Es uz darbu ceļos 6:00 no rīta tāpēc piecelties ir mežonīgi grūti, kad nospiežu lai nezvana modinātājs, parasti ļauju kājām pirmajām no gultas līst ārā, lai tās kaut kur iet cerībā, ka viss pārējais ķermenis sekos! :DŠorīt kamēr braucu uz darbu klausījos mūziku- pamodos no Deftones- Back To School dziesmas, gribējās pat autobusā bļaut līdz tai dziesmas:DPēc tam vēl sekoja visādas dziesmas, bet nekādas emocijas manī tas nerosīja līdz kamēr sāka skanēt The Hobos- Christian vai kā tur sauca... uzreiz garīgais uzlabojās, bet kad sāka skanēt The Hobos- Lululu atkal aizmigu:D Kad pamodos liku tikai jautrās un ātrās dziesmas, kas mani uzlādēja šai dienai diezgan pozitīvi- biju kaut cik pamodies ;)īsāk sakot kā Jūs pamostates no rīta? Protams, ka labs līdzeklis ir karsta, rūgta kafija, kura izlieta tieši uz kaila vēdera:D bet vai ir citi ieteikumi?
Es totāli žāvājos! Bet man liekas, ka tas nepalīdz...
modinātāju ignorēju,ne par ko negribas celties.vēl nav izgudrota tāda ierīce,kas panāktu veiksmīgu pamošanos manā gadījumā.dažreiz palīdz kāda slapja lupata,ko kāds iesviež sejā :Dun ja tu celies 6os,tad modinātāja vietā jāuzliek kāda šausmīga mūzika(vācu šlāgeri). lai tās sagādātās ausu sāpes pārtrauktu, jāceļas,jāaizklibo līdz maģītim,jāizslēdz.tad jau arī gājiena laikā būsi pamodies.
Vācu karavīru dziesmas ne?!!:DDDD
kko,kas saistās ar kalniem un bārdainiem večiem :D
Ja godīgi pārāk mokošs pamošanās veids šis būs, es jau gribu tikai pamosties ne jau mocīties sāpēs!!:DDD
nuja,tādu galu es tev nenovēlu
Tas labi :DDD
Vajag uzlikt modinātāju kādas 15min pirms celšanās, tad jau vakarā vajag sagatavot lielās austiņas ar pleijeri, tajā liekam Sanctimony vai Inokentiju Mārplu! Kad zvana modinātājs ieslēdzam mūziku skaļi, uzliekam austiņas un guļam tās 15min. Jā mūzika pareizā, augšā 15min būsi! :)
a es neko nedaru censos no rita ilgak pagulet un viss :D ! Esmu baigi dusmigs no rita ja kada mani piecel no miega. :D
Malacis pcnijza! ;)rxx - vo jāpklausās Inokentiju Mārplu būsno rīta, moš palīdz! ;)Paldies par ieteikumu! :)
es vnk nedomājot izlecu no gūltas, tad atpakaļ ceļa vairs nav :)) !
Senāk es modinātāju liku nevis kaut kur pie gultas, bet aiznesu uz otru istabas stūri. Tad nekas cits neatlikā, kā svempties augšā un iet spiest to nolādēto modinātāju :)
Tas nelīdz, es neeju pie tā modinātāja vnk un neslēdzu ārā:D tas man netraucē:DHVZ ja es pieceļos un kaut kur eju tik pat labi varu apgriezties aiziet atpakaļ un gulēt tālāk :DDD
Ok, tad varbūt vajag lielaaku motivāciju, lai pieceltos!!! Atceros, kad braucu ar sesto klasi ekskursijā, no rīta pat pirms modinātāja pamodos un skrēju uz skolu. Nekādas miegainuma pazīmes :)
Ak tad man vajag lai man algu palielina lidz 6000 Ls un tad jau es būšu pirmais darbā ofic u miegains es arī nebūšu :D
Neesi nu tik pieticīgs, prasi visus 10 000! :)
Nu ja! Ko mēs te muļķosimies vnk noapaļosim un viss :)
uzlieku modinaataaju, piecus atgaadinaajumus un veel pasaku kompim lai saak speeleet love lost but not forgotten nenormaalaakajaa skaljumaa.parasti nepaliidz. pagriezhu veel skaljaak un gulju taalaak.
pamostos... saprotu, ka alga tāpat nav tik liela, lai skrietu pa galvu, pa kaklu un tad kaut kā, lēnā garā snaužot veļos ārā no segām un čāpoju pa taciņu uz darbu. pa ceļam cigarete tukšā dūšā un kafija darbā... tad ap 12:00 brokastis, jeb jau pusdienas, kas zin! protams, pa ceļam no mājām uz darbu ez-rollers drumandbass fonā cigaretei
Presli kā tu vēl esi dzīvs? :D
vells viņ zin!mani divu gadu vecumā nolaupīja citplanētieši (viņi īstenība ir nākotnes cilvēki!)hehe
:D nu gan.kādi tik radījumi starp mums nav..
