Nav gan.
Vai ir kāds, kurš var pateikt kaut ko kas ir mūžīgs? Kaut kas, kas nekad nebeidzas vai nepazūd...
Es varu pateikt: Ūdens.
slinkums un patmīlība. ^_^EDIT: Un Šēra
Ūdens var kaut kad tomēr pazust. :)Gan slinkumu, gan patmīlību var mainīt un šīs īpašības pazudīs. :)Šēra arī var pazust. :)
nekas nav muuuziiiigs
Ja tu man izskaidrosi vārdu Mūžība - pateikšu, jo man nav skaidrs, vai mūžībai ir sākums? Ja reiz mūžība pati sākās, tad bija laiks, kad tās nebija, un tādā gadījumā mūžīgu lietu nav. Ja par mūžīgu mēs pieņemam to, kam nebūs izsīkt, tas tas patiešām varētu ūdens, siltums, spēja just, spēja mainīt atrašanās vienu, skaņu izdošana un saņemšana.
reiz izskanēja tāda frāze, ka es dzīvošu mūžīgi.
Kaste, liecies mierā.Ūdens nekur nepazūd.
Un nekad nemirsi? :o Apsveicu! :)
Pašlaik nepazūd, bet var pazust. :)
ir tāds vielu nezūdamības likums, pamatskolā māca! psihotropās vielas nekur nepazūd, viņas uzkrājas matos.
Bet ja matu nav? :?
Tad ir plikpauris, nu!
To es saprotu, bet ja nav matu, kur uzkrājas psihotropās vielas?
ko ar to domāji tjipa moby vai бело лисий/чорно бритий?
Es krieviski nesaprotu. Sorry. :(
bļ... atpalikusī jaunatne :(zini ko, mati ne tikai uz galvas aug...
Iedomājies tikai - zinu!Bet, ja arī tos nodzen? :)
ko tas maina? vai dzenot matus mainās mata ķīmiskais sastāvs?
Tad tie ātri vien ataug...
Var tak nodzīt atkal. :)
bet tie atkal ataugs un skuvekļi nav mūžīgi.
Teorētiski dievam vajadzētu būt mūžīgam!
Cilvēki arī nav mūžīgi. :P
Tā ir tikai teorija. :P
Jezuīti uzskata dievu par svēto garu. Un neredzu veidu, kā šis visvarenais varētu pazust (protams, ja pieņem, ka tas eksistē).
Veids kā tas var pazust ir - tam vairs neviens neticētu.Es nepieņemu, ka tas eksistē un neticu dievam.
Pašā sākumā arī nebija neviens, lai vispār ticētu. Tikai pēc tam dievs radīja pasauli. Tu zaimo bībeli. Par to dievs tevi sodīs. Ja ne viņš, tad kāds Aglonas svētceļotājs.
Par ko dievs mani sodīs? Par to, ka es neticu dievam?
Un varbūt arī pašās beigās nebūs. To nezina neviens.
"Tu zaimo bībeli. Par to dievs tevi sodīs. Ja ne viņš, tad kāds Aglonas svētceļotājs." :D
Nav par ko smieties! Tas taču ir nopietni! :D
A par ko te vsp ir runa?
mūžīgs ir stulbums, tā vien liekas.
labs, sviestmaize XD
kāda velna pēc tu uzsāc tēmas, kur tev pašai reāli nav ko teikt un jebkura cilvēka izteikto viedokli, tu mēģini atspēkot ar saviem izcili debīlajiem komentāriem ?
A. Einšteins:"Only two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe." Domāju šis viņa citāts būtu visai labi attiecināms uz šīs diskusijas galveno varoni.
nekas nekur nepazudīs, bet ja pazudīs tā vietā nāks kaut kas jauns.
enerģija nezūd- tikai pāriet no viena veida citā...
Cilvēku kaislības, aizspriedumi ir mūžīga lieta, un par mūžīgām lietām ir vērts rakstīt.
24/7 nejēdzības, vot, tās ir mūžīgas.
viva la 24 h Bullshit !
Kas šitā par h**ņu? >:(
[ Forums ]
Rubberfis
Franziska
programmi 1s_xrea
© 2005-2025, Nekas nav mūžīgs..., HC.LV.