Šitais dr.lv joks man tiešām liekas stulbs.
Man arī nedaudz nokaitināja,nejau tapēc,ka 'bāc manu supērīgo bildi neredz' xD,bet tapēc,ka būtu daudz jautrāk izjokot citus.
Man gan patīk. :)
man arī patīk... te var redzēt cilvēka egodarbojas teiciens-dots devējam atdodas... :))
man arii patiika ....nedomaju ka ta buus ..bet jocigi sanac :DDD
piekāš tikai tos,kas to gribēja izdarīt citiem. Un šeit patiešām darbojas augstākminētais teiciens. :)
Man arī patīk :)Labi, ka matemātikas skolotāja, kura arī uz šī joka jau no agra rīta bija uzķērusies, pabrīdināja. Savādāk es arī noteikti būtu dārzenis :D
šis joks ir tā neko. Negaidīti un smieklīgāk nekā, ja tas patiešām būtu kkāds "pārvērt savu draugu par dārzeni" sviests. :)
mani paldies Dievam tas neskar jo neesmu diezko draudzīgs-nēsmu tur iekšā ;)
kāpēc paldies Dievam.? :/man otrādāk liekas, ka tas ir interesanti. :)vismaz kāds prieciņš 1. aprīlī :)
esmu pārsteigta, jo (kā izrādās) man draugos ir TIK daudz dārzeņu! ;D šķiet burkāni ir pārsvarā!
1. aprīļā joks ir smieklīgs tikai tad, kad smejas arī izjokotais....
bekas, bekas, baravikas ...
es neuzķēros :)
man patika tieši tāpēc, ka pats uzķēros.
labs joks- pēc tam kad izdarīts, un redzamas sekas, tad sāc domāt- varbūt tā nevajadzēja?!
Un kas notika? nesaprotu, jo nav par ko sašust pabiji vienu dienu kkāds tur dārzenis, kas slikts notika? kas?
jā, gribēju Kramam bedri rakt, par sēni pārvērtos.nevaru saprast - tas uz labu vai sliktu.
bet bija smieklīgi :) tik tiešām. manuprāt, labākais, ko draugiem.lv līdz šim uztaisījuši jautrības un atjautības ziņā!
kaut kā po, vairāk kā divi mēneši neesmu tur ielogojies un nejūtos, ka būtu kaut ko zaudējis.
par cik seene nav daarzenis, tad es biju seene :DDDDDDDDD
tas bija funny. xDun redzēju, cik daudzi mēģināja dabūt atpakaļ savas parastās profila bildes :D
[ Forums ]
98766
1
© 2005 - 2026, draugiem.lv šodien piekāš visus.! [runa par tiem tomātiem, baklažāniem, burkāniem u.c... xDD, HC.LV.