Ir divas brīvas vietas automašīnā coļojumam no 14. - 24. jūlijam pa Eiropu (Austrija, Itālija, Čehija...)Nakšņojam kempingos, teltīs.Izmaksas 100 - 150 Ls no cilvēka.
Konkrētāk varētu? Ko sedz izmaksas, kādas valstis, kāds ir ceļojuma mērķis, kāda mašīna un kas par cilvēkiem vēl brauc mašīnā?
Pagaidām ar "konkrētāk" ir pašvaki :)Bija gan saplānots, bet diemžēl daļai braucēju izmainījās plāni un viņi netiek :( Tāpēc pagaidām ir tikai brīvs laiks un gribēšana kaut kur aizbraukt. Izmaksās ir domāts benzīns un nakšņošana, mašrutu bija domāts: Rīga - Vīne, Venēcija, Innsbruka, Prāga - Rīga. Bet ta kā komanda mainās to var pārkoriģēt. Auto ir Chrysler Voyager. No cilvēkiem pagaidām 100% ir tikai divi, es un mans sencis :(
izklausas labi, bet par daudz jau ieplaanots :((
eeee, nesapratu, kas par daudz jau ieplānots?vai tad: "pagaidām ir tikai brīvs laiks un gribēšana kaut kur aizbraukt" ir par daudz? :)))
davia aizved mani uz čehiju ēm 19 jūlijā ;) ! uz festivālu :p
garais71, paldies, mēs apdomāsim piedāvājumu un ja izlemsim, tad dosim ziņu.
Laika palicis jau pavisam maz...Derēja uzspēt sakontaktēties ar kempingiem lai nebūtu nekādu pārsteigumu. Un kā jums ir ar šoferiem? Ir kāds braucējs?
Izskatās, ka mēs nebrauksim - tā ka labāk ar mums nerēķināties. Ja brauktu, tad es varētu arī pašoferēt.
[ Forums ]
TedSax
online unsecured personal loans
best quick personal loans online
© 2005-2024, Ar auto pa Eiropu, HC.LV.