nē. es nē.
Būs "brīvā skatuve"- Varētu parādīt "vecajiem" kas ir kas! :D Bet solās tā vai tā būt labas kantrī grupas- protams, protam jums jau uzsita vēm...., bet nevajag Ja zinat Johnny Caš , The Animals, Crēdence Clearwater Revival un citi liel'grandi- ssie arī skaitās pie kantrī brenda atbalstītājiem!- Un ssie mūzikki no ASV,Zviedrijas,Somijas Utt Spēlēs kvalitatīvu mūziku kas būs kautkas labs! :) Kas?- Atbrauc Redzēsi! :) Pagaissgad, sabrauca visādi matainie no visām pasaules malām! Jauku dienu! ik/skinskis
oskart, pasaki vēl, ka tu labāk par Metalshow izvēlies Kantrī mūzikas festivālu??? >:D
:D :D :D :D :D :D Nu, nu Tu vari mani ieintriggeet? Metalshow- ir labs bet es labāk aizbraucu uz "cocorosie" tajā laikā! :)
nuu tas nav man jādara, jo pati nebraukšu ne uz vienu, ne otru :p bet likās dīvaini, ka tu labāk priekšroku dod tajam.. xD
HI! :)
Visi nav vienādi! XD
nekur es nebraukšu, policija man aizliedza pat tuvoties tuvāk par 5m da jebkādam transporta līdzeklim. vakar gan hlaminā galīgā ar velo lidinājos.
:D :D Man milicija aizliedza pagājusso'gad -Jānnos Cēsīs vazāties pa ielas vidu! :( _un vēl uzrakstija protokolu!
ielas vidū esošais milicis paleca malā, bet laikam tomēr vaidzēja notriek.. ņefig švorkāties pa ceļa vidu, kad es hlaminā ar neieslēgtām lampām lidoju!
oskart brauc! paskat cik katja feina www.myspace.com/katjakaye un jā, parādi vecajiem klaidoņiem.... nezinu kaut ko. pfff!ko tu te smejies?
:) Tu tak esi - Smieklīga! :D
[ Forums ]
WILDKATbfx
Drywalljag
wikibank.kz_cvSa
© 2005-2025, www.cma.lv/ -Kāds laidīs uz ssito? , HC.LV.