sēdies, divi!
Un ko tev dos,ja visi hc.lv devītklasnieki uzrakstīs savas atzīmes? Tu kaut kādu kopsavilkumu taisīsi vai ko? Salīdzināsi?
tīri ziņkārības pēc, un gribās zināt cik stulbs/gudrs esmu uz šīs saites lietotāju devītklasnieku fona. Bet ja kauns rakstīt savas atzīmes, nespiežu jau nevienu.
man pirms 5/6 gadiem, kad beidzu devīto bija astoņi četrinieki uz liecības vot tā, bet tagad man pieder FIRMA un ir 4 mājas Jūrmalā un es strādāju MAXIMĀ par kasieri.
"vai esi gudraaks par pirmklasnieku" jautaajums --> augstaakais paugurs kurzemee ir.. ?
hepatīts!
vai ari hepatiitam :D
Labas:) Man matenē 10,vnk. ablomījos:D
pirms 3 gadiem, vienīgais ar ko gribētos palielīties, bija 9 sporta eksāmenā XD ņemot vērā, ka neesmu sportiste :D [12ajā klasē arī 9 :D] par pārējām atzīmēm nerunāsim :D
Kad absolvēju 9-to klasi, bija trīs 9 un trīs 6, protams, tur, kur bija 6, punkts vai 2 trūka līdz 7! Bet tas 1 punkts vai 2 punkit bieži šķir līdz kaut kam. Šogad arī informātikas ieskaitē nopelnīju 9,šeit mani viens punkts šķīr no sertifikāta.
jāprivatizē klase...
Prasītu vienpadsmito atzīmes, varētu es ar palielīties, bet nekā.
a kādas kaukulim bij atzīmes beidzot devīto???
Man 9. beidzot bij izcilas. A jāgas no tā nekādas...
neviens - :D
man vispār bija kaut kādas atzīmes?saulītes un mēnestinji..
ujj...es savas 9aas klases atziimes vsp neatceros... videnee gan bija 2 D liimenji, 1 C liimens un 2 B liimenji..
es pat neatceros, ko darīju vakar, kur nu vēl to aizvēsturi 1945ajā zem tanka...
man bija teicami un labi, pāris izcili laikam arī
a kādas jums uzvedības???
diezvai viņiem tur tajās liecībās tādas ir...Tās jau arī manā laikā tāpat lika pa blatam, jo nezināja nemaz atpazīt pēc vārda un uzvārda.
nu nez, man bija priekšzīmīga!(un nemaz nesmīkņājiet- lūk pie kā noved hc.lv portāla izmantošana) a vai ta vairāk nav?
Pamatskola - tie tik bija zelta laiki. :D
nu es mazāk par 7 nedabūju :)
nedzeršanas nesmēķēšanas laiki..ehh
[ Forums ]
Drywalljag
wikibank.kz_cvSa
Holographicmck
© 2005-2025, Nu, 9tie, kādas atzīmes eksāmenos? ;D, HC.LV.