Gribēju palūgt idejas uzņēmuma (SIA) nosaukumam. Uzņēmums plāno darboties interneta vidē (dažādās sfērās). Gribētos nosaukumu skanīgu un tādu, kas paliek atmiņā, ne noteikti saistītu ar uzņēmuma darbības sfēru. Kā piemērus (eksistējošus) varu minēt, ka man simpatizē nosaukumi SIA "Nerealitāte" un SIA "Zemenītes sniegā". Gribētos kaut ko tikpat interesantu. Gaidīšu idejas, un paldies jau iepriekš!
domā pats!
sia "пни собаку" sia "likteņupes plostnieki" sia "smaidīgā saulīte" sia "ar dievpalīgu" sia "ideju turziņa" sia "pavasaris, pētersīlis un putniņš" sia "only for duty free" sia "daudzpunkts" ja vajag vel..vel var kko izdomāt. -lol&rofl
SIA"Atboano kamazu" :D:D
Sia"Atbano Kamazu" šitais pareizais! :D
playbass - tu esi ģēnijs..šitas nosaukums aizietu :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
sia "muļķa smaids"
SIA ''A maņ ņavajag!''
sia "rozā belarus" sia "klibā zivs" sia "ziemeļblāzmas lēciens"
''radošais pIrāts''
SIA «Vai tu māki kontrolēt situāciju nekontrolējot?»
SIA "Ļ"
SIA "Hello Kampy" bet ja nopietni.. ja man būtu sia.. es viņu sauktu hmmm.. SIA "Oh Mandy", vai SIA "Dzīvības koks"
Sia "merry crizis" :D
sia 'vī vik bī taupigi' :/ sia "kabacis&kõ" :/
"Pagrīdes dzirnavas", "Terora trīsritenis", "Valdis un citas meitenes"
Nu tā kā vienīgais pavediens ir, ka uzņēmums vnk kkas saistīts ar internetu, tad varētu nosaukt SIA "mumsiridejas" (mums ir idejas) vai arī "mumsIRidejas". bet nu, protams, nevar jau noprast, cik saistošs ir šis nosaukums uzņēmumam. tikpat labi nosaukums varētu būt "intīmā prizma" vai vnk "tu man nepatīc".
es piesteigšos ed priekšā un vienkārshi teikšu ''E-dejas''
Paldies par idejām, bet nosaukumam nav jābūt stulbam vai smieklīgam. Tam vienkārši jābūt jaukam un skanīgam, lai darbiniekiem nebūtu kauns par sava uzņēmuma nosaukumu. Gaidīšu vēl idejas.
nezinu, kas manā pēdējā piedāvājumā stulbs vai smieklīgs- skanīgs,viegls (arī svešvalodniekam viegli izrunājams) un interneta videi atbilstoš (bez mīkstinājumiem vai garumzīmēm) ar nelielu romantikas un viegluma piešprici.
Es nebiju konkrēti uz tevi tēmējis, bet vispārīgi, tavs piedāvājums tiešām ir vērā ņemams, ja nu vienīgi tas "E-" jau sen nav modē, manuprāt.
sia "datu.rore" [e-truba pavisam noteikti nederēs] sia "dataspin" vai kkā tā.. vel vari paprovēt sia "orbītas dati" -lol'n'rofl :D
SIA ''iTem'' - vismaz logo smuks sanāktu....(vismaz ir kur pamuļkjoties.skat iekš profila bildz)
[ Forums ]
Petra
1win_yzpi
MiaSax
© 2005-2025, Izaicinājums radošajiem prātiem, HC.LV.