Vai arī, nav divi ļautiņi, kas vēlas īrēt kopā ar divām dāmām. divistabu. no septembra.
Tas vārds "lēti" fascinē..
es centos
a dāmas arī lētas?
Konkrēti kādas vai visas?
skatoties kādas tās dāmas .. bet līdz septembrim vēl jānodzīvo.
nu jā, ja es sākšu vienu dienu pirms septembra meklēt, tad diezvai man kas izdosies :D
Kas ir lēti?
leeti ir D&G sominjas viltojums!
lēti ir 210 mēnesī ieskaitot apkuri par 3.5 istabu dzīvokli, es tādā dzīvoju :) bet nu stāvoklis - baigais skvots, un kaimiņi briesmīgi:D taču ja ir interese, pm, iedošu pārvaldnieka telefonu.. citādāk, tagad it kā tās īres cenas ir nokritušās, kur īsti ir problēma? ss.lv un uz priekšu!
grib vēl lētāk...saproti?
kā var būt lētāk, ja pa 2 istabā dzīvo, tad 30 Ls uz cilvēku :P
lasi starp rindiņām- ''kāds foršais hc.lv čalīt's varētu iemest kādu atlaidīti foršajām hc.lv dūdiņām''
Viens choms shovakar toch suudzeejaas ka palicis bez dziivoklja biedriem un nevarot atrast kas iiree, bet ne no septembra - jau no tuvaakaa laika, es vinjam ieteicu lai ieliek sludekli te, jaacer ka driizumaa ieliks, dziivoklis netaalu no VEF tilta
Kur, kādā rajonā dzīvoklim vēlams atrasties?
iespējama tas dzīvoklis imperijas lamatas!
kritisks, tieši tā :Dpatiesībā, vienalga rajons, neesam izlepušas un varam arī nedzīvot centrā. un ar lēti es domāju - salīdzinoši lēti, lai students var atļauties
bolderāja arī der? :D
nē, nu, nevajag iet galējībās (viensmaziņšņirdzieniņš)
eu, bet nopietni. skatos, živiņus var lēti dabūt gan. mēs meklējam divus cilvēkus ar ko kopā īrēt divistabu dzīvokli.
zem priežu zariem... kur virši zied.
pēc plkst. 23:00 bolderāja vairs nav iespējams ne nokļūt ne no tās izkļūt, durvju slēģi tiek aizvērti, durvis nobarikādetas un izvilkti sarūsējuši bišu apzāģi...
haha, rekur variants jums: http://www.ss.lv/msgss/lv/real_estate/flats/riga/zolitude/VnwOHUBhQFQ=.htmlbūs labi un lēti ;)
paldies, atteiksimies :D
kā var vispār būt pirtiņa dzīvoklī? :D:D
Mierīgi, kāpēc lai nevarētu iebūvēt? Īpaši jau elektrisko.
zināju vienu dzjedaju ar iebūvētu elktrisko krēslu..nez kur pazudis pēdeja laikā:(
[ Forums ]
LeeSax
Stanmorejsd
© 2005-2025, Kāds nezin, kur Rīgā varētu lēti noīrēt dzīvokli?, HC.LV.