Aha, mani jau tas vairs nepārsteidz :DDD
fksi izripoju no gultas (lai sasistos),tad domaaju nahuj es taa izdariiju un raapoju peec kafijas...
:D labs :D būs man arī jācenšas izgžties no gultas ārā, moš palīdz :D
un tad tā kā piekauts uz darbu
Ok, pastāstīšu, kā es to daru :). Es uz sava mobilā-plaukstdatora (Palm Treo 600) uzlieku modinaataaju kaadas 15 min pirms jaaceljas. Un man tur ir taada f-cija, ka es kā zvanu varu uzlikt jebkuru mp3 failu, pie tam tā, ka no sākuma pavisam nevar dzirdēt un tad skaļums pakāpeniski aug.Tātad, kas notiek: No rīta, es sāku mosties nesaprotami no kā. Mēģinu saprast. Tad es sāku atpazīt superīgo dziesmu, kas tajā brīdī man šausmīgi patīk un viss īgnums/piktums par nepatīkamo pamošanās faktu pāriet.Tiem kam nav tādas opcijas kā vienmērīgi palielināt skaļumu varbūt iesaku kādā skaņu editēšanas programmā (SoundForge?) pārveidot attiecīgi mp3 failu.Protams vēl labāks veids pamosties ir, kad tevi pamodina pazvanot vai atsūtot sms ar labas dienas vēlējumiem kāds superīgs cilvēks - prieks uz visu dienu garantēts, bet nu tādi cilvēki uz ielas nemētājas un katru rītu ar nezvana ;)
lauzti kauli vienmeer paliidz ...
Uz telefona vienu rītu uzliku kaut kādu riktīgi tokšņainu melodiju kuras rezultātā pamodos tākā atomkarā:D nu biresmīgs troksnis + sabojāts rīts:DOtrā rītā darīju pretēji- ieliku lēnu un nomierinošu melodiju- tās rezultātā man vēl vairāk sāka nākt miegs kad pamodos :D
Deni2s mostas kā 21. gadsimta iedzīvotājs! Mēs vēl te runājam par kaut kādiem modinātājiem... :D
Vo vo :DDDD
Man patikās Artic Monkeys - When the sun goes down. Tur sākums tāds mierīgs (lai nedabūtu no rīta sirdstrieku) un pēc tam tā pozitīvi ātrs :).Vēl iesaku - Five Iron Frenzy - You Gotta Get Up (kaut arii bik par X-mas tēmu) :)
Būs jāizmēģina ;)Manliekas ar to otru dziesmu es pamostoties domāšu, ka ārā jau sniegs snieg un jāiet pēc ragavām :DDD
hmm...laikam jau tikai muuzika speej mani taa pa iistam piecelt!!:)
CANIBAL CORPSE !!!
Man parasti ir vieglāk ar celšanos, jo miegs arī tāds nedziļš. Saprotu: "Pizģec, jāiet uz darbu, nevar ilgāk vārtīties", protams, svarīgi ir gulēt vismaz 6 stundas.
Jā jā HVZ ar CANIBAL CORPSE es pamostoties visu nedēļu murgošu:D
jāmostas ar Slipknot - The Nameless
Nu labi! Bet tad būs murgi uz mēnesi :D
oi iik..nemuldi.ja neklausīsies,ta murgi būs.Slipknot mīļi,Slipknot jauki,mazie lāči
aaa!! slipknot=mazie lācīši:D tas manliekas nelīmājas kopā :DRēcīgis salīdzinājums!! :DDDD
slipknot jau arī kkadi mizantropveidīgie ;) !
nea.Slipknot ir mazie garmatainie cilvēkmīļi.nekādi mizantropi :)
Kad noskan modinātājs, ieslēdzu diezgan paskaļi kādu Reel Big Fish dziesmu! :)
Jū, Reel Big Fish man arī ir cieņā :) Vispār trešā viļņa ska ļoti uzlabo garīgo.
Jūuu šie man arī patīk! ;)
nu es domāju ,ka vnk izslēdz modinātāju atver acis, fiksi lien ārā no gultas , atver aizkarus , ķer pirmo rīta gaismu ( to visu dari mūzikai fonaa skanot- tai noteikti jābūt ātrai un ritmiskai- dnb ir tieši laikā- nu tā lai kājas pašas velk uz danci:D:D:D:D )tad aukstu dušu un būsi pamodies kā likts ...!! : )
Izklausās ka man visu atlikušo dienu būs jāiet piekusušam jo visu rītu būšu jau no pamošanās brīža dejojis, ar sāpošām acīm, jo tikko pamostoties būšu lūrējis uz spilgto sauli, jāklausās dnd?? visa diena ofic būs sabojāta vispār, jo domāju ka bumbaska man nepatik :D kā arī visu dienu puņķošos un gan jau noķeršu angīnu, jo būs jāsalst jau no paša rīta aukstā dušā :DBet ieteikums labs, paldies ;)
man vienu laiku modinātājā bija dziesmas meldiņš, pēctam to dziesmu nespēju vairs klausīties XD.nu es pamostos. uzlieku brilles :D lai gaišāks skats uz dzīvi.ieslēdzu pozitīvu[nujā ska] mūziku un dejojot tenterēju pa māju.
iesaku ieviest maajaas skalju kaiminieni vai isatbas biedru, kas vienmeer laiciigi pamostas....
saprotu, ka vakar bij daudz dzerts.
Cilvēks, kurš izgudroja modinātāju, bija sadists.Cilvēki-cīruļi, kas ir okupējuši šo pasauli un uzspieduši tai savu režīmu, arī ir sadisti.
kamēr tiku līdz diskusijas beigām, aizmirsu saakumu! :D..bet, ja par pamošanos, tad droši zinu tikai vienu - visgrūtāk piecelties ir tad, ja tas jādara obligāti.. un droši zinu tomēr arī otru - rīti sucks... :] mani newiena mūzika nespēj pamodināt..ja nu vienīgi Britnija Spīrsa.. nez.. vnk drebuļi skrien.. bet pilnīgi iespējams, ka arī to es nedzirdētu... negaidu to dienu, kad saakšu strādāt.. :]]Nekad newajag vismaz pamodināt kājas un tad galvu... nekas labs nesanāk... labāk uzreiz pielekt sēdus.. tad mazāk miegs pēc tam nāk.. patiešām.. nu tajag tā kā My Čemical Romance - Helena klipā.. tā balerīna dara.. vnk pielec kājās un acis uzreiz atlec vaļā... es saku..tā tiešām ir vieglāk! :D
ēi.. šitanējais labotājs Chemical par Čemical paartaisīja!!! :D :D :D
yes sodien paguleju lidz 11 ; )
Gulēt ir labi un taisnīgi! Āmen!
Ja es modinātājā uzliktu Britniju Spīrsu pus gads man būtu sabojāts, salkanie meldiņi man vēl pieliptu un visu nedēļu mocītu pa galvu!!:DDD
Cilvēkiem, kuriem ir grūti pamosties ir izgudrota tāda lieta kā auksta duša!
bet vispirms liidz tai dushai ir jaatiek.. :D
Nez vai auksta duša ir laba sirdij. Varbūt vienīgi rūdītai :D
Es gan jau saķeršu kādu angīnu :D bet vismaz tad nebus vairāk jāceļas no rītiem, jo būšu slims :D
A tās aukstās dušas iesaku! Visu ziemu man nebija iesnu, kakla sāpes, klepus un nekādu slimību!
ko es daru pamostoties..?!?!?!eju atpakal guleet :PPP :D
pasaktos SIDE OF PAIN video klipu :DD !
hvz :DDD
...vispirms aizeju guleet...
skola sākas...nepazīstu nevienu cilvēku,ko būtu tik grūti izvilkt no gultas :D baigā problēma tagd būs pamosties uz skolu,atkal varēšu izcelties ar izcili daudz kavētām pirmajām stundām :DD
izskriitu no guultas aatraak nekaa noskan modinaataajs -un zjigli peec kaadas brangas kafijas..:D
Es pēdējā laikā kad pamostos eju ar pusatvērtām acīm tjip guļu + ēdu ģerbjos u.t.t. rezultātā nav nemaz jāpamostas :D
labs variants,artemij :DD
māte ceļ. es savu modinātāju vnk nedzirdu. esmu pārākā guļava, lai pieceltos septiņos pati kaut reizi nedēļā. :DD
es parasti neceļos,jo man rādās baigi labie sapņi,un gribas izsapņot līdz galam :D
[ Forums ]
TedSax
online unsecured personal loans
best quick personal loans online
© 2005-2024, Ko Jūs dariet, lai no rīta pamostos?, HC.LV.