Ja kaads lieto taadu briinumu kaa last.fm, feel free to join: http://www.last.fm/group/hc.lv
ok...
Būs interesanti pēc tam topu apskatīt :)
Viena lieta - prieksh grupas chartiem vajag 15 cilveekus ja pareizi atceros. Slinkums apskatiities konkreeti bet nu ar chetriem noteikti nepietiek =(
Gan jau ar laiku būs vairāk, tikai jāpareklamē vairāk šitā štelle :)
ka tur var pieteikties?? es neiebraucu :D
Nu pirmais priekshnoteikums ir: jaabuut last.fm userim.Kas ir last.fm? last.fm vareetu saliidzinaat ar draugiem.lv, atshkjiriiba ir taa, ka last.fm ir orienteets uz muuziku. Siikaak - http://www.last.fm/help/ Personiigi es par last.fm uzzinaaju mekleejot infu par visaadaam diivainaam grupaam, piemeeram In.Stora =DNu un kad tu esi veiksmiigi regjistreejies un ielogojies, ieraksti ieksh location www.last.fm/group/hc.lv un nospied uz "+ Join this group" zem hc.lv banneriisha. Un tad gaidi liidz kaads, kas to ir izdariijis ieprieksh, tevi atpaziis un akceptees.
bāc negribas vēl kaut kur tādā līdzīgā kā draugiem.lv iesasitities, pietiek jau ar to cik laiks aiziet nosēžot pie draugiem.lv!!
Nez man ar draugiem.lv ir taa - ielogojos, aa mani nevienam nevajag, izlogojos.Nu ar last.fm aptuveni taapat. Vieniigais - no last.fm var ieguut ko jaunu nevis tikai vaariities savaa sulaa (zinu tizli izklausaas).
artemij, nāc tik iekšā, taisīsim hc.lv mūzikas topu, varēsim hc.lv regulāri publicēt - a tas jau ir interesanti :)
Nū ok , metīšos es arī iekša!Mani gan grūti pielauzt :D
Tāks, vēl 7 cilvēki nepieciešami un varēsim taisīt topu :)
Tas ir paarāk sarežģīti, turklāt viņi mani nepawisam nemīl..lai es varētu reģistrēties wajadzeeja kādus 4 nikus noainīt..grr vnk dumums..!!!
Pievienojos, tagad tikai kāds varētu arī apstiprināt ^^
Gan jau :D
tiye: esi apstiprināta! :)
Mūsu tur gan pašlaik ir tikai 11, bet...http://www.last.fm/group/hc.lv/chartsTop Artists for the week ending 24 Sep 20061 Nirvana2 The Strokes3 The Cure 3 Red Hot Chili Peppers3 Soundgarden3 The White Stripes3 Sepultura3 The Offspring3 Rage Against the Machine3 The KillersTop Tracks for the week ending 24 Sep 20061 Nirvana – Polly1 Rage Against the Machine – Bullet in the Head1 Red Hot Chili Peppers – Snow (Hey Oh)
Mjā, Nirvana pirmajā vietā... Kas mēs kautkādi hipiji esam vai, ka neko jaunu neklausamies? Oldskūls kaut kāds :/
He ir ir uz to pusi :D bet vnk varūt mēs truramies pie stabilām un pārbaudītām vērtībām? :D
Nē vienkārši tas ir izskaidrojams ar to, kā tie charti tiek sastādīti. Tiek skaitīts nevis cik reizes ir skanējusi tā vai cita grupa/dziesma, bet gan tas cik cilvēki ir viņu klausījušies.Secinājums drīzāk būtu tāds - mēs klausāmies ļoti dažādu mūziku.
eee, kāds mani ar apstiprinās? :P
done =D
paldies :)
Nu re - jau savācās vairāk par 15 :)
last.fm iespējams dzirdēt ikvienu mūzikas veidu,kas vien ir vispār atrodams uz Planētas Zeme :D
man konts it kaa ir,bet sorry,veel neiebraucu,kur jaaraksta tas www.last.fm/group/hc.lv lai var k-ko taalaak dariit??:)
njeh..visu sapratu,tikai jaagaida apstiprinaajumu :)bet tā - liekas interesanta padarīšana;)
ak... Topiet apstiprinaati... Ir dariits... :))
[ Forums ]
TedSax
online unsecured personal loans
best quick personal loans online
© 2005-2024, hc.lv on last.fm, HC.LV.