Aizsaksu alus testu te buss katram ko raxtit1) Bauskas alus gaisas 10+2)Carslberg 7+3) Pilzene Aldara 3+ (sorry)Total shit Diesel , Optima linijaPS Parmeriga alkohola lietosana kaite jusu veselibai !ak jaa ceru ka kads nenodzersies pec mana raxta alu dzerotju ja tomer tad vismaz vares izbaudit paris jaukus mirklus обезяньике в веселом обшестве : )
??nesapratu.
stulbaa musha Tu neesi vienīgā, kas nesaprata:DDes ar nesapratu!:D
1-cesu2-cesu3-hektors 32% :D
:D
mmm.....ceesu light un ceesu premium labaakie latvijaa... :D
aaa,shitaa?1.teervetnieks2.ceesinieks3.garča:D:D
Lai arī vairs nedzeru,1. Užavas2. Bauskas3. Tērvetesvisi pārējie kakas =PPS. ir gadījies arī обезяньике в веселом обшестве pabūt =(
1. Užavas2. Tērvetes 3. Pilzenes Aldara
1. ŠŅABIS2. ŠŅABIS3. ŠŅABISViss laikam...... pag....aaa un vēl šņabis....
1. Laikam jau tas pats Alderis gaišais, itkā jau nekas īpašs bet pa birmo :P2. Piebalgas3. Cēsu urīns....
Nu lab, visi nav kakas, vēl labi ir Guinness, Kilkenny un Hoegarden (pēdējais ir baltais tb kviešu alus).Bet visi Aldara un Cēsu ir kakas. Alkoholiski padzērieni ar alus piegaršu.
dogs,pats tu kaka :D garšo man Aldaris zelta un Cēsu gaišais.bet īstenībā alus ne visai :P dzeru,ko dod :D
Hmm man, ka tik nav galīgi pretīgs :) lai tik var ieleit iekšā :DDhaha!
Piedod pcnijza es zinu ka grauju tavu testu, bet es izvēlos alus vietā tikai viskiju :D
Ko tu tur muldi? Kā Aldaris vispār var tikt top 3niekā?1. Užavas gaišais2. Tērvetes3. Bauskas gaišais
1.Sprite2.alus kaut kā ne īpaši, bet tā jau Cuba :)))
Cuba? Es alu vispār nedzeru, bet nu jebko tikai ne Cuba :DŽop vispār apkritīs kad ieraudzīs ka topā iekļuvis Cuba :D
CUBA??? WTF? Es jau krītu, artemij! :D
Nu vot Tīni paskaties ko izdarīji! :D
Šo tēmu gan es dizī nepraktizēju, un ar to lepojos! :)
caps, apsveicu, nebuus tew alus veederinjsh :)
ZOP !!!pret pilzeni jebkuram stubentam in RESPECT ARII tev tas tak ir nacoinalais (vismaz bija) studentu alus
Tāpēc ka lēts nevis tāpēc ka labs =P
Jes man arī nebūs alus vēderiņš :)Labāk trijos mēnešos vienu viskiju nekā katru otro dienu pilzeni!
malachi ;) Es arii turpinu tureeties pie domas, ko izteicu foruma teemaa - ko es nekad vairs nedariishu ;)
eee,es arī laiku pa laikam mēģinu sev ieskaidrot,ka nedzeršu ;D ja man būs alus vēders,tad tikai tāpēc,ka tā likteņtante paredzējusi,nav izbēgšanas ;D
alus?nekādu alu!ja grib alk. ta nav ko ņemties - liķieris!dooh!
man alus negarso
tad tu neesi nemaz nekâds cilveks!
es arī neesmu cilvēks :((
Es arī nē :/
cesu sarkanais manam garsho :D
Cēsu sarkano nevar pat salīdzināt ar Kilkenny vai Smithwicks =P
Kilkenny un Smithwicks - kur vinjus pârdod? uz marsa? :D :)
Īru un britu krogos vari pameklēt =P
presli!a kas tad es esu ja ne cilvēks?
Visi lai ta4 ir gandrīz vienādi!!! Tādi rūgti... Bet nav ne vainas!!! :)
Visi ali ta4 ir gandrīz vienādi!!! Tādi rūgti... Bet nav ne vainas!!! :)
alus,alus,alus.šaubos vai tas vispār ir pie alkaholiem ar saviem grādu resursiem ierindojams.
1. Vanags2. Trakais aazis3. RubenisBet ja godiigi tad shii lietinja man nu nemaz nav pa praatam... Ir daudz kas labaaks!!!
Nu ripas jau nu noteikti nav labākas par alu!!!
Ir jau ir ierindojams!!! Ja viņu tā vairāk iedzer tukšā ķuņģī, tad efekts ir labs!!!
piekriitu - ilgaaku laiku nedzer alu un tad ir traki jaw no vienas pudeles :D
Runājot par ripām Latvijā ir atrasts ripas ar nosaukumu ''baltais ķīnietis'' , kuras līdz šim ir visstiprākās(2000 reizes lielāks efekts par heroīnu.tvnet
Un jau atkal Latvija izceļas...
labaak ta izlejamais :D
izlejamajam arii ir shkjirnes :D
sutas balsii bija eksperiments-ieleejaam cuba laachpleesha kausaa 'n visi,kuriem devaam dzert uz muusu jautaajumu :"kas tas par alu,kaa tu domaa?" teica,ka tas ir viss kas,tikai ne cuba..so... :D
personigas domas: kuba - meesls! dzeru tikai tad ja nav naudas vai ja viss paareejais ir izpirktstaatd mans tops:1. cesu premium2. aldara gaisais3. fexe
buņdžaa sarkanais ar riekstiņiem :D
dodu priekšroku zaļajai tējai..
nu ja tikai par alu, tad:1)Bauskas2)Cēsu3)Tērvetes
[ Forums ]
TedSax
online unsecured personal loans
best quick personal loans online
© 2005-2024, ALUS TESTS, HC.LV.