nekaitini paareejos!
hmm, es ieteiktu suicīdu, ko tur daudz mocīties-vienīgi sarežģīti ir izdomāt, kā...klišejas kaut ka negribās, bet, ja labi pafunktierē, var viskautko interesantu izdomāt.
pajautā kādam īmō
Nu, ne jau meklēt padomu pie nepazīstamiem cilvēkiem...vai nu uzticies saviem spēkiem, vai arī jautā draugiem padomu.
jump in my car no devītā stāva!
notici pretējam...
labi, lec no pretējās ēkas jumta-arī der!
Kļūsti par anarhistu.
iesaku papoopet ta apavairak zaliiti,, mosh vis tomer notiek un tu iekluusi atpakalj Harmonijaa...otrs glux nu ja tew ir vismaz pilngadiiba,, panjem krediitu kadas 2000Ls aizpis uz kadu portugali padziivo menesi,, pie okeana atputies,,, vis notiksies,,,man loati paliidz zaliite, bet lai nepaliktu debiils, tad nakam vasar braukshu uz Californiju,, jo eirpu jau esu iepazinis, vieniig balkaanos neesu pabijis!
Tad atgriezies, pēc tā mēneša, atpakaļ Latvijā un skrien ar galvu sienā un domā par to ko darīt, jo dzīve atkal totāli noriebusies tāpēc, ka nekādi nav iespējams to kredītu [ātri]atmaksāt.
un dziivo ta visu savu peleko muuzhu kamer nomirsti, khe khe, zohelojami!
tamdelj jau nav veerts pat dziivot ja, Juusu dziives modelis ir jau sarakstiic scenarijaa un vis ir zinams ka kas buus... izdziivo dziivu dziive nevis kaa ir lemts kadam augstakam sisteemaa seezhot.., nieciibas
Noticēt brīnumam,visneticamāko sapni nosaukt par īstenību un piepildīt to.ielādēt iekš mp3 pozitīvu dziesmu un naktī kad cilvēku ārā nav,iet dejot ielās,pilnā rīklē dziedāt. sajusties īpašam pašam sev. Sajust brīvību kā kaijai. Iemīlēt dzīvi.!
nopērc baltmaizes kukuli un padalies ar kādu bomzi
Tādi dīvaini tie piedāvājumi. Neviens, negribi pats iemēģināt kaut ko no tā, ko iesaki?
varu but tavs draugs :> aiziesim kkur, parunasimies & tt. главное - позитив
angry_chair tgd jau nemaz tā nevar atpazīt, kas bomzis, un kas neebet tā ideju laikam uzķēru - dari pasauli ap sevi laimīgāku un taps dzīvespriecīgāksvai tā?
mhm izdari kautko labu ,kas liks citiem smaidīt un pašam kļūs labāk ap sirdi
Mhm, tikai vajag izvēlēties kādu bomzi, citādi šis nesapratīs, iemauks tev pa seju, atņems baltmaizi un arī visu naudu pie reizes :D
zin, tas nestrādā..saku no savas pieredzes, jo vairāk dari laba, jo vairāk to tikai izmantos...tāda ir dzīve.
neviens, vajag atrast pareizos cilvēkus, pareizā laikāun tad jau visam jāiestājas savās sliedēs :)
laikam ta nevaicās ar atrašanu vai arī ne tur roku...
Kad man dzīve ir noriebusies, es mazlet paraudu, pastaigāju, padomāju par to dzīvi un atkal viss ir ok. Ja dzīve riebjas, tad kaut kas ir tajā jāmaina
lai dzīve beigtu ribties ir jātrod kāds iemesls kas liek dzīvot nevis eksisteētkā piemēram vari tiotāli izmainīt savu izskatu,vai kas man palīdzēja iegūt jaunus draugus,iemīlētiesmīlestība ir tā lieta kas noturēja mani pie dzīvības..
Tu vari kādam izspiest pumupu, man tas vnm sagādā prieku. 8)
ja nav ko spiest?
Citam vienmēr būs. Tāds ir zelta likums - ja tev nav, citam būs.
zip zip!
[ Forums ]
LeeSax
Stanmorejsd
© 2005-2025, ko darīt, kad dzīve ir totāli noriebusies?? , HC.LV.