaads jauks cilveecinjsh liidzi,tad gan labpraat! Un patiesiibaa ljoti cienu tos, kuri mani ievelk liidzi maakslas galerijaas un piespiezh padomaat! :)
nu tāda lieta man ir tīkama,ja ir labs mākslinieks, bet tā kā tādi jau ir beigti un pagalam,vai arī pārāk pieejami,tad nē! :)
Par nozheelu Latvijaa esmu apmekleejusi mazmaakslas galerijas...
Daudzkas no mākslas man šķiet neizprotams pat murgains, tapēc īpaši bieži tādas iestādes apmeklēt nemēdzu.
apmeklētu biežāk ja būtu kompānija.
A es vakar no laba prāta aizgāju uz E.D. mūzikas vidusskolas simfoniskā orķestra konci! Tas skaitās? :D
kaadas gleznas apskatiiji, Cap?
Caps skaitās, tā arī ir māksla ;)
Klosteri, tas skaitās, tā arī ir māksla! HA, in jōr feic sakēr!
Trompetes un baritons. :)
diezgan bieži.pati ar' gleznoju.
agnese*, kad tev nākamā izstāde? ;D
[ Forums ]
TedSax
online unsecured personal loans
best quick personal loans online
© 2005-2024, Mākslas galerijas, HC.LV